smärta

2010-06-29 08:48:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna natten har nog varit den värsta på väldigt länge. Det har svidit och bränt så fruktansvärt  på ryggen att jag inte vetat var jag skulle ta vägen, helt sjukt. Magen och sidan av kroppen är ju också bränd så det går inte ligga hur man än ligger. Jag låg klarvaken, satt vid datorn, tittade på tv, gick ut stup i kvarten och svalka mig. för tro mig, det är sjukt varmt på ryggen! Samtidigt passade jag på o rökte, dock vill jag inte veta hur många cigg jag rökte igår kväll/natt/i morse så det är vi tysta om.
Det slutade med att jag satt uppe och tittade på gryningen vid 04.00, sen bestämde jag mig för att verkligen försöka sova. Jag klarade att sova till 06.00, då skulle jag ju ändå upp och jobba. Härligt med 2 timmars sömn och en 9 timmars lång arbetsdag! Jag är redan sjukt trött.
Jag är hemma för stunden, kom på att jag glömt lite grejer hemma, har även också ringt till vårdcentralen som ska ringa upp vid 9 tiden här nu, så tänkte jag höra om jag kan få en tid så de kan titta på min stackars rygg.
Det värsta med mitt jobb är att man rör partiet där jag har som mest ont hela tiden, och det bara sliter i huden på mig. Jag vill klara denna dagen, men jag vetifan om jag kommer att göra det.
Ärligt talat, blir jag av med jobbet, så får jag bli det iså fall, hellre pank än att genomlida en heldags arbetspass. Imorgon vet jag att jag kan jobba igen. Och en brännskada måste ju vara något man kan sjukskriva sig för? Jag gjorde det igår, men min chef tyckte att det lät som larv typ. Kändes inte bra, men nu är det som det är och han har ju inte heller sett hur jag ser ut. Så som sagt, då är jag hellre utan jobb om jag inte får vara sjukskriven för brännskada i 2 dagar och är pank.
Jisses vilket klagoinlägg, men jag är minst sagt värd att få klaga lite, om ni bara visste...
Nu ska mina ögon blunda en kvart, tills telefonen ringer. Ha en fin dag!




midsommarhelgen

2010-06-28 20:10:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, dålig uppdatering, i know. Men får helt enkelt skylla på att det har varit midsommar och då har jag faktikst inte suttit vid datorn en ända gång, förutom när vi bytte musik, typ.
I alla fall, nu ska ni få höra om min midsommarhelg.
Det började med en massa styr hit och dit om öland, det slutade tyvärr med att det inte blev något öland på midsommar, istället åkte jag, Hilgert, Frida och Rosen, mina bröder, syster, kompisar och flickvänner till dem och mamma, micke och deras kompisar ut till vårat land på ön. Det blev ingen dålig midsommar det heller, sjukt mysigt och massor av skratt, kubbspelande, drickande och musik, bad och prat, och ja ni vet. Våra vuxna blir så galet roliga när dem dricker så jag har verkligen ingenting att klaga på på midsommar!
Jag däckade dock vid 18-tiden ungefär, sov en halvtimme, gick ner och doppade mig in the ocean och var pigg som en nötkärna och påt igen! Haha.
Hilda och jag blev en aningens glada och skrattade nog åt precis allting vi gjorde, tills Frida skrek att vi skulle hålla käften för dem ville sova. Då var vi tvugna och viska, men det gick inte jättebra i vårat tillstånd. Aja vi vaknade upp dagen efter, aningens bakis och tog de väldigt lugnt. Vi hade tänkt ligga o sola o badaa hela dagen, men det var dåligt väder på morgonen så det gick ju inte sådär jättebra.


midsommarmat


hilda och micke, haha


rosen och bror


nere vid bryggan


frida hilda, micke och lottas rygg

Vi bestämde oss sen för att åka ner till far min på grillparty (med pappa och hans vän) som kom med den smarta iden att hilda och jag skulle dra ner lite impulsivt till öland sådär.
Tjena, betalar du då då? frågade jag pappa.
Javisst, så slängde han upp en femhundring på bordet, åker ni ikväll, nu på en gång så betalar jag. Man måste göra något impulsivt ibland, det är sånt här man kommer ihåg sen och det är alltid det här som blir roligast. (Hm, undrar var jag fått min impulsivitet ifrån, pappa kanske?)
Ehm, skojar du med mig pappa?
Nej! Åk nu, så, sätt fart, ta min bil också, den drar mindre och så kan ni sova i den. Hej då, ha det så roligt!


