godförmiddag

2010-05-31 10:44:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är det förmiddag när klockan är 10.30? En ungdom skulle nog inte säga det, eftersom att det är morgon för dem, då de flesta går upp vid den tiden när det inte är skola. En vuxen skulle nog säga att det är sen förmiddag tillochmed.
Jag vaknade ialla fall klockan 08.30, gjorde frukost och satte mig tillsammans med min mor ute på altanen i solskenet, inte helt fel! När jag satt där kom jag på att; just det! Jag ska ju till farbror tandläkare idag och spänna tandställningen, för vet ni? Det är redan TRE månader sen dem stoppa in den i käften på mig. Jisses så tiden går fort, dock inte mig emot när det gäller sånt här! Ju fortare, desto bättre! Kalajsfint!
Nu ska jag väcka Emelie, min brors flickvän, som är hemma från skolan och sjuk idag och tänkte dra med henne på en promenad. Alltså, hon har ont i huvudet, hon ligger intre på dödsbädden, då skulle hon få ligga kvar där hon ligger. Men har man ont i huvudet behöver man frisk luft har jag hört! Hoppas hon vill joina mig i alla fall!

Just det, ska bara slänga upp några bilder från igår, när vi grillmysade tillsammans! Jag, Kricka och Emelie. Och sen kom två av Mickes anställda och ville visst också vara med.


Emelie :)


Emelie, Kricka och de andra byggarbetarna jag inte minns namnen på.


.

2010-05-30 16:30:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


oså sabbar hon allt som vanligt.
förlåt



bakisdag

2010-05-29 16:45:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


om något! Nu får det va bra för ett väldigt bra tag! Min telefon har verkligen gått stup i minuten idag och då menar jag verkligen minuten. När jag lagt på med den ena, ringer den andra, när jag lagt på med den andra ringde den tredje och jaa.. ni fattar. Har det inte ringt så har det kommit sms var 5e minut. Inte lättast att underhålla alla som vill bli det när man samtidigt försöker prova kläder! Det blev i alla fall lite nytt, alltid lika roligt att fylla på garderoben! Jag kände verkligen att det behövdes lite..nästa vecka kommer jag känna att det behövs igen för då har man tröttnat på de nya kläderna och ja, ni vet ju hur det är! Hur mycket nya kläder man än köper så känns det alltid som man aldrig har något att ta på sig ändå! Hopplöst.
Ikväll ska jag åka hem till söderköping då jag fick reda på att mamma och micke är ute på landet så jag får huset och jessica för mig själv. Min kära kusin alltså, jessica :) hon ska komma och så ska vi ha en pyssla-om-varandra-kväll. Det är aldrig fel och jag känner verkligen att det behövs! Bara få vara med Jess lite och prata av sig och skratta sådär hejdlöst mycket som bara vi kan, så tårarna sprutar och tills vi har kramp i både magar och käkar. Så ska vi klippa och färga hår, laga mat, dricka vin och ha en sjukt bra kväll där vi slipper tänka på en massa bekymmer! Det gillas starkt!
Så nu måste jag sätta fart! Hade göttans lovers!


haha titta vad jag hittade, så små! den bjuder vi på, visst jess?



fias födelsedag i bilder

2010-05-29 11:13:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Fia och jag gick ju runt strömmen på hennes födelsedag, lovade ju bilder från den rundan, så varsågoda:


världens bästaste fia i helaste helaste världen





glädjeskutt


best friends


louice


kunde ju trott att vi var lite dragna, men big nono, it's just the way we are!


