hemma hos mamma

2009-12-22 21:17:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


just nu sitter jag hemma hos mammi i hemstaden och vi har precis ätit. Gott var det. Köttfärssås och quinoa. Nu ska vi bara ta det lugnt och mysa framför tv:n. 
Imorgon kanske, kanske jag ska åka hem till pappa, men jag tror inte att det blir så för jag har med mig katterna hem till mamma och de behöver ha mig där känner jag.. så himla osäkra i ett så plötsligt stort hus och en hund och höga ljud o aa. 
De behöver mig helt enkelt, mihi. Bryter traditionen lite då, men pappa har ändå inter plats för oss stora barn nu för övernattning så vi kan nog komma på morgonen :)
Sen blir det mys med mosters familj och våran familj på julafton för ovanligheternas skull. Också en bruten tradition. Brukar alltid fira jul med min låtsaspappas släkt men vi ville inte det i år och min mosters familj skulle vara ensamna så vi bestämde så isället. Ska bli mysigt faktiskt :)

Till er alla från oss alla - En riktigt GOD JUL! mihi  

förnyelse

2009-12-17 15:01:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud, jag är så galet dålig på att uppdatera mig, förlåt! Men jag måste faktiskt få skylla ifrån mig. Jag har haft så otroligt mycket i skolan så det är helt sinnessjukt! Jag har suttit dagar som nätter och fingrarna har glödit som brinnande klot, jag har till och med brännsår på fingrarna! Nää, det har jag ju inte, men det skulle inte förvåna mig om jag haft det. Nu har det ialla fall ordnat upp sig till viss del. Dock har jag 2 fördjupningsuppgifter att göra klart men efter ett snack med lärare lyckades jag få det till ett senare tillfälle. Men jag ska sätta mig och göra det direkt så att det blir klart, så jag sedan kan börja på nytt!
När jag börjar min nästa termin vet jag precis hur jag vill ha den, och det är verkligen inte som jag gjort nu och förra terminen..det går inte längre, en andra gång har jag varit nra att bara bryta ihop totalt, eller jag har gjort det, men förra läsåret blev det lite värre då jag fick massa kroppsliga symtom, som magkatarr, huvudvärk, ont i kroppen osv. Jag mådde inte bra någonstans, varken psykiskt eller fysiskt!
Den här terminen har inte varit lugnare men jag har hållt mig själv i bättre schack. Och jag måste lära mig att inte skita i saker, skjuta upp saker och tänka att jag har tid på mig. För oftast har man inte det. Det är bättre att göra klart saker direkt när man får det i handen så slipper man hamna efter. Det tänker jag verkligen försöka göra till nästa termin för då har jag nästan ingenting jag kan skylla på för att inte göra det.. om ni förstår.
Har haft ett orendtligt snack med lärarna också att dem måste bli bättre på planering av prov och hemtentor, för det som är just nu är ohållbart.
Jag har så mycket tankar kring det där just nu så jag skulle kunna prata på hur mycket som helst. Men just nu är jag bara slut i huvudet efter allt plugg så jag kan inte få ner mina tankar i ord, för det är allt jag fokuserat mig på i skolan den senaste tiden. Nu är det bara överhuvudtaget jobbigt att tänka. Så nu över jul ska jag bara vila upp mig och försöka koppla bort skolan, ialla fall en vecka. Sen tar vi nya tag!

Till nya terminer tycker jag om att uppdatera mig och köpa lite nya grejer för att känna att; ja, nu jäklar börjar vi om. Så jag ahde tänkt att jag ska köpa en ny almanacka, jag har fått min nya dator (!!!) som jag väntat på hur länge som helst och det känns skönt - och nytt! Datorn är ju faktiskt en viktig del i skolarbetet idag eftersom alla lärare vill ha allting dataskrivet. Därför är det ju viktigt att man trivs med sin dator, att man känner att man vill sätta sig vid den och kunna sitta där ett tag, vilket jag inte känt med min nuvarande.
Aah, men lite nya grejer helt enkelt så man känner sig redo. Ni ser, jag upprepar mig om o om igen och jag orkar inte sudda. Nu stänger jag ner den här datorn, åker och tränar och vilar resten av dagen så får vi se hur jag mår imorrn efter sjungandet och allt. Jag har ju inte sagt det, men precis som jag gjorde i somras - sjöng på avslutningskonserten ska vi sjunga julsånger i kyrkan för hur många som helst. Dock inte lika stort men hur många konserter under en dag som helst.. så jag kommer nog vara trött imorrn med.
Jaja!

Ha en fortsatt bra dag alla!

dear you

2009-12-12 00:34:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag önskar att jag kunde vara tillräcklig, att jag kunde vara någon jävla gud som alla trodde på och som kunde hela en människa och ställa allting till rätta, få människor att få självkänsla må bra och hitta sig själva och sedan våga stå för vem man är! Varför kan jag inte få vara gud, i alla fall för dig, bara för ett litet tag?
Jag känner mig så maktlös, jag gör allt som står i min makt, Jag offrar så mycket men jag känner mig så fruktansvärt maktlös. Jag kan inte gör någonting, jag kan inte få dig att tänka om eller fatta ett beslut, det måste du göra själv. Jag vill kunna påverka dig, men jag vill att du talar och gör saker från ditt eget hjärta - vad som är bäst för dig. Men jag kommer alltid, alltid att finnas där, som en vägg jag hoppas att du vill luta dig mot.
"Livet är ditt, gör det stort som fan"

frusen och ont..

2009-12-01 16:36:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


..i körtlarna, det är ett "bra" tecken om att jag börjar få feber! Nooot good, eller ganska bra..betyder ju att mina antikroppar hälsar vaccinet som jag tagit välkommet, men de e ju aldrig kul med feber!
Man hör folk överallt som snackar om vaccinet och influensan och allt, hela tiden. Jag var osäker, bra länge, men vad som gjorde att jag beslutade mig var främst för min kusins skull, som ligger i riskgruppen, och jag vill inte smitta henne och sen vill jag ju helst inte bli sjuk heller, fast de skulle ärligt talat inte gjort mig något.
Jaja, nu är de gjort ialla fall och nu håller jag ändå på att bli sjuk.
Kommer det tillbaka nästa år kommer jag inte att vaccinera mig igen.. det är man ju inte skyddad mot då, nä så bra är det ju inte! Jaja, nu ska jag försöka lämna det.. bli sjuk och sen kan jag tänka på ngt annat.
Puss på er,