jobbarkväll

2010-03-31 20:58:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


yiieah, sitter just nu på "jobbet". Tycker det känns dumt att kalla det jobb, men det är ju som ett litet extrajobb ju. Har ialla fall precis nattat barnen, eller precis, nästan en timme sen redan! Tiden går så fort när man är här.
Min dag har inte varit allt för händelserik, det har inte hänt någonting alls faktiskt, om jag nu ska vara helt ärlig. Ska jag ljuga lite så har det hänt massor, fast det var bara i min drömvärld..
Jag hade tänkt att jag skulle packa innan jag började jobba, eftersom jag ska åka hem till min köra mor och barndomsstad imorgon igen. Först fixa mina naglar, (har jag nämnt det?) och sen bara ta det lugnt. Dock måste jag ju ta med alla pluggrejer. För sen är det ju L O V och jag behöver verkligen plugga på det lovet. Suck, pust och stön. Jag önskar så innerligt att den där förbannade skolan bara kunde vara över nu. Det året som är kvar får gärna gå kalasfort..

På söndag firar jag och mina tandsmycken (som jag valt och kalla det, haha) en HEL månad redan. Som sagt tiden går fort och det känns bra.. kör på barra.
Jag vet inte alls vad jag ska skriva.. känns bara som jag sitter och skriver massor av ointressant strunt som ingen ändå vill läsa! De e great. Suck
Jag ska nog sätta på TV:n och se om det finns något bra..göra iordning i köket här först bara! Ha en fin kväll alla ni, <3



. . .

2010-03-31 13:02:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
Nu kan det va försent att säga som det är
Väntan leder inte någonstans
Det har gått så lång tid nu,
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt



ljuva stall

2010-03-30 19:55:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag varit med min kära Frida ut till stallet :) mys på det! Jag red till och med på hennes jättebamsehäst! Så himla länge sen.. och jag saknar min ponny , så in i nordens mycket. :( det är skit att jag inte har tid med honom, jag känner mig som en väldigt dålig matte. Men jag vet ju att han har det bättre med mer tid där han står just nu än vad han skulle få om han stod här under mina skolår, jag får tänka så helt enkelt.

I alla fall, vi tog min bil och körde iväg mot stallet. Vi delade på bensinpengar och på vägen dit tänkte jag att vi skulle tanka! Tar sedeln som jag fick av Frida och åker till statoil. Varning, säger jag..man fattar ingenting av de där konstiga pumparna så vi sket i dem och körde vidare mot shell istället. När vi kommer till shell (eller "kjell" som frida säger, HAHA) så hittade jag inte hundralappen som jag nyss höll i! Putsväck bara. Vi letade igenom hela bilen, men nej ingen hundralapp. Jag blir så arg att jag rivstartar från shell och åker tillbaka till statoil - jag skulle hitta min hundralapp helt enkelt. Men nej, ingen hundralapp där heller. Fan i helvete. Vi åkte tillbaka till "kjell igen och tankade ändå. Åker ut till stallet, med dunderhög lars winnerbäck musik skrålandes ur högtalarna och solen i ögonen - klyftigt va ;) ni vet ju.. "solen i ögonen" av lars winnerbäck..aja! Jag hade ialla fall mina stencoola pilot på mig! Jag älskar dem, men de hör ju till ett annat ämne. När vi är påväg hem igen så åker en bil bakom oss, och killen i bilen såg jäkligt mysko ut. Han satt i en väldigt opassande ställning där man kunde tro att de hände något helt annat än koncentration på bilkörningen, ialla fall. Vi upptäckte ingen annan i bilen så vi uteslöt hans opassande position och våra misstankar. Vi spanade och kollade om han kanske var lite snygg, för de såg ju faktiskt ut som det! Och fel i huvvet, som både Frida och jag är så saktade vi in på en 90-väg, bara för att han skulle köra om oss, så vi kunde se hur han såg ut! Visst de såg ut som en i 30 års åldern men ändå. Han kommer upp jämsides och jag tänkte just börja gasa upp och tävla med honom när jag hör att Frida typ tjuter/garvar och skriker: NEEEEJ, KOLLA Louice!!! Jag kollar mot honom och vid ratten sitter en 50+ gubbe med stor mustach och feta runda glasögon! MAHA. Ack, ack så fel man kan ta vid bilkörning. Så mitt råd - försök aldrig ragga genom bilens rutor, dem ljuger liksom en spegel! Det var det roligaste på länge, jag höll på o köra av vägen så mycket skrattade jag!



cykelmontör?!