ni får tänka er själva vad vi tänktte att trädet skulle föreställa, maha


leka ta fina kort tänkte vi med


grymmaste bilden jag någonsin tagit! Kolla på den riktigt noga och ni ser det med.
Kontrasterna, skuggan, håret, lovely <3


och ett litet p.s Utan Fia, ingen Strut. Utan oss vore livet för jävla tråkigt. Fia är min bästa vän, det ni. Inte alla som får ha en sådan kvinna som en bästa vän! Pilutta er! Hihi




not good fridahlouice

2010-05-27 21:38:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


verkligen inte. Hon hade bestämt sig för att efter jobbet ska hon vara hemma och plugga och ta det lugnt! Det där goda sinnet ändras ganska fort för henne. När hon klätt upp sig och är påväg, inte ut men till världens lyxhemmafest långt åt helvete någonstans. Var ska det här sluta någonstans? Imorrn är det party too. Men vafan gör det om hundra år? Nu lever vi och har kul, sveper halva vinflaskan jag hade kvar i kylen. Skolan kan vänta till helgen. Hej mamma och Frida och alla ni andra som avskyr när jag gör såhär, förlåt.
Men impulsivitet - i love it! Nu ska jag ha jävligt roligt och glömma allt det tråkiga! Bye lovers!







en torsdag

2010-05-27 15:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det har varit grymt dålig uppdatering här ett tag, dåligt av mig! Men nuså..
Mina senaste dagar har bestått av skolan, party och ganska mycket Fia! Aldrig jättefel! Igår var det en rolig, kanske lite halvgalen kväll om man tänker efter, onzda på otten. Förfestade hemma hos Fia med 4 galna tjejer haha, sjukt härliga. Fia fick en lapdance av My i födelsedagspresent, jag filmade och garvade så jag tjöt. Fia var generad. My var inte ens full. HAHA. Sen drog vi en taxi, där My var tvungen att snacka lite serious med chauffören för att alla vi 5 skulle få åka med, vilket funkade rätt bra. Kom ner till otten, där det var rätt segt. Rätt segt hela kvällen med en del konstiga händelser. Det var roligt, men inte superroligt! Helt klart värt att gå ut med dem där tjejerna flera ggr!

Idag vaknade jag upp lite halvbakis hos Fia, väntade tills jag mådde bättre och körde sedan till skolan. När jag kommer dit säger Frida att den enda lektionen vi hade idag var inställd! Jag blev arg som en lagun, vad nu de e och tänkte att då kunde jag ändå ätit frukost med fia nere vid strömmen som vi planerade när vi vaknade. Hade varit sjukt mysigt! Men nejdå, då ska de va såhär tråkigt. Det gillas inte. Jag var ialla fall duktig och tog tag i ett prov som behövde kompliteras och gjorde klart det. Ännu en grej jag nu kan bocka av på listan! Känns skönt. Hade tänkt att göra klart allt innan lovet nu så jag slipper att plugga över sommaren.

Oj vad klockan drog iväg, måste rusa till jobbet visst! Skriver nog ett par rader när jag kommer dit sen! Bye for so long!



för det är ingen vanlig dag

2010-05-24 23:40:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


för det är fiafisanmariapruttskorvdavidssons födelsedag idag, HURRA HURRA HURRA !!!! Grattis på din 22:a födelsedag världens bästa Fia, din dag har ju varit bra eftersom du spenderat halva dagen med din mamma och halva dagen med mig! Hihi. Middagslagning, långpromenad runt strömmen här i norrköping, massor av tjejsnack om ni-vet-vad och en hel del foton blev tagna i mörkret. Mys på det. Och nu sitter vi här med varsin dator och jag känner att jag börjar bli lite halvdan i halsen igen. Jättebra louice, kanonbra jobbat! Får se hur jag mår imorrn bitti, hoppas bra! Får inte missa mer i skolan nu ialla fall. Pictures kommer tomorrow! Nu ska jag ta mig en tupplur. Godnattens gott folk!



alexander

2010-05-21 21:14:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag när jag var på jobbet så hade jag bara alex. Vi gick till lekparken en sväng där han hittade en lekkompis som han satt o gjorde sandslott med i sandlådan. Sen blir dem helt uppspelta och börjar spinga runt o busa. Alex står i sandlådan, kommer på iden att hoppa upp i luften och landa på rumpan, vilket han gjorde. Dagens citat blev: "Aj, det där var det då ingen studs i" Hahahahaha, jag höll på att rent av dö av skratt. Alex förstod nog knappt själv vad han hade sagt, men han skratta lika glatt han, haha. Goaste ungen.


