jönnet

2011-04-22 11:53:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, tillbaka i jönnet igen! Lite skönt att komma "hem" igen efter att ha varit borta från sina ägodelar, impulsivt sovit på hotell utan några saker med sig, vara i en okänd stad hela dagarna samt sitta i en bil på en parkering ett par timmar på två dagar har varit lite sådär. Men det är ju ett minne det med! Som min mor säger "vad gör man inte för sin käraste?!"

Imorse gjorde jag frukost till mitt löv och så satte vi oss på ballen i solen och myste med macka och kaffe! Alltid lika mysigt. Nu ska vi göra oss iordning för att åka till Dumme Mosse, ännu ett naturreservat :) roligt att se lite nytt och vara ute i naturen en dag som denna! Och speciellt med någon man tycker om, hihi.
Nu ska jag göra mig iordning! Bilder kommer senare, efter att vi har varit där!
Ha en superduperbra dag, för det ska jag ha!! Puss och kram och kram och puss!

växjö

2011-04-21 11:58:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hallå bloggen!
Kastar in ett litet snabbt inlägg! Just nu sitter jag på ett hotellrum i växjö. Kim och jag har övernattat här, då han jobbade igår och jobbar idag. Lämnade av honom vid 11-tiden imorse. Nu ska jag checka ut här kl. 12. Blir la till att gå ännu en runda på staden idag och hitta en vårjacka! Klockan 16 ska vi ses och äta lunch!
Haft det jättemysigt hitills, men det är lite tråkigt att han jobbar typ 9 timmar en sån fin dag när vi skulle kunnat hitta på något mycket roligare! Han följde iaf med mig imorse och tittade på de jackorna jag hittade igår, en snabbis innan han började. Jag har beslutsångest! Ska se om jag kan hitta en annan också.
I onsdags eftermiddag påvägen till jönköping tog kim med mig till ett naturreservat som ligger typ vid brahehus. Det var så galet fint där så jag fick världen slyckorus i kroppen! Mmm, me like!
Här får ni ett litet smakprov:
hihi fin bild när vi klättrar bland klipporna. Pricken över i:et var ju helt klart vädret också! Underbart!
världens starkaste man ;)
haha kims kommentar: "jag ser lite väl stolt ut på den där bilden" :D mohähä
schnyggest , hahahah.
Nu måste jag checka ut. Ha en superbra dag i detta underbara väder!

ljuva morgon

2011-04-19 09:24:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade upp bredvid mitt lööööve, som kom till mig igår eftermiddag!! Han skulle göra något jobb i söderköping, konstigt nog, men när vi kom dit hade de inte fått någon leverans och dessutom visste de inte ens att han skulle komma och göra jobb där! Snacka om dålig information! Jaaja. Han kom i alla fall ner till mig och det är ju inte direkt så att jag sitter och tjuter direkt! Jag blidde sååå himla glad!
Så i stället för att han skulle jobba, åkte vi till Hilda och hälsade på henne en stund, lämnade Aska hos bror ett par dagar och åkte hem till mamma och grillade! Såååå himla mysigt och vilken perfekt kväll! Första riktigt varma kvällen och absolut första bästa säsongsgrillningen! Mycket gott var det!
Nu sitter jag på jobbet. Har en goding till bebis bredvid mig som snart ska sova. Torkel är och tar allergiprover så då får jag ta hand om lillkillen :) minst lika mysigt!
Efter jobbet ska jag åka hem och paaacka! Sen åker vi till Jönköping en hel vecka!
haha sötnos. en av de första bilderna jag tog på mitt lööv :)

julie, min kära vän (21 april)