2010-03-30 09:08:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Biltema kan slänga sig i väggen eller ta sig i röven känner nog jag, och väldigt starkt just nu! Vafan har de för jävla konstruktion på saker och ting? Jag blir GALEN och då har jag gott om tålamod! Antingen är det jag som är dum i huvvet eller så äre en jävligt dålig beskrivning på hur man monterar ihop den förbannade cykeln. Jag chansar på det sista.. De tar för givet att man ska veta vad allting är också. Grrr, hallå, jag är faktiskt kvinna rakt igenom, även om man kanske inte kan tro det ibland. Men jag kan inte det där med att meka, så är det bara. Bygga och allt sådant går bra. IKEA har ju iaf exakt beskrivning. Nej, skärpning biltema, skulle nog jag vilja säga. Det får bli en väldigt stor diss idag. Vad jag ska hissa vet jag inte än..



att bli ung mamma

2010-03-29 19:13:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det var själv ämnet om helgen...

Det var så att en kväll var mammas kompis hemma hos oss, närmare bestämt igår. Vi satt och diskuterade det här med att leva livet innan man bildar familj och skapar sig en karriär. I vilken ordning liksom.. mycket intressant att se hur andra människor ser på det.
Jag vet inte själv vad jag tycker, men jag har alltid tänkt att jag vill vara ung, typ runt 23 när jag vill få mitt första barn. Alltså det är ju en tanke, beroende på livssituation vet man ju aldrig hur det blir, men skärp er nu, ni vet hur jag tänker.
När jag går ut gymnasiet har jag tänkt att jag vill jobba ett tag, sen ut och leva livet, sen komma hem och jobba ett tag igen. Men då uppstod frågan: Vad är att "leva livet" då? Då svarade jag såklart att festa så mycket som möjligt, ut o resa och vara ung och dum typ. Då svarade min mors vän att hon också hade den "drömmen" men att hennes liv inte blev så, för hon blev gravid istället. Eller hon hann med att resa lite och så innan det, men hon kunde inte tolka det att hon "levt livet" på det sättet jag såg det på. Hon undrade även varför man inte kan leva livet när man skaffat sig familj, ett annat slags levande liv bara.
Hon berättade att hon hade vänner som ville ut och resa och leva livet spännande och hutlöst impulsivt. De människorna har idag barn, men är inte så trygga och stabila i sina förhållanden för att de hela tiden är på jakt efter att få livet mer spännande. Då börjar man ju fundera.. lite, ialla fall jag. Är det verkligen så liksom?
Vi pratade så mycket och jag får inte riktigt ur mig här vad jag vill ha sagt, vi satt och diskuterade i timmar igår och kom inte fram till något jättebra svar på vad leva livet var. Det är ju från individ till individ.
Men vi pratade äöven mycket om det här med karriär, vem som ska va hemma med barnen och vem som ska jobba, eller ska båda jobba och satsa på en karriär samtidigt som man har småbarn hemma? Hur får man då tid för sina barn? Är det inte värt att få se sina barn växa upp om man nu ska skaffa några?
Varför är karriären så viktig just då? Varför kan man inte ta tag i den senare, när barnet blivit lite större och kanske börjat i skolan? Det är faktiskt en sak jag inte heller förstår. Folk som inte tar sig tid för sina barn när de är små. Som vaknar om 5-10 år och kommer på att de knappt sett sina barn växa upp. Förfärligt. Allt man gör för sitt barn när de är små kommer ju att komma påverka dem i framtiden. Vi formar de ju med deras barndom. Åh, de e så grymt stora frågor så jag vet knappt själv vad jag ska svara på dem. Om jag ens kan det.
Det här är tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, faktiskt. Jag har kommit på att jag börjar bli stor, och om min tanke om livet går i stöpet och jag skaffar barn när jag är 23 år, ja då är det bara 5 år kvar och det går ju fort som en rinnande löpeld. Hjälp skulle jag vilja säga...
Den bästa åldern för kroppen att skaffa barn i är ju mellan 18-25 år. Då är ju kroppen bäst eller vad man ska säga. Jag tänker på, nu för tiden är medelålder ca. 30 år när man skaffar barn.. det är ju inte konstigt att det går till på alla möjliga sätt  med provrörsbefruktning osv osv. Eller, har jag fel? Jag vet inte.. går verkligen att diskutera lääänge.. och jag behöver någon att diskutera mer med.. nu får jag inte fram mer, haha.