hemma hos pappa i kvällssolen

Så vi slängde in madrasser och täcken i bilen och drog, bara sådär, Hilda och jag! 23.04 startade vi hemifrån och var framme 02.11 i Köpingsvik. Mötte upp fia och zankan och gick ner till vattnet och hade roligt. Tog en massa bilder och gjorde förbjudna busigheter. Pratade med en massa fulla ungdomar som inte visste vad dem sa, höll på o dö av skratt. Pratade med en massa vakter som ville ta kort med oss, haha. Sen kände vi att det var dags att sova.. klockan 04.30 somnade vi och vaknade vid 09.30, gick och åt frukost på ett konditori, mys på det! Sen gick vi ner till stranden och låg och solade till 16tiden. När jag reste på mig var det inte lika roligt längre. Fy i helvete vad ont jag hade - har. Satte oss och käkade efter det och skulle sen köra hem. Det är den värsta smärta jag varit med om.
Baksidan av låren samt halva röven, samt ryggen är helt jävla sönderbränd. När jag kom hem fick jag solfrossa och feber och det gjorde så ont överallt så jag satt bara och grät och visste inte var jag skulle ta vägen, för jag kunde varken gå, stå sitta eller ligga. Det gjorde ont precis överallt!
Men det var ett grymt härligt inslag jag och Hilda gjorde och det var hur mysigt som helst! Något som kommer göras om under sommaren tror jag bestämt, fast vi stannar nog lite längre då..och är lite bättre på att skydda oss i skuggan nästa gång. Ölandssolen tar kål på en, bokstavligen. Jag har en lindrig brännskada på ryggen, sandra och hilda som sett det kan nog intyga att det är ngt av det värsta dem sett. Ajaj! Något bättre idag med kylbalsam över hela kroppen ialla fall! Inge sol för mig på ett tag dock :(
Nu ska jag sluta skriva och lägga in en massa härliga bilder istället:


månen från ölandsbron när vi åker över, grymt fint



zankan och fia kör stenhårt på golfgrejan


fia och hilda också



brudarna bus, ni kan ju leta efter ett bättre tjejgäng, försök


fia och louice , zankiii och hans fina lilla stjärt i bakgrunden
(zankan, moona i bakgrunden då!
ska jag? nää...
hahah, du vågar ju inte, feegis
eehm, joo okej..
fyfan va jag garva, så söt o osäker,haha!)


börjar bli ljust, hilda och fia i ölandssanden!


louice


fina hilda


gryning pågår, himla fint :)


fia och vakten, haha
(vakten efteråt: får jag se på den där bilden!
det fick han
hahahaha! sa han där för sig själv, oså gick han, hahah)


uppvaket och påväg mot frukosten!


pressa bara! hilda och rasmus


fin fina öland!


hilda var trött på vägen hem..





öööland!

2010-06-20 20:42:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Wiihoo, efter mycket om och mycket men är det äntligen bestämt att vi åker till öland över midsommar! Fia, Hilda, Hanna, Nina och jag - Louice tränger in oss i min fina lilla bil och kör den långa vägen ända ner till öland!
Vi får sällskap av Fias killkompisar på hela 7 bilar, Zankan o co. från linköping + Martin o co. Det kommer bli så jävla nice. Jag hoppas att vi alla kommer hem med livet i behåll bara! Man har ju hört vad som kan hända på öland under midsommarhelgen! Hoppas det blir skapligt lugnt ialla fall! Så alla ni som ska ner, låt inte erat dåliga ölsinne ta över, det kan hända att ni ångrar er efteråt, och ja det är moraltanten fridahlouice som talar.

Nu ska jag sova, jag ska orka upp för ännu en vecka på jobbet, jippie fucking yey! Det är ju pengar ialla fall! :) Godnatt kära läsare och jag ber ännu en gång om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen! Men inte mkt intressant som händer när man sitter isolerad inne på en fabrik om dagarna, kommer hem, äter, kollar på tv en stund, sover och sen upp o jobba igen...ni förstår nog!