Söt som socker, go som en ängel <3


Jag och Alexander :)


Jag och William :)



oså går vi uppåt

2010-05-21 17:34:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


för backen igen. Jag hatar mest i hela världen när det blir såhär. När allt kommer på en och samma gång, det är inte rättvist. Jag är inte mer än bara människa, jag klarar inte hur mycket som helst. Jag tänker inte ta mer skit. Nu blundar vi och stryker över från och med nu. Patetiskt, ja kanske det. Men jag behöver tänka på mig själv, och det här är det bästa för mig bara just nu. Fuckers, vad gör ni med mig?



en sista sång för irene

2010-05-20 10:07:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hittade en video visst från när jag sjöng en sista sång för irene, som dog för ett år sedan ganska exakt. Tänkte dela med mig:





gamla minnen osådär , ni vet

2010-05-19 20:40:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kände ju måstet att kliva upp ur sängen i morse o gå till die schule, der schule kanske, kommer fan inte ihåg någon jävla tyska för fem öre.. lite tråkigt. Mer än halva min släkt består ju liksom av rent tyskt kött och blod, alltså även jag. Så det är lite halovtråkigt att inte kunna snacka med dem. Aja, det var verkligen inte så att det var min släkt jag skulle sitta och predika om, men ibland kommer man in på sidospår såklart.
Jag åkte i alla fall till skolan fast att kroppen inte alls var med på dem noterna. Knaprade lite piller ytterligare en dag för att kunna stå upp, aldrig haft feber i så många dagar? En försenad svininfluensa kanske? Vem vet, haha. Då ska jag aldrig mer vaccinera mig för epedemisjukdomar ialla fall. Då dör jag hellre av smittan än av vaccinet i framtiden.
Träffade min Frida som även följde med mig till glimma efter skolan för att gå en sväng med henne. Det var sjukt varmt ute idag så alla tre höll ju på att löka sönder. Men jävligt skönt. Dock vill jag inte gå för tunnklädd eftersom jag är sjuk så jag går här i tjocktröjor o skit. Men det är härligt att sommaren är påväg ändå, och träden börjar bli riktigt gröna nu!

När jag satt hemma i lägenheten utan internet så tog jag upp min gamla dator och kollade igenom en massa gamla bilder. Såhär kommer lite minnesbilder från den tiden jag var skinnybitch och jävligt snygg. Pratade just med Fia om hur man bar sig åt för o va så jävla snygg då? No idea! Vi får pröva igen helt enkelt, det måste ju gå på ett eller annat sätt. Eller så fick man chansen då liksom, och så var det once in a lifetime. Förhoppningsvis inte. Man har ju bara sig själv att skylla. Skitsamma, här kommer bilderna, se och njut! :



linn och jag , sommaren 08


linn


vad känner ni när ni ser bilden? själv finner jag inga ord


louice hjärta glassgubben



tack gärna söthög


hello, my name is skinnybitch


älskar håret här med, var har allt tagit vägen?!



louice och linn.


madeleine och louice (HÅRET vill jag ha tillbaka!)


två osminkade sjukt söta små systrar


my pooownie och madeleine <3


och avslutningsvis, ännu en bild på två sjukt söta osminkade små systrar.



ligger här

2010-05-18 23:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


i soffan på övervåningen i hallen som blivit mitt "rum" här hemma hos mammi. För jag har ju inget eget rum längre. Mamma ligger bredvid och snarkar, meningen var att vi skulle kolla på NCIS tillsammans, men som vanligt så somnar hon när man ser på tv, typiskt.
På dagen idag var jag så fruktansvärt rastlös och ensammen så jag satte mig i bilen o åkte ut till fridfulla hälla, och min kära Hilda. Där mår jag verkligen bra! Saknar redan hälla verkligen.
Pappa åkte visst förbi i sopbilen och tömde tunnor ute på vischan. Jag sprang ut o pratade med honom. Alltid trevligt, frågade även om jag kunde få ett rum hos honom nu när han flyttar eftersom ja inte har något hos mamma och det sa han att jag självklart skulle få, det skulle ju ändå bara stå tomt. Känns bra, då har man ialla fall ett hem och eget rum att komma hem till ibland, kanske skulle göra så jag o papps kom lite närmre varann med.
Jag kanske låter som den mest bortskämde otacksammaste snorungen som inte får något rum för att vi flyttar. Men då tänker jag att, jag är inte så gammal och jag flyttade hemifrån när jag bara var 16 år, rätt tufft. Dessutom har mina föräldrar fortfarande försörjningsplikt vilket innebär att det ska finnas ett hem åt mig när jag kommer hem, sådetså. Inte bara någonting jag kommer till på besök..

