bredvid ditt namn

2010-11-29 23:52:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


står ett namn till


bokstavsbyten

2010-11-24 14:03:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, alla mina nära och kära, jag hoppas ni kommer att läsa detta för det är till er.
Jag ringde precis skatteverket och gjorde bokstavsbyte för mitt namn!
Jag heter nu mera Fridah Louice och inte Frida Louise. Det är mera jag helt enkelt. Jätteenkelt är det också. Kostade inget gjorde det inte heller, bara för att det inte är någon skillnad på uttalet. Perfekt för mig och min ekonomi!! Hihi. Ja, ibland har man tur.
Så nu vet ni att jag vill inte ha en ända julklapp där det står: "God Jul Louise" utan "God Jul Louice" och ingenting annat på lappen.






det är snö överallt!

2010-11-24 13:59:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fyfan för det här vädret! Jag tycker det är sjukt obehagligt att bara sätta sig i bilen och backa ut från parkeringen när det är såhär. Och jag som åker så mycket bil, ja, vi vet ju var det här kommer sluta!
Det är inte det att jag misstror min egen körning, jag vet att jag kör försiktigt. Hellre 30km/h än 50 liksom. Men det är ju alla idioter till förare som jag möter på vägen. Alla de som tror att de kan hantera en bil fast att dem sitter där i min sida med både skador på bilarna och oss som suttit i. FY SKÄMS helt enkelt. Livsfarligt. Men va ska jag göra?! Jag kan ju inte sluta jobba bara för det..
Så länge jag är stilla, leker i snön eller inomhus är det jättemysigt, men just det här med vägarna, nä då avskyr jag vintern mer än något annat!


godmorgon

2010-11-23 09:02:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tisdag! Vilken underbar dag! Det är det här vädret jag verkligen har fasat inför! Blask och snö och grå himmel, svinkallt. USCH! Skitbilen jag har nu går ju inte heller låsa upp för att låset fryser. Det är så sjukligt irriterande! Jag ska inte ha kvar den nya bilen och så ska jag alltid köpa en bil med fjärrstyrt c-lås hädanefter! 

Inatt har jag drömt världens äckligaste mardröm. Ja, snacka om mardröm. Jag drömde att den här undergången för jorden liksom var påväg och att vi kunde utse vilken dag det skulle bli. 
Alla i hela landet satt och väntade i stort sätt, förberedde sig på att dö. Gjorde allt de skulle göra innan. Så helt plötsligt en morgon när jag ligger i sängen ropar mamma: "Det är påväg nu det är påväg!!"
Jag får panik och slänger mig upp ur sängen, springer fram till mamma och skriker: Jag vill inte dö, JAG VILL INTE DÖ MAMMA! 
Alla funderingar om vad som skulle hända sen, varför vi har levt och varför det jordens undergång skulle inträffa just när jag levde kom upp i mitt huvud. 
Grejen var bara den att först skulle det komma in två typ stora tornado, som hette något annat i drömmen. Och dem skulle ta död på befolkningen för att det var så grymt stor kraft i dem. Vi gick och väntade och väntade och helkt plötsligt kommer det bara in ett stort rökmoln i vårat hem. Vi tänkte att om all tränger ihop sig nu i ett rum med massa kläder och grejer framför, så kanske vi klarar tornadon. Då kanske vi överlever. 
 Men tornadon kom aldrig.
Helt plötsligt var jag på stranden med den jag absolut ville träffa innan jag dog. Jag vet inte varför det var just den människan. Konstigt är det ialla fall.
Det hade börjat spricka upp på himlen och det kanske ändå inte var idag det skulle inträffa. Solen sken igenom och det blev världens rabalder om det. Det var liksom helt omöjligt!
Där på stranden var det campingmänniskor överallt och jag minns att jag såg att en familj hade en liten hund, som hade fått eget yttepyttelitet tält och jag och den-jag-ville-träffa-innan-jag-dog skrattade och pekade och tyckte att det var gullligt. Plötsligt, framför oss, vid stranden är det ett utrustat tv-team som ska filma allt därifrån och reporter var hon Maud...vafan hon nu heter som ialla fall i verkligheten har "efter tio" eller vad det heter. Vi stannade upp och kollade helt förvånat och fattade ingenting. Meningen var att vi ville vara ensamna på stranden! Men nää.
Jag vaknar till lite halv i ren panik av drömmen och känner att jag är halvvaken. Jag vet inte om det är verklighet eller om det är en dröm. Jag ligger på sidan i sängen, livrädd för att somna om, alltså verkligen livrädd! Jag hörde ett litet surrande ljud i örat, men plötsligt så blir det helt knäpptyst i örat på mig, när jag tittar ut genom fönstret liksom slocknar det och blir mörkt och jag känner hur tung jag blir och nästan bara försvinner. Jag vet att jag tänkte: Okej, nu dör jag, nu går jorden under. Men jag känner ingenting mer än såhär och alla känner likadant, det bara svartnar så är det klart. Slut.
Jag vaknar ännu en gång i ren jävla panik och tänkte att: Men man kan väl inte drömma när man är död?!?! Lever jag? Då ringer telefonen och mamma, vilken jävla lättnad. jag levde, men jag var fortfarande livrädd och var tvungen att berätta allt för mamma.
Så himla sjukt. Men det äckligaste i hela drömmen var nog när jag kände att jag dog. Att allt bara slocknade. Fy fasen.