GODNATT 



aah work work

2010-06-14 12:56:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Steg upp klockan 06.00 i morse för att cykla till jobbet till 06.45. Inte alls för jobbigt faktiskt, för jag somnade 19.30 igår kväll, så sjukt jävla skönt!
Jag tänkte på en sak när jag stog och monterade förut. Jag står ju och lyssnar på radio under 8 timmar när jag jobbar och så är det 11 olika låtar på 45 minuter varje timme. Det värsta är ju bara att de där 11 låtarna som spelas går ju bara om och om och om igen. Alltså hör ju ungefär samma låt 6 ggr på en dag. Men det som stör mig MEST är när dem säger: "Straxt nytt och frächt från Amy McDonald" Oja! tänkte jag, en ny låt med henne, va roligt! Oså kommer "This is the life" eller vad den heter som typ kom ut för 2 år sen?
Tror dem liksom att man glömmer låtarna för att det var två år sen de spelades på radio och sen nu så är det nytt o fräscht igen, eller vadå?! Nej, jag ska nog skriva in till Rix Fm och klaga faktiskt. Eller så byter jag väl bara till east! Kan ju va ett förslag det med.
Nej nu är min lunchrast slut. måste cykla tillbaka! Bye lovers.


sommarlov!

2010-06-13 12:09:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mycket har hänt sen jag senast uppdaterade.. jag har ju börjar skriva ett inlägg varje dag, men så kommer jag på att jag fortfarande inte vet var kamerasladden är och då blir det genast mycket tråkigare.
Men men , jag kastar in ett inlägg och försöker få lite liv i det utan bilder.
Var ska jag börja? Skolavslutningen var grym, i år igen :) Jag uppträdde inför kanske 2500 personer och det ger alltid lika stor kick! Dessutom var vi ett så grymt härligt gäng det här året så alla rep har ju varit så sjukt roliga att åka till. Det har alltid slutat med asgarv av alla sjuka kommentarer och roliga människor!
Det härligaste av allt när man står på scenen och sjunger en radiohit och alla sjunger med. Det känns som man äger scenen, är värsta kändisen och att publiken kan ens låtar! Haha, aa, jag säger det nog igen: det är en grym känsla!
Efter avslutningen åkte jag och firade min bror som tog studenten, så grattis som fan till honom! Nästa år är det min tur! Så jävla gött!!
På kvällen blev det grillmys och lugnt drickande med Kricka och hans vänner. Trevligt trevligt! Morgonen efter gick jag upp, hämtade Jess och drivade iväg till linköping för att åka på barnkalas hos Maddi. Jag och Jess hade nog roligare än barnen som var på kalaset! Hahah.
På eftermiddagen åkte jag upp till pappa och började måla mitt rum! Det kommer bli sjukt nice, jag får göra precis som jag vill! Men det är mycket kvar och göra, så snart ska jag åka dit och slänga lite mer paint på väggarna! Alltid lika trevligt att få umgås lite med pappa också, det har ju inte varit varje dag. Jag längtar ialla fall tills jag får ställa in alla mina grejer!
Kvällen spenderades sedan med Martin, Christopher, Emelie, Tobbe, Pontus och Jossan. En ganska traumatisk kväll om något, vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Patetisk, som sagt, traumatisk men väldigt underhållande!

Just det! Morbror ringde igår och sa att han fixat ett par veckors jobb till mig. Inte helt fel! Så nu slipper jag leva luspank under hela sommaren. Dock hade jag räknat med lite sommarlov innan jag började slita igen, men inte då! Men hellre det faktiskt.
Nej, som sagt, nu ska jag dra upp till far min. Ha en bra dag allihop, det ska jag ha! Det är galet varmt ute!

Jag saknar min Fia, och min Hannah. Aaah!!




. . .

2010-06-07 16:11:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hey, slow it down
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me


There might have been a time
When I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up on me
I won't let you down
No, I won't let you down










pluggdag till sjuttioelvatusen

2010-06-07 13:33:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis varit i skolan och käkat med Frida. Nu är jag hemma igen, har bockat av ännu en inlämningsuppgift och tänkte jag göra sjutton till..kanske inte riktigt, men fyra ialla fall. Sen är det slut på skiten och det känner jag väl att jag kan orka med!