uttråkad till tusen

2010-03-29 18:52:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


är jag just nu! Kanske borde ta tag i att städa lite här hemma och få bort kattpiss-lukten på toan, så förjävligt äckligt. Katterna har fått vara kvar hos mamma under denna veckan, då jag ska hem till henne igen redan på torsdag (det är ju loooov sen!!) så jag kanske borde passa på att få bort lukten. Sen ska jag ringa och beställa tid för kastrering med ja! Så att det slutar lukta om deras piss och så dem slutar torrjucka mot varann, disgusting ju, dem e ju killar och dessutom bröder, fast de fattar ju inte dem..iof!
Jaja, det är tomt utan dem här hemma! Känns verkligen jättekonstigt.. plus att min bästa vän är kvar hemma också - gitarren! Hur fan tänkte jag? Att jag skulle klara mig utan den i 4 hela dagar? Jag tänkte nog inte alls..
Men de kanske ändå är bra, annars sitter jag bara och skriver massa låtar när jag egentligen behöver plugga. Så det kasnke är meningen att jag ska plugga nu då, denna veckan.. lite stressad, men när är jag inte det?

Jag är ändå lite lycklig, för klockan är snart 19.00 och det är kalasljust ute :) då kan man inte må annat än bra, inte jag iaf. Älskar ljusa kvällar!
Funderar på om jag kanske ska gå ut och gå en sväng kanske..skulle va skönt.

När jag var hemma i helgen så färgade jag håret, de blev lika mörkt som vanligt igen, men en chock för alla andra som glömt att jag har så mörkt egentligen när de nu bleknat så mycket..fast de va inte de jag skulle säga om helgen, det var en annan sak men jag tror att jag tar det i ett nytt inlägg, för annars blir det här superlångt och jobbigt att läsa!

så dra scrolla upp sidan lite och kolla vad de egentligen var jag skulle skriva ;)



Resultat





mammi

2010-03-27 11:51:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte varför det är så att jag glömmer bloggen ibland. Jag tänker på jättemycket saker jag skulle kunna skriva, men när jag väl sätter mig vid datorn så har jag glömt bort vad det var jag skulle skriva. Så händelserik är min dag med andra ord! Haha, det händer så mycket hela tiden så jag glömmer det. Bra eller dåligt? Det vet jag inte själv!
Nu sitter jag ialla fall i mammas affär o jobbar åt henne medans hon och alla de andra vuxna i släkten är och roar sig i stockholm! Det är dem väldigt mycket värda tycker ju jag.
Angelica, lillasyster är med mig, himla trevligt sällskap måste jag säga. Inte varje dag som man får träffa henne..lite mysigt kan jag tycka! Vi ska till min käre far sen och käka lunch! Mumma..