Aja, nu ska jag lägga mig och kolla klart NCIS, sen ska jag sussa kudden. Sov gott piphål (people) !



linn-tajm

2010-05-17 22:17:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


För en gångs skull tog jag och Linn tag i våra sega arslen och lyfte på dem. Jag satt hemma hos mor på balkongen i solkskenet och blickade ut över alla fotbolsspelares rumpor här på kvällskvisten och kände att jag ville träffa Linn! Haha. Sagt och gjort. Visst jag är dyngförkyld och har feber så jag borde väl kanske egentligen inte gått ut, men vafan, lite luft kan ju aldrig skada? Jag drivade ialla fall iväg med min vinröda lilla renault och hämtade Linn och så åkte vi till konfekthörnan, köpte en glass och gick upp och satte oss på bryggan vid göta kanal och pratade och pratade och pratade, mys på det. Vi hade en del att ta igen och jag tror inte vi hann med ens en tiondel..bara lite killsnack, som vanligt. Sen fick jag checka in deras lägenhet och sen var det dags att åka hem igen kände kroppen.
Jag slog ialla fall ihjäl ett par timmar, som min pappa brukar säga, och det med väldigt trevligt sällskap ju faktiskt :) nu ska jag nog tänka lite och bädda ner mig i sängen. Jag behöver sova för att bli frisk.
Ha en god natt alla ni andra, det ska jag försöka ha!



hitta en gammal go bild på linn sen 8an eller 9an tror jag :)




nu är hon sjuk också

2010-05-17 09:58:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej mina kära bloggläsare!
Jag har fortfarande inget internet, men! Jag har blivit hejdundranssjuk. Näsan är igentäppt och är beroende av nässpray, hostan känns som den kommer ända underifrån jorden med största påskjutet så jäkla ont gör det, och min feber är beroende av ipren-mannens läkemedel. Inte det roligaste må jag säga. Och nu kommer jag till mitt men! - så därför är jag hemma hos min mor och där har vi ju internet. Känner att jag inte vill vara ensammen när jag är sjuk, det är så fruktansvärt jobbigt.
Hela min kropp säger ifrån, den vill bara ligga och sova, men jag knaprar lite piller, sätter mig i bilen och åker hem till mina kära katter ett tag för o ge dem mat , vatten och lite kärlek. Plus att jag måste köpa nässpray för mammas skit hjälpte inte! typiskt. Nej nu orkar jag inte ens sitta här mer, huvudet snurrar av överflödigt snor innanför pannfläsket och ögonen går i kors. Ha en bra dag! Själv ska jag ligga inne i det fina sommarvädret och tycka synd om mig själv! Japp japp!



SHES ALIVE!

2010-05-12 09:59:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är Struten orolig att jag ska skriva något dumt här. Så dum hon är och ger sitt lösenord till mej. MOHAHA!
Det är Fisan här, kanske jag skulle skriva ja, annars blir det väl ett jävla liv från kvinnan i telefonen o ja har ont i skallen så det är bäst att lyda order. Meningen med att jag är inne här o skriver är för Strutens internet bråkar med henne. Så hon ville vinka hej och säga att hon lever. Om någon nu saknat henne. Idag vet jag att hon sprungit 4 km och gått en promenad, också fått veta att hon ska va med o sjunga i nån skolkonsert grejja sak så ALLA som läser det här borde gå dit o höra henne sjunga. Struten sjunger som en ängel o har gjort de så länge som jag har kännt henne. Hennes bror Rille som jag var tillsammans med när jag var 17 hata henne, hon sjöng o spela hela tiden, ja njöt o han typ tjöt haha. Hon skrev en låt till oss med melodin från skönheten och odjuret. En fin liten låt som fick tårarna att spruta. Jag är så glad att jag har den där lilla snorungen i mitt liv.