Senare sen ska jag och mamma gå på stan för att köpa en avslutningsklänning till mig som jag kan ha on the stage. Så för att få något måste man ju vara duktig med vet jag! Så det hade jag tänkt att vara nu..
Fortfarande inga bilder från min bror.. som sagt, han har lite lat på den fronten, vad det nu som är så jobbigt med att skicka över lite bilder när han ändå sitter vid datorn hela dagarna, jaja.

Nu pluggar jag vidare! En vecka kvar till sommarlov, inte ens det, hallelujah!
Puss på er och en liten, fast ganska stor puss till sommaren!

ett litet p.s Jag skulle vilja yttra mig om vilka sjukt underbara vänner jag har. Fia och Hannah, jag är så väldigt tacksam för att jag har er. Big fat LOVE <3



bröööl

2010-06-06 19:33:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sa kossan mu!

grillshoten

2010-06-06 14:47:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår fyllde min mellanbror Robin hela 22 år! Vi firade det med släkten på dagen och med hans vänner på kvällen. Kvällen var mycket trevlig och bestod av mycket skratt, grillmys, kubb, en hel del fotande och något halvdragna människor. Jag, Tonna, Rille och Fia fick för oss att vi skulle ha tequila. Problemet var bara att vi inte hade någon tequila, citron eller salt, så istället kom Ton på den smarta iden att vi skulle ta Absolut Päron, Bearniesås (som salt) och potatis!
1 2 3 SKÅL! En halv sekund senare stog det två stycken, inte vi då, utan de så kallade karlarna och spydde i buskarna! Haha, men det var nog det vidrigaste tequilan i hela hela mitt liv, men jag och Fia höll oss i skinnet. Pröva det dock inte! Vi kallar den i alla fall så mycket som grillshoten!

Bilder kommer när Robin har orkar skicka över dem till mig! Vilket kan komma att ta ett tag..
Nu ska jag åka upp till min far och kolla på mitt förhoppningsvis blivande rum :) papps ringe förut och frågade om jag ville ha det, för då skulle han fixa iordning det åt mig istället för att ha det som kontor, lilla pappa, så snäll.

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha! Och vet ni va? Jag har faktiskt fått färg idag! Inte blivit röd, utan brun faktiskt! Mmm, härligt! Dock soleksem och gräsutslag, men de e sådant man får stå ut med helt enkelt! Byyye!




underbara dag!

2010-06-02 11:36:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Solen strålar genom fönstret och himlen är så blå den bara kan bli, inte ett enda moln skymtas! Högtalarna skrålar Joshua Radin och jag är på bra humör idag! Sitter och pluggar som en gris, nu vill jag inte mer, men det är bara köra på! Bockar av listan, det känns skönt! I trean ska jag inte göra mig själv så illa som jag gjort det här året. Aldrig mer.
Jag är redo för lite sommarlov och förhoppningsvis en hel del jobb, konserter, spontana galna resor, sol och bad och grym musik, lägerelder, campa, supa, skratt, gråt och kärlek! En sommar fylld med känslor som jag vill minnas livet ut! Det är på tiden att det blir en grym sommar och jag känner i hela kroppen att den här sommaren, mitt sista sommarlov kommer bli den bästa ever! Och med den känslan kvar tänker jag nu fortsätta plugga vidare, kommer förhoppningsvis gå lite lättare!



som en morgonkyss

2010-06-01 14:54:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fick jag världens gulligaste sms av Fia att vakna till imorse. Spontana sms är nog något av det bästa man kan få, för då vet man att det kommer rakt ifrån hjärtat och inte är framtvingat på något sätt. Det här gjorde min dag:

"Godmorgon min underbara vän, vill bara att du ska veta hur glad jag är över att jag har dig"

Dock undrar jag var hon är nu. Har inte hört av sig på hela dagen, vilket är väääldigt ovanligt. Dessutom svarar hon inte när jag ringer varken hem eller på mobilen? Fia, var är du?! Snart får jag nog ta o göra en efterlysningen.


Nu ska jag jobba. Inte pepp alls faktiskt. Vill bara ligga hemma och sova, jävla pollenallergi som har ihjäl mig. Dessutom värker/spänner tänderna så att jag håller på att dö, kan inte ens äta för de gör så ont. Ajaj. Fast, den som vill va fin får lida pin har jag hört!

Ha en bra kväll alla ni andra!