Ännu ett jätteroligt inlägg. Någon som har lite förslag på vad man kan blogga om kanske? Eller något ni vill att jag ska blogga om - det är bara öppna sitt hjärta, varsågoda!


gammal bild från i somras, när jag o mina kära frida
skulle hem till mig på landet om jag minns rätt :)



AJ

2010-03-24 07:36:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I måndags morse hade jag väldigt bråttom till skolan, då jag var hemma hos mamma och skulle åka dessa 4.5 milen till skolan. Eftersom de har varit så fint o milt väder hela förra veckan och det var det i måndags också så tänkte jag ju inte på att de va ganska kallt ute. Bilen var mitt riktmål. PANG , Louice ligger på marken, världens största isfläck som egentligen inte skulle gått att undvika, för den va så stor. Men jag såg inte den.
Jag reste mig upp o trodde jag hade brutit höften, fyihelvete så ont de gjorde. Det hade jag som tur var inte. Dock har jag ont i hela - halva kroppen. Känns som jag sträckt hela den sidan, plus en uppskrapad rumpa och tumme!
Skulle skrapa rutorna med o kunde ju inte röra mig, så de tog ju lite längre tid såklart. Så ringer min kära mor o klagar på att jag inte behöver skrapa rutorna så länge, istället för att komma ner o hjälpa mig. Aaargh. 

Imorse skulle jag skära i en fralle med en alldles för vass kniv tydligen. Det gick lite för fort och jag stod o pratade med Emelie. Aj, jag ska mig - rätt igenom. Nej men nästan, haha. De blödde iaf, mkt! Och jag hatarblod!

Nu ska jag till praktiken, o hoppas på att jag lyckas komma fram oskadd. Peace out.



helgen

2010-03-22 19:33:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har verkligen ingenting jag kan säga om helgen. De va de ända jag hade att säga, ha!

. slut



så jävla trist

2010-03-19 18:46:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


att vara sjuk! Det är helt sanslöst. Precis vaknat från att sovit sen 13.00. Snacka om feber. Nu vill jag bara att mamma ska komma hem med tabletter som kan ta bort den här skiten. Tabletter är de allra värsta jag vet, förutom när det gäller feber eller mensvärk! Annars kan man alltid vila bort det sjuka tycker ju jag.
Jag är så fruktansvärt rastlös nu bara, i'm dying.
Jag som vill uuut ikväll! Men nej, då får det bli imorrn istället, förhoppningsvis. Bara ta de lugnt, va nykter o köra på alla andra kanske :) iaf kul o komma ut o träffa lite folk!

Nu ska jag försöka få i mig något att äta! Inte världens starkaste matlust när man är sjuk! Ha en bra fredagkväll, och ha jävligt roligt åt mig också! Jag ska ligga kvar på pres samma prick som jag gör nu...



jag får liksom ingen ordning på mitt liv

2010-03-19 01:08:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det kan va så förfärligt, det kan va så bra!



sjuklingen själv

2010-03-17 19:06:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kände igår kväll att kroppen inte var riktigt med på alla noter, men tänkte att det inte va något. I morse vaknade jag o hade lite mer ont. Mamma ringde dock och ville att jag skulle gå på stan med henne, och de tackar man ju inte nej till. Jag tänkte att om jag gör något kanske jag inte tänker på det här med att bli sjuk. Ju mindre man tänker på det desto mindre sjuk blir man.
Men nej, denna gången övervann inte sinnet, utan kroppen. Blev sämre under dagen när jag var med mamma och kände mig hängig, lite febrig. Så jag åkte hem.
Jag har nyst så hårda nysar under dagen att jag försöker hålla in nysarna för de gör så ont! Näsan rinner som satan.
Har precis sovit i 2 timmar och jag sover oftast aldrig på dagtid om inte för att det bara är skönt och jag har tid över, så någonting är det ju. Men jag har verkligen inte tid att bli sjuk! De går inte. Så nu ska jag proppa i mig två hela apelsiner!

Jag köpte ialla fall en t-shirt, 2 skjortor och ett par byxor! Det är helt sjukt..jag känner att jag har blivit köpberoende. Jag har varit så jäkla duktig med pengar förut, men nu säger det slurp oså är pengarna borta. Ajaj Louice, såhär kan vi inte ha det! Då måste du flytta hem och det vill du ju inte.