.

2010-11-21 00:00:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gråter mig till sömns inatt
Som den där natten
Jag kommer sakna dig
Men jag får skylla mig själv
Ännu en jävla gång

måste. ut.

2010-11-20 22:11:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hjärnan spinner på högvarv, hjärtat likaså. Den här kvällen blev fylld av känslor från fler olika håll som jag inte pallar med. Blir för högt tryck och jag vet varken ut eller in på mig själv. Hjärtattack? Möjligtvis kommer det så småningom. Jag vill ut, supa skallen av mig och bara vänta tills morgondagen kommer och kan ta nya tag igen. Idag, blev det virrigt, alldeles för virrigt.


skön morgon

2010-11-18 08:03:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade upp kl. 6 av att mamma ringer och väcker mig. Ganska skönt att prata med henne på morgonen, så länge hon inte tjatar om något. Meeen, det gjorde hon inte denna morgonen.
Hon måste nämligen ringa och väcka mig vid den tiden oftast, när jag har morgonfodringen i stallet. Ibland är det lite svårt  att komma upp av sig självt då. Eftersom jag inte har någon annan här hemma som kan väcka mig så får hon ringa helt enkelt.
Ialla fall. Ute vid stallet 06.30 och hemma igen 07.15. Börjar jobba 9.00. Det är så himla skönt att ha tid på sig på morgonen, det kan nog vara något utav de skönaste och bästa som finns. Det är första gången på väldigt väldigt länge som jag inte känner mig stressad på morgonen och framförallt har kunnat äta min frukost i lugn och ro. Inte springa omkring och göra sjutton saker samtidigt som jag äter.

. . .

I natt ... drömde jag om någon jag tydligen inte får drömma om längre. Han är ute ur mitt liv, finns inte mer. Det river i mig när jag tänker så. Orden gnager fortfarande i huvudet på mig och gör så jag får ont i magen. Men jag ska försöka tänka bort och intala mig själv att det är bäst såhär, kanske för båda.

ååh julkänsla

2010-11-17 14:50:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kommer in genom dörren här ute på jobbet och det doftar lussebullar hela vägen lång! Där står Maria med sin jättebebismage i förkläde och bakar - som vanligt :) gott blir det också kan jag lova. Den kvinnan kan baka!
Jag undrar, var är min tid för att vara sådär pysslig? Jag älskar att baka, laga mat osv osv. Jag vill verkligen hinna med det, men det gör jag inte, inte för tillfället. Eller jo, laga mat gör jag ju.. men inte bakar. Himlans!
Jag fick ialla fall världens julkänsla och måste erkänna lite i smyg att jag faktiskt längtar lite efter julen och få gå hemma och pyssla, baka slå in presenter och allt sånt mysigt!