2011-04-18 10:32:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det städdag + stallmöte i stallet. Riktigt fint väder och faktiskt rätt mysigt att vara där med allihopa! Fixa och fika och snacka och skratta, hihi. Var där från 9.30-17, så verkligen en heldag!
Senare igår så hade Julie och jag bestämt att vi skulle ha myskväll! Supermysigt! Vi gjorde en JÄTTEGOD soppa, eller Julie gjorde det! Vi åt så mycket så vågen plötsligt visade 5 kilo mer! Mähähä.
Jag fick även en personlig strippdans här på kvällskvisten (OBS, ingen alkohol inblandad), jag visste inte varför, vad firade vi liksom? Bara lite mer spänning i vardagen, mohahaha. Kul var det i alla fall och Julie är ju största dampet själv, haha!
Hon nattade över här och vi delade säng! Ja, någon känns det ju bra att ha bredvid sig när min käraste inte är här i alla fall! Inte lika tomt, dessutom går tiden mycket fortare, vilket jag ser som positivt, eftersom det då går fortare till jag får träffa Kim igen! 
Dock vaknade jag i natt vid 03.30-tiden och var skitdålig. Jag hade känt mig lite krasslig innan på kvällen, men inte så värst mycket. Jag gick upp och satt på golvet vid toan och kvalma ett par gånger, för att sedan lägga mig igen och sova 2 timmar till. Inget roltigt alls! Dock är jag säker på att jag inte är magsjuk, för jag mår verkligen inte illa och känner mig ändå rätt pigg. Jag tror jag fått någon bakterie som inte riktigt vill komma ut. Sådant som händer!
hahaha. vi tog såna bilder nära man bara "fladdrar" i både mun, huvud och kropp. Detta blev resultatet :D
Senare idag ska jag packa stooora resväskan, för imorgon åker jag till Kim och Jönköping, för att vara där i en vecka och dessutom fira påsk tillsammans med hans familj! Lite nervöst, då jag ännu inte hunnit träffa så många i hans familj som han har gjort i min! Men det ska bli mysigt och jag lägtar galet mycket!
Det var mycket information på en och samma gång! Nu ska jag sätta på en film och vila lite!
Ha en superduperbra dag! Det är hur fint väder ute som helst idag ju! Ta vara på den, för det kan inte jag! Jag får nöja mig med en öppen balkongdörr! Hihi. Pusssss på er!

sextonde april

2011-04-16 19:16:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Två månader med min finaste Kim idag! Ingen är lyckligare än jag som får ha honom i mitt liv!


nu är det bevisat

2011-04-16 19:14:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


att träning gör i alla fall mig på bättre humör och får mig att ta tag i saker!
Morgonen började med att jag var i stallet redan vid 06.30 och morgonfodrade. Jag åkte inte hem förrän vid 11! Det var så himla skönt där på morgonsmåtimmarna att bara få vara med hästarna ensam, gå runt o pyssla och ta det lugnt, tänka på något annat och må bra! När jag sedan satte mig i bilen igen påväg hem kände jag att ångesten kom lite krypande. Jag ville inte hem till min tomma lägenhet, verkligen, verkligen inte. 
Så när jag kom hem och hade lagat mat så kände jag mig så himla nere och inte alls på humör, så för att tiden skulle gå lite så la jag mig och vila ett tag. 
När jag vaknade kände jag att: nej nu går jag ut och går, precis som jag planerat! Så jag tog Aska och mig själv och tog den långa rundan runt den älskade stångån. Gick halva rundan och joggade halva rundan hem.
Var genomsvettig och rödrosig och kände att: JÄVLAR så bra jag är, och FAN så bra jag mår utav det här och att kämpa så!
Så nu är  jag på jättebra humör och dessutom är det ju jättehärligt väder ute! Jag skulle vilja träffa Julie, men hon ska ha myskväll med sin pöjk.
Det är jobbigt här om dagarna utan Kim, men nu har jag i alla fall något att se fram emot. I morgon är det städdag i stallet och jag får annat att tänka på, på kvällen kommer Julie och vi ska ha lite grillmys, var så himla länge sen! På måndag jobbar jag heldag och då går tiden oftast fort! På tisdag jobbar jag förmiddag och sedan tar jag bussen kl. 13.50 ner till min käraste pojkvän och stannar där över påskhelgen och ska fira det med han och hans familj! Mysigt!
Jag längtar så jag nästan avlider. Men det är skönt att planera in saker, då går tiden fortare!
Just det, jag är nog redo att börja blogga nu igen! Jag har haft ett litet uppehåll! Nu kör vi! Hoppas ni följer med mig igen! Puss på er!
bara för att kim ville att jag skulle spara den "levande svans" -bilden så får det bli en bild på Aska :)