Nu ska jag sova lite igen tror jag, eller kanske laga mat. Fast jag är verkligen inte hungrig. Äsch, vi får se. Hoppas ni är friska, för de e inte jag! Någonstans, haha.



jönköping

2010-03-14 19:11:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår blev jag lite impulsiv. Helt plötsligt kände jag att jag ville åka till min Hannah i småland. Sagt och gjort, jag packade min väska, satte mig i bilen och ca. 1 timme och 15 minuter senare var jag där!
Det blev en mycket trevlig kväll med Hannah och Simon ute på krogen Sliver i Jönköping, nice! Var jag nykter och körde, inte lika kul men det var helt okej!
Dock var det sjukt mycket äckliga gubbar, ja Hannah är ju några år äldre än mig så jag gick på den där krogen där alla stor 25+ människor fanns. Inte det härligaste, men vafan. Kan vara roligt och prova på hur det är där med, dock inget för mig i denna ålder tror jag!
Massa skratt som vanligt med min kära Hannah :) Nu är jag ialla fall hemma igen och svintrött efter en intensiv helg. Jag ska äta lite mat, se på tv och sedan burra ner mig i sängen och sova för att orka jobba imorgon med alla barnen! Peace out




Hannah och jag


Haha bästa fulaste bilden ever på alla tre!
Hannah, simon och jag! Maha


fredagen

2010-03-13 17:57:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var självklart ännu denna helgen utgång - denna gången med självaste Emelie! Vi hade jätteroligt och man kunde inte låta bli att skratta åt Emelie som hade fetaste smilet hela kvällen, haha. Glad att du hade så kul! Vi kör ju nästa helg igen, eller hur ;)
Träffade även massa annat roligt folk! Alltid lika roligt att åka till Norrköping och röja. Vakterna börjar visst även känna igen mig efter så många helger som jag varit ute nu.

Kom hem 03.30, skönt att vakna upp sin egen säng i lägenheten för en gångs skull. Annars är jag ju alltid hos mamma. Tycker om min stooora säng bäst!

Vaknade 14.15 idag, inte det roligaste när jag såg att det var så kalasfint väder! Gick o handlade lite frukost ialla fall. Asskönt ute var det, inte kallt alls faktiskt ! Nu ska jag slappa o lyssna på Winnerbäck :)
Ha en bra lördag !



Emelie och jag :)






just fasen!

2010-03-10 20:59:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jag glömde ju berätta att jag ÄNTLIGEN har beställt en ny jacka. Är så fruktansvärt trött på min gamla. Så nu kommer det en apsnygg vårjacka nästa vecka till mig! Tycker ju jag ialla fall.


visst? :D



min röst .. (!)

2010-03-10 20:51:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jisses min röst! Sitter här och sjunger lite och kommer på mig själv med att förstöra min egna sångröst genom att bara sitta o sjunga Lars Wiinerbäck samt mina egna låtar, not good! Eftersom de ligger i ett skönt tonläge behöver man inte anstränga sig så mycket för att de bara ska flyta på. Med andra ord fortsätter jag inte att utveckla mitt register som jag egentligen har och det märkte jag nu. Det var länge sen jag sjöng något annat än endast bekvämt. Nu är det dags att börja sjunga lite breda register-ballader igen så att jag inte sabbar allt.

En av plåstrena på 6-års idag: "Du är så fin" , "Ursäkta, vad sa du?" , "Du är så fin" , "Ehm, hehe tack gullunge"
En annan kille frågade vid samlingen imorse rakt uppochner, när läraren pratade: "Är du kär i någon?" haha, han blev nog besviken när jag sa nej. För om jag skulle sagt ja skulle han ju kunnat fråga vidare, men de kunde han inte nu. Pilutta han! Mihi, så söt.

Idag har jag gjort något hemligt, som ingen kommer få veta. Bara så ni vet. Så nu kan ni ju va nyfikna om ni vill!



första dagen på ..

2010-03-09 21:33:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


min APU! Helt okej plats faktiskt, och barnen är ju alltid lika mysiga såklart! Två små tjejer som har fastnat totalt i mig och har suttit som plåster på mig hela dagen! Tur att man lärt sig ha tålamod som sagt.. skulle aldrig klarat det för typ 3 år sen! haha
Inga roliga citat från någor av barnen idag tyvärr, men de lär nog komma ett o annat. En sak som jag reagerade väldigt starkt på bara, var att 1orna gick runt och sa: "jag ska knulla din mamma", "nä men knulla min mamma då" .... och jag tänkte, JISSES! de är 7-8 år och går runt och säger så vidriga ord. Var leder sig världen idag? De e helt sinnessjukt verkligen.