mmmmumma

2010-05-09 10:41:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen var så jävla underbar! Jisses, en av de bästa dagarna på så jävla länge..Det började med att Hannah och jag vaknade upp ur vår skönhetssömn, åt en grymt god frukost med hembakat bröd från grannen. Sen gjorde vi iordning oss för att åka på secoundhand-shoppingrunda, eller närmare bestämt tre sådana.
Jag hittade faktiskt en hel del saker! En lampa, en ros-vas, massa fina grejer till köket och aa, kan ju lova att jag var i himmelriket. Älskar ju allt gammalt fint, det var som att gå på loppis! Dock skulle jag nog aldrig kunna köpa typ begagnade kläder eller nåt begagnat som någon har använt, bara saker till hemmet så som gör det lite extra charmigt hemma. Så att det inte ser ut som hemma hos någon annan.
I alla fall, sen drog vi hem igen. Och när vi kommer hem kom Hannah på att hon glömt att åka förbi sin massör. Så vi drar in till stan igen (!) och när vi kommer hem så hade ju hon självklart stängt en timme tidigare än vad Hannah trott. Så det var bara att sätta sig i bilen ännu en gång och kära hemåt igen, och Hannah fick inga såpanötter.
Väl hemma käkade vi lite lunch, sen bar det ut på en skogsrunda på min kära ponny, som jag inte ridit på ett halvår. Det var helt fucking jävla underbart! Jag bara satt ich skrattade hela tiden, lyckligaste tjejen asså.
När vi hade myst klart i stallet fortsatte vi mysa med grillande och vinpimplande samt en hel del Lars Winnerbäck som sjöng för oss. Dagen kunde verkligen inte blivit bättre.

Idag gick vi upp vid 7.00 och gjorde massor av stallsysslor. Nu är klockan bara halv 11 och vi har hunnit med en massa saker! Så jäkla härligt att vakna tidigt även om det är lite tjärvt att gå upp till en början. Man hinner så mycket mer och dagen blir så mycket längre! Mmm, härligt!

PICS:


Snyggaste Hannah


Ännu snyggare, hittade gubbglasögon som hon inte såg ngt i, därav lite skev


uteritt


grön gubbe



jag på min tottopolle





Jag och min tottopolle, kärlek <3


mitt finaste härta<3



Kommer mer bilder seanre. Nu ska vi åka och hyra film! Meeer mys




för jag ska åka till jönköping

2010-05-06 14:32:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I MORGON!!! Jag är så jävla glad! Jag längtar som en tok efter både Hannah och min kära lilla ponny! Vi har bestämt att om det är fint väder ska vi ta världens långritt, sen ska vi spela gitarr o sjunga och båda kvällarna ska vi grilla! MYS säger jag bara. Fan vad jag har saknat det.. Jag älskar att solen och all värme är kommen och att det är ljust på kvällarna och allt som har med våren att göra! Jag vill ställa mig och sjunga vårsånger ur psalmboken och skrika ett ronjavårtjut!
För jag ska åka till Hannah, för jag ska åka till ÅKARP, fyfan vad jag är glad lalalala...<3


min hannah :)


En fiakommentar igår: Fyfan Struten, alla borde få lite mer av dig. Precis som jag som får dela din glädje med dig. Emelie vill ha strut så hon också kan få vara lite glad. Ge mer strut åt världen!