Mums!


gårdagen

2010-11-17 14:43:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Morgonen började helt fantastiskt bra! Corint väckte mig 07.30. Då ville han ut och utföra sina behov. Jag var så trött så jag drogbara på mig pyjamasbyxorna och en fleece, tänkte gå så han fick kissa bara. Men det var så grymt fint väder så jag blev sugen på att gå en riktig långpromenad. Sagt och gjort fortsatte jag min runda i pyjamas och fleecetröja runt stångån och gick i ca. 1 timme. Underbart!


Min (familjens) fina fina hund :)

Jag fortsatte sedan dagen med att åka ut till stallet och red en härlig uteritt med Julie!


Jag och min kära ponny <3


Julie och Acce :)


höstens färg - hjälp!

2010-11-15 16:01:12 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Läget ligger till såhär; jag har ännu inte börjar inreda mitt nya vardagsrum just för att jag har sådan jäkla beslutsångest om vilken färg jag ska dekorera med! Inredning är jätteviktigt för mig och att det ska vara en varm välkomnande-mysig känsla när man är i v-rummet. Ni vet, så man kan tända en massa ljus och allt nu i den kalla vintern :)
Nu kommer jag till frågan! Jag har en grå vägg, ljusgrå, lite mer ljusgrå/blå. Höstens färg är ju lila! Ska jag köra på trenden eller ska jag ha vinrött, vilket är en färg jag verkligen tycker passar lika bra som mörklila till grått?!? Jag har sådan beslutsångest! Så hjälp mig nu! Så många tips som möjligt. Har ni möjligtvis ngt annat förslag? Hur mycket av den färgen ska det sedan vara? Bara gardiner och kanske ett par ljus? Eller även en mörklila-eller vinröd matta till??


Min vägg
                          




 






aah work work

2010-11-15 14:37:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg medan Torkel leker för sig själv och inte skriker, haha , okej så illa är det absolut inte, nu överdrev jag, men han skriker mycket om han inte får som han vill den lilla krabaten.
Håller just nu på och går och städar lite här i hemmet deras. Har ju med mig Corint hit idag! Det har faktiskt gått hur bra som helst att släppa ihop hundarna och allt. Nu springer Aska och Corint lösa ute och leker som sjuttsingen. Det är skitbra för då blir han trött sen när vi kommer hem och slipper bli ängslig!

Igårkväll gick jag och corint en låååång promenad runt hela stångån tillsammans med Emma. Det var grymt skönt! Jag har så dåligt samvete för att jag inte tränat på hela veckan så det kändes väldigt bra! Och skvallrar jag så tänker jag viska att Emma inte heller har gjort det, men säg inte det till någon, för hon blir säkert arg på mig då. Hihi.
Vi har ialla fall bokat in oss på afropowerdance - våran favorit, på onsdag och fredag än så länge! Kanske att det blir två pass på fredag och jag kör bodypump också. Söndag är det afro igen men ännu kan man inte boka tyvärr.
Fasen vad jag har blivit hajj på det här med att träna. Nu måste jag verkligen verkligen skärpa mig med maten! Vi ska se till att bli beeeach 2011 ju för fan! Kör hårt bara.

Nej, nu ska jag ge Torkel mellanmål, sen ska jag fortsätta städa! Bye for so long!


fjorton år och gravid...

2010-11-14 18:10:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hm, inte jag alltså! Jag är ju faktiskt arton och har vad jag vet inga barn. Det räcker med barnen jag jobbar med en tid framöver!
Vad jag ska komma till är att jag precis kom in på en blogg och läste om en tjej som är 14 år och gravid! Hon ska ha nu i början av december och jag tycker ärligt talat att det är helt sinnessjukt! Det borde faktiskt vara förbjudet att få behålla ett barn när det enligt lag inte ens är "tillåtet" att ha sex innan man som tjej är 15 år och 3 månader, byxmyndig alltså. Visst nu hade den här tjejen gått ända in i vecka 20 innan hon fick reda på att hon var gravid.. men ändå..det är faktiskt lite sorgligt. En så liten flicka - herregud hon är bara ett litet barn, vet hon ens vad hon gett sig in på? Jag önskar ialla fall tjejen all lycka i världen och att allt kommer att gå bra. Men själv skulle jag inte velat haft barn när jag var fjorton år. Förstå om jag skulle ha en unge på fyra år nu.. nae, jag blir frustrerad på det här!