Har förresten skrivit en ny låt idag! Måste säga att jag är supernöjd och den kommer nog bli bra! Blir 5:e låten som blir klar, dags o spela in allt snart! Men tänkte skriva på några fler projekt först så de blir klara.
Är supernöjd med texten framförallt på den senaste nu, jag älskar att skriva! Varje text jag skriver är oftast riktad till någon i min omgivning eller tankar och funderingar om allt möjligt. Vill beröra människor med mina texter, så att det känns som om de e riktitat till mottagaren/läsaren och inte bara till just den person jag skriver till.
Nu har jag börjat skriva fler på svenska med, det är roligt! Får väl se när de publiceras ;)




work it out!

2010-03-08 17:58:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Härligt! Är verkligen igång med träningen nu, så skönt att va tillbaka i gamla tiders rutiner! Idag blev det step-kondition med moster! Jag är verkligen sämst på kordination så det tog ett tag innan jag haffa stegen, haha. Men svinkul verkligen! Det är så mycket roligare att gå på pass än att själv stå i gymmet och tråka! Då bara längtar man efter att tiden ska gå. Nu tror man att man kört en kvart och så är det slut liksom! Great :)

Sitter och lyssnar på Tuttifrutti av Elvis nu, så jäkla störtskön! Lite tjatig kanske, men härlig. Man blir på bra humör :) Nu ska jag laga mat, sen kanske göra klart lite skolarbete, eller sova kanske, kanske kanske! 

Ha en bra kväll kära ni!  

Just de, kollade igenom gamla datorn som sagt och hittade denna bilden på mig från i somras! Så vill jag klippa min lugg igen, så grymt snyggt :) vet dock inte hur jag gjorde, får väl mixtra lite här ikväll! Haha





...

2010-03-07 22:04:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


It's ridiculous
It's been months for some reason I just
Can't get over us
And I'm stronger than this
Enough is enough
No more walking 'round with my head down
I'm so over being blue
Crying over you
So tired of tears
So done with wishing
But I'm so fed up with my thoughts of you
And your memories
And now every song reminds me
Of what used to be





Rise Against - Hero of War

2010-03-07 12:56:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt och kollade på MTV igår kom jag på och denna låten kom. Blev helt tagen, sjukt bra men jävligt hemsk.

 





helgen då

2010-03-07 11:06:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu tänkte jag skriva ner lite om helgen som varit .. har inte riktigt hunnit sitta här o skriva varje dag tyvärr. Måste bara säga också - det är fler och fler som läser min blogg och jag blir lika glad varje gång när jag ser att siffran höjs! Kom fram några stycken när jag var ute på krogen i fredags och sa att dem läste min blogg, superkul! Då känner man lite taggning till att fortsätta ialla fall! Gulliga ni..

I alla fall,
FREDAG:
Min kära kusin Jess och jag körde ännu en utekväll - härligt! Hade galet roligt ända tills vi märkte att min telefon hade blivit stulen! Inte det roligaste av allt. Jag fick typ panik och visste inte vad jag skulle göra. Gick till de tre olika barerna stup i kvarten och frågade om de hade fått in någon mobil, frågade folket, kollade på alla som satt med sina mobiler om det kanske var min. Men tyvärr blev det inte mycket ljusare. Blev väldigt opepp, surade och ville bara hem. 
Men som min kära kusin sa, så fanns de ju inte så mycket att göra åt och jag förstod ju egentligen också att jag aldrig skulle få tillbaka den, så jag körde på istället och försökte glömma mina bekymmer! Kvällen slutade ialla fall bra, trots lite för mycket konsumering, eller hur man nu formar det ordet och en borttappad mobil!
Vill ni ha mitt tillfälliga nummer, SKRIV till mig och ge mig era nummer är ni gulliga.. för dem har jag ju inte kvar.