Haha, så fruktansvärt sjukt gulligt. Fia, du är bra du! Underbara vänner!



nu fan

2010-05-05 21:00:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


har jag bestämt mig! Jag ska verkligen sluta röka nu! Jag har så mycket sångprojekt på gång och rösten håller inte..det är inte värt det. Min röst är värd mer än cancerpinnar!
Det jag kommer sakna är när man sitter i fönstret, som ikväll, tittar på solnedgången, kanske tar en öl och en cigg i handen. Eller när man sitter på grillfest med en massa människor.. eller när som helst! Det är ju verkligen en sällskapsgrej, det är så jävligt att man blivit beroende bara och varit det i ett par år.. men jag s k a verkligen sluta. En cigg kvar som jag ska avnjuta sen byebye rökhosta, äckelluktande fingrar och kläder, hår osv.
Jag behöver också få tillbaka min kondition som man tappar så fruktansvärt. Jag ska må hundraprocentigt till sommaren. Sommaren 2010 ska bli den bästa har jag bestämt och fan vad jag längtar!

Nu kommer det lite bilder från stockholm och valborg, jag orkar inte skriva om stockholm idag och kanske ingen annan dag heller, men bilderna får tala för sig själv :) :

Förkrök i söderköping, valborg:







Britta Fia och Henrietta, våra hamstrar, våra barn, vårt allt.
Iaf den kvällen :D haha

Dagen efter valborg:

Josse


Vijan

Stockholm:

Våran grej är att ingen någonsin är eller kan bli snyggare än oss! Så är det bara!


Frida snurrar hink med vatten i! Haha


Tom Tits experiment. Där var där vi var i Stockholm. Klockren bild och jävligt rolig spegel.
Fridas ögon, min mun och bådas kropp. Grymt coolt och fina barn skulle vi få :D haha

Det var det jag hade att komma med för idag! Snart ska jag krypa ner i min säng och titta på tv. Mys på det!




äntligen

2010-05-05 15:28:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


är min kamera klar!! Nu kommer det ramla in lite bilder till bloggen igen :) den har varit så trist ett tag! Jag har så otur jämt med mina tekniska prylar, men nu ska den förhoppningsvis funka ett tag igen! Så nu ska jag åka bort och hämta den, sen tänkte jag även gå med min cykel till en mack och pumpa däcken, som jag inte hunnit ännu! Vill ju börja cykla nu! När jag har gjort det sen så ska jag skriva om gårdagen när vi var i stockholm med skolan. Sen ska jag städa min lägenhet, plugga och sova! Mycket mer hinner jag inte med tror jag.

Måste hissa en sak idag! Haha, Våran engelskalärare som sjöng "Yesterday, all my troubles seems so far awaaaaay...lala" idag på engelskalektionen. Jag garvade så jag tjöt. Det lät så fruktansvärt illa, men han va så söt! Hahaha



coopertestet barra

2010-05-03 15:59:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hatar det! Mer än något annat i hela världen. Skolans jävla idrott alltså, usch på det! Jag gav mig ialla fall fan på att jag skulle göra det så jag slipper nästa gång, så sagt och gjort. Inte så väldigt jobbigt ändå, fast att jag hatart. Skönt efteråt ju faktiskt. Men nu är det bara F E M gånger kvar, sen slipper vi skiten! Och det kan jag väl stå ut med känner jag. I och med att det är endast fem gånger kvar betyder ju även att det faktiskt bara är S E X veckor kvar till sommarlov! Hur låter inte det om inte helt jävla underbart? Jag dör av lycka! Därför ska jag sätta mig nu och plugga järnet så att jag slipper göra det i sommar! Jag känner mig peppad och idag mår jag jävligt bra! 

Just det! Jag har världens diss idag! Och det är: skolans äckliga jävla soppa! Det var någon gyttja med överkokta makaroner i som smakade allt annat än makaroner, typ mjöl bara. Dem har nog fattat det där fel lite. Jag håller med om att det är mjöl i , men jag håller inte med om att man ska koka dem tills dem blir mjöl igen! Big nono mattanter små!


I need to smell on my pillow ten times a day,
just to make sure of that you really were here



valborghelgen

2010-05-02 11:27:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skulle kunna finnas jättemycket och säga, men tror jag väljer att säga att det var bra men kanske lite segt, konstigt och till vissa delar jävligt overkligt.
Idag sitter jag här utan att ha fått någon sömn alls på hela helgen i princip. Så idag blir det bakisdag, äta äckelmat och sova tidigt, försöka att inte tänka och inte ett jävla skit mer.
Hoppas ni haft en trevlig valborghelg!