fars dag

2010-11-14 18:03:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, precis. Idag är det ju fars dag, vilket innebär att jag varit hos min far idag och ätit frukost och middag, firat oc gett honom en fin liten blomma.
Min pappa är så söt. Jag ringde och frågade om han hade någon frukost hemma, mamma och micke är ju som sagt utomlands så då är det tomt i kylskåpet när man kommer hem. Pappa hade det, jag sa att då kommer jag upp en sväng. När jag kommer in genom dörren hade han hällt upp en tallrik med fil, havrepuffar och linfrön. Ett ägg och en macka. Så himla gulligt! Han gjorde alltid så när vi var mindre. Frukosten stod alltid klar när man vaknade. Undra om det är ifrån honom jag fått mitt pysslande med frukost, matsäck och mat? Jag älskar verkligen att göra frukost åt andra, laga mat för två osv osv. Det är så mysigt!!



Sen lagade han jättegod mat också såklart! Som vanligt..
Nu har jag dragit med mig min stooooora vakthund hem till lägenheten så nu behöver jag inte vara rädd på många dagar! Hihi. Men han är lite ängslig och det är förståligt. Herregud en trång liten lägenhet jämfört med ett hus, då skulle jag också få klaustrofobi om jag var hund.
Nu har han i alla fall lugnat sig lite och ligger här på golvet bredvid mig. Min lilla vovve!


jag lovade ju

2010-11-12 11:15:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


bilder på Hanna, haha. Här ska ni få bilder på Hanna:


Tycker hon ser ut som en sån där lömsk tjuv som spelar oskyldig från något barnprogram.
Kommer dock inte på vilket jag tänker på!


Hon prövade och lyckades! Hahah

Undra om jag ska fråga om hon vill se idol med mig ikväll? Kaaaanske det kanske.


min superhärliga

2010-11-11 19:39:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nya vän och medryttare Hanna var hos mig igårkväll! Vi hade sjukligt roligt, hon är så fläng i huvvet så jag satt och skrattade åt hennes tröga kommentarer och uttryck hela tiden! Haha. En superhärlig människa som jag hoppas att jag kommer få många roliga och minnesvärda stunder med! Tyvärr ligger de väldigt snygga bilderna på min kamera och jag är inte hemma, men jag lovar att lägga in dem.

"Louice! Vi måste laga värsta middagen någon dag - typ TACOS!" -hannakommentar
Jag höll på att dö av skratt.

Idag har jag jobbat hos Torkel, nu såhär på kvällskvisten sitter jag hemma hos moster som är på föreläsningar och behövde någon som kunde vara med Madeleine under tiden! Inte mig emot. Älskar min fina lilla kusin, vi har så himla roligt tillsammans alla gånger och hon börjar bli så stor. Hon häver ur sig uttryck som jag blir helt chockad över och aldrig kommer ihåg! Nästa sak hon säger ska jag fasen skriva ner, haha. Så skrattar vi tillsammans, pratar (redan) om killar, sju år och ser på hannah montana! Jag hoppas vi alltid kommer ha den här fina kontakten som vi har redan nu! I löööv juu my little sweetie: 


coolast i stan liksom, hallå?


he he he.

Ha en fin kväll kära läsare!


min vecka i bilder

2010-11-11 19:30:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet jag veeeeeeet, att uppdateringen ibland är skitdålig o kommer i andrahand. Ibland börjar jag skriva o skriver massor, sen bara orkar jag inte avsluta. Så har typ 70 st inlägg i utkast! Dåligt!
Här kommer ialla fall lite bilder ifrån veckan som varit, o lite på veckan innan det ;) :


Grymt kul och härlig uteritt med Sänni och Julie! Även kvällen spenderades med pinglorna ute på krogen, vilket kommer bli ett minne blott. Haha


taggad till tusen, haha


sänni också taggad!