LÖRDAG:
Jisses, vilken bakisdag! Jag som aldrig blir bakis! Vet inte om man ska tolka detta positivt eller negativt. Hm hm. Kul dagen innan ialla fall, ganska värt det dagen efter ändå! Tillbringade ialla fall min dag med min käre Hilgurt! Alltid lika mysigt och jag har saknat henne lika mycket varje gång jag träffar henne, fast att det nu har blivit flera dagar under de senaste helgerna. Så är det ju med sin bästa vän antar jag :)

SÖNDAG:
Idag med andra ord. Klockan är nu 11.00 och jag gick upp för ca. en timme sedan och ska åka hem till mig igen om en timme, efter att ha varit hos mamma denna helgen också!
Först ska vi hälsa på moster kom jag på, och jag har saknat lilla Madeleine märkte jag i fredags. Jag höll på o krama ihjäl henne, hon mig med för den delen. Det gick typ inte sära på oss, haha! Vi hör ihop hon och jag, lilla kusselinan.

Nej nu ska jag väl ta tag i och packa ihop mina saker :( och dra mig hemåt... imorgon börjar min APU! Yippiyej! Inte ett dugg pepp på det kan jag lova. Vi får se vad som händer och hur det blir. 7 veckor har jag att se fram emot ialla fall?
Ha en superbra dag alla ni. Det är superfint väder idag igen! Man kan inte må annat än bra då!

Tyvärr är inte en ända bild tagen under helgen, så ett trist grått inlägg fick de bli. Hoppas ni överlever!

soooommar

2010-03-05 09:12:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh hittade en massa gamla bilder på min gamla dator från i somras. Guuud, vad jag längtar eftter sommaren. Kolla in de superhärliga bilderna:



en superhärliga sommarkväll vid mitt fönster , mm, love <3


En dag när Frida och jag var på Ikano o äkade glass


Hamnfestivalen


Hamnfestivalen


Grymt bra sångare på hamnfestivalen , maah!


Nu måste jag dra till skolan! Ha en asbra dag, vädret är fint och fåglarna kvittrar, då kan de inte bli annat än bra! Love to you guys!


blööh

2010-03-04 18:12:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag ska försöka att inte klaga men det spänner fruktansvärt mycket i min mun och gör ont i tänderna. Jag känner migpissful och tänker nu inte le på ett år om jag inte håller handen för munnen. Bara så ni vet.. den där glada Louice med största leendet har försvunnit lite nu.. :( de känns förjävligt och jag känner mig verkligen otroligt äckligt ful!!
Haha, jag klagade ju inte sååå mycket iaf...snyft

vilken jävla morgon!

2010-03-04 10:02:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det börjar med att jag och C går upp.. klär på oss, äter frukost osv. Har lite halvbråttom och går till bilen. Sätter på oss bälte och .. FITTBILEN startar inte. Fyfan så jävla arg jag är! Jag fattar ingenting, vad äre för fel nu liksom??? Den var ju inne på service FÖRRA VECKAN. Jag är så fruktansvärt arg.
Så jag höll på o börja tjuta eftersom jag inte visste hur jag skulle kunna skjutsa C till dagis, dessutom skulle de ha gympa och hon skulle komma försent.
Medan jag ringer mamma, micke och pappa och säger att bilen inte startar igen så sitter C och frågar, varför gör vi så? varför säger du så? varför kan jag inte åka till dagis? varför kan jag inte var med på gympan? varför då varför då varför då? Jag höll på att bli tokig. Men jag höll mitt tålmodiga humör uppe och svarade på hennes frågor och fokuserade på att inte börja gråta mitt framför henne. aaaaah!