Min superhärliga Maddiladd och ett av barnen jag jobbar med. Han fastnade lite för henne när vi var där och hälsade på! Hihi


superfina landskapet en morgon när jag var påväg till jobbet!

Med mera med mera .. hittar inte alla bilder jag tagit, himlans skit! Men men, det får duga :) det var en bra vecka!



peppa lovis!

2010-11-03 18:26:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis kommit hem från jobbet och råkade boka in mig på träning förut. Afropowerdance. Men jag är så jävla opepp så det finns inte. Jag vill verkligen inte åka. Men nu finns ingen återvändo. Kommer man inte på ´passen måste man betala pengar och det vet vi ju alla som läser den här bloggen att ekonomi och louice inte riktigt är bästa vänner.
Men de e skitbra. Jag behöver verkligen komma iväg o träna. Sitter jag hemma nu och inte åker vet jag att jag kommer få ångest för att jag inte åkte, så då äre ju bättre att åka och må bra efteråt! Japp. Nu säger vi så.
Hej då bloggen, nu ska lovis åka o träna!!! visst?! visst.


stressig dag

2010-11-03 09:29:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknar nu och ligger o funderar på hur jag ska lägga upp dagen och framförallt hur den ska gå ihop sig. Jag ska gå ut och gå med Glimma och hinna åka till stallet, sen helst helst helst hinna hem och duscha innan jag börjar jobba kl. 13.30! Det skulle ju vara lite trevligare kanske. Klockan är 09.30 redan. Jag kanske borde sätta fart...blää trött! Vill sovaa.


blir så glad

2010-11-02 20:17:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


när man knackar på dörren, barnen rusar till dörren och öppnar och man bemöts av världens största leende! Speciellt idag av söta lilla Herman, som jag inte träffat så många gånger.
Det kan göra en hel dag, att ett litet äkta leende från ett barn kan göra så galet mycket. För leenden som man får ifrån barn är alltid lika äkta, det är ju inte alltid det är det av vuxna träliga människor.
Han satte sig i sängen och visade mig sina stora böcker med massa olika saker i och vi satt och pratade och pratade om tokiga saker. Som att spiderman skulle komma på julafton istället för jultomten och vad som kunde dyka upp i paketen, att vi skulle göra snöbollar och busa i snön när den kom osv osv. Det är så härligt att komma till jobbet och ha barn som faktiskt kan prata. Det är jättemysigt med bebisar också, men man får ut saker på två helt olika sätt. Det är roligare att kunna prata med barnen och höra vad de tycker och har för roliga fantasier än att bara sitta tyst en hel dag. Det gör man ju aldrig ändå, men ni förstår.. Dessutom tycker jag väldigt bra om alla föräldrarna också och det är ju en väldigt stor fördel. Det är lite trevligt att prata med alla om allt ifrån händelser, till vad barnen sagt till festligheter och liknande.
Jag har i alla fall, helt klart, världens bästa jobb!

Snylta ett par bilder ifrån Saras blogg! Riktigt fina bilder, som hon tar själv och de på bilderna är ju väldigt fina de med, hihi. Kolla in hennes blogg: http://enhagsvagen27.blogspot.com !
Herman och Sara!
Lilla söta Edith!



udda namn

2010-11-02 17:32:25 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll alla mina läsare,