Mamma ringde ialla fall till min moster och hon kom och hämtade oss. TACK kära du <3 . Nu är bara frågan hur jag ska kunna ta mig för att hämta henne.
Jag ska nämligen till granstaden idag för att sätta in jävla stål i munnen, tandställning alltså (USCH) pga. en jävla tand och mormor åker ändå från min hemstad för att jag ska kunna ta mig dit. Alla jävla tågen är ju inställda med. Därför vet jaf inte hur jag ska ta mig hem igen och jag vet inte hur jag ska kunna hämta C i tid. Känns lite sådär att fråga mormor om hon kan skjutsa hem mig också. SUCK
Jag vet inte hur jag ska lösa den här dagen .. vi får se hur de blir.. men hitills har de inte varit ngn bra dag och jag antar att den inte kommer bli bättre med all den smärta jag kommer att få senare under dagen! Aj aj




arbetare

2010-03-03 18:11:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är inte varje dag man har snygga arbetare utanför fönstret  när man bor högst upp i ett höghus. Nu ser jag ialla fall något positivt med att det kommer så mycket snö och att det fryser på! Haha, man får en härlig utsikt!

Imorse när jag skulle gå i skolan var det en av dem som dessutom gav mig största leendet och ett glatt "hej" när jag var stressad och hade bråttom till skolan. Tänk vad mycket ett äkta leende kan göra, jag levde på det ett par timmar kan jag säga. Bara hoppas på att dem är där imorrn med ;)

Jag har C nu idag igen. När vi kom hem så frågade hon om jag inte kunde lite piano för henne vilket jag inte är sen till. Så jag satte mig och sjöng och spelade lite för henne. Hon gick och hämtade en stor soffkudde, en filt och sin nalle. Satte sig i ett hörn och lyssnade på mig. "Va tint du junger" sa hon. SÅ söt :) barn alltså.. what i love them
Nu ska vi laga lite mat, sen titta på bolli :)




cornelia i hörnet på kudden med filt o nallen :)


två nyvakna morgontrötta tjejer


godmorgon

2010-03-03 08:36:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Hej hallå och godmorgon på er!

Jag och Cornelia har precis gjort oss klara för skola och dagis. Ja, Cornelia är mitt barneflickebarn eller hur man nu ska säga. Jag är barnflicka åt henne i vilket fall. Jag tar hand om henne vissa nätter i veckorna.
Får känna på hur det är att vara mamma kan man ju säga. Men det kan ju vara positivt inför framtiden! Eller så..
I vilket fall som helst är det väldigt bra för min utbildning, båda de jobb jag har nu.

Hoppas ni får en underbar dag. Solen skiner och himlen är blå, åh vad de e skönt att leva då .. lalala! Barnvisesånger, haha. Jag är på bra humör idag också, precis som igår. Älskar det här vädret .. härliga vårkänslor får man! Plus att det var mysigt och skönt att ha någon hemma hos sig på morgonen, äta frukost med. Så dagen kunde inte ha börjat bättre. Puss på er!





snööö

2010-03-02 20:02:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hittade bara två bilder som jag måste lägga upp. Frida och jag stod igår och väntade på skjuts.. som de flesta vet snöade det som fan igår, men när vi stod där kom det världens snöflingor och dränkte oss vita. Såhär såg vi ut efter ca. 3 minuter i gårdagens väder:







Haha!



Jag vill inte, vågar inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.



tisdag

2010-03-02 15:25:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå där gott folk,

sitter här med nymålade naglar och lyssnar på bla. grease, elvis, miss li o annat svängigt. Härligt! Alldeles strax ska jag åka o hämta C på dagis, första dagen jag ska ha henne idag så önska mig lycka till! Hoppas på att de kommer gå bra.

Det har varit en asbra dag idag, bara sådär, inget speciellt. Bara glatt liksom, solen gör ju mycket! Vill ha mer av de här dagarna..

Nu måste jag dra mig! Återkommer senare! Pussen


lite förändring

2010-03-01 17:32:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


var lite trött på min gamla header så nu blev det lite förändring :) ! En av bilderna som Frida och jag tog när vi var och tog kort förra veckan.. dem bilderna som ännu inte kommit upp och som inte kommer komma upp idag heller för jag har skitbråttom till jobbet såg jag nu. Här sitter man och drömmer sig in i datorn. Inte bra!

Dock är det inte klart än så ni får stå ut så länge och jag får fortsätta imorrn eller någonting!

Ha en bra fortsatt kväll kära ni !