Har precis kommit hem ifrån ännu en familj jag varit och hälsat på nu, som jag skrev tidigare idag! Härliga föräldrar och en sjukt söt dotter, på 5 månader med världens grymmaste namn: Stacey Lee.
Jag har faktiskt tänkt på det där med namn nu den senaste tiden när jag varit ute i så många olika familjer och upptäckt alla nya coola och en del väldigt gammelmodiga namn, däremot väldigt fina!
Till exempel nu, Stacey Lee, väldigt engelskt, men grymt coolt och tydligen den ända i Sverige hittills som heter så! Fatta att få vara den första att få heta ett namn i Sverige!
En annan familjs son heter Torkel. Då tänker jag på Torkel i knipa - filmen. Fast jag har aldrig sett filmen så kan inte säga om det är snällt eller inte. Däremot tycker jag att namnet är väldigt gulligt! Lite ovant att säga, men gulligt!
Sedan har vi lilla Edith och "stora" Herman, som jag förövrigt ska till nu klockan 19. Herman vet jag aldrig om jag hört någon heta förut, även det ett väldigt sött namn. Edith är nog lite gammelmodigt men passar verkligen Edith väldigt väldigt bra när man ser henne! Så himla söt!
Dessutom börjar ju faktiskt väldigt många gammelmodiga namn komma tillbaka nu! Det tycker jag är roligt. Jag tycker att alla i våran ålder heter Frida, Mikaela, Robin, Daniel osv. Ni vet - 80-90-talsnamn så att säga, hehe. Alla i klassen hette likadant när man var mindre. 
Nu kommer alla istället att ha ett unikt namn och man slipper att ta fel på person! Perfekt ju.
Andra namn som är lite ovanliga är Eira, tillexempel, som min vän Hildas lillasyster heter. Det är galet fint! Eller Milton, som iof stallkatten heter, men om jag skulle få en son skulle jag kunna tänka mig att döpa honom till det.
En tjej i stallets son heter Malte, det är också ovanligt! 
Jajaja, jag skulle kunna rabbla upp många! Men det är lite roligt att titta på! Hur allt ändrar sig genom tiderna..
Nog om det, inlägget blev nästan lite för långt för att kanske läsa om bara namn, därför ska jag sluta nu så att det inte blir ännu längre. Ni som inte har barn, eller ni som väntar: Vad skulle du döpa ditt barn till?

Ha en fin kväll!


min morgon

2010-11-02 12:08:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


var näst inpå underbar!
Jag vaknade och var inte allt för trött eftersom jag faktiskt för en gångs skull lärt mig att gå och lägga mig tidigt så att min kropp får vila ordentligt.
Fortfarande mörkt ute klockan 06.30 på morgonen, drog jag på mig stallkläderna, satte mig i min kalla bil och satte iväg till stallet för att fodra hästarna. Alltid lika härligt att bemötas av gnäggande hästar på morgonen.
När jag hade gett dem mat, satte jag på kaffe, tog min kopp, satte mig utanför tillsammans med den där jävla morgonciggen och njöt av att det var så tyst, hästarna som tuggade och för en gångs skull att få vara ensam. Tills...telefonen ringde. Såklart. Menmen, det var ialla fall superhärligt!
Nu ska jag snart ut och gå med Glimma, sen ska jag och hälsa på en ny familj (antagligen den sista) och sedan jobba från 19-22. Superbra dag, något stressig kanske, eftersom jag måste städa här hemma med känner jag. Har dragit ut på det alldeles för länge nu.


Russell


Fölis var trött imorse

He en fin dag kära läsare!


åt helvete med

2010-11-02 11:53:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mobilt bredband!! Nu jävlar har jag äntligen fixat mitt trådlösa internet här hemma! Så jävla nicebajs!!
Det mobila var alltid i vägen, opålitligt och segt. Nu kan jag gå var jag vill i lägenheten, lita på att det fungerar och hela tiden i samma hastighet. Perfekt! Hihi.


min fina fina vän

2010-11-01 15:41:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Du är en sådan vän som man inte trodde att man skulle få i sitt liv
Du finns liksom alltid där, vår som sommar, som vinter, som höst, vått som torrt som kallt om varmt
Även fast du hatar mig ibland när jag tjatar eller inte går upp på morgonen
Även fast du är en ren jävla bitterfitta när du inte fått mat i dig
och även fast vi kan bli så jävla osams att vi inte pratar på veckor
så finns du ändå alltid kvar, alltid lika nära, om jag så skulle ringa mitt i natten
så svarar du, pratar med mig och väntar tills jag lugnat ner mig
Det betyder så sjukt jävla mycket och jag vill kalla dig min allra bästa vän!
Jag ska va lyckligt lottad som får ha dig som vän
vänskap <3



powerpuffpinglorna

2010-11-01 15:32:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


'
Såhär såg vi ut på halloween!
Frida - Fia - Lovis
Buttran - Blomman - Blomman