anna skipper

2010-02-26 13:14:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha, jag tittade på Anna Skipper igår, det var ganska bra faktiskt. Hon e så hård. Hennes patient skulle gå in i en bastu och hon bara: "Kommer du verkligen in genom den här smala dörren, du som är så fet?". Lite taskigt kanske, men jag tror man blir ganska peppad av att få höra sådana kommentarer i början lite.

Jaja, är det inte superhärligt att det är en massa plusgrader ute idag? Visst att det är en jättetrist grå himmel men jag funderar ändå på om jag antingen ska och träna eller ut och gå en sväng kanske! Vi får så, vi får se...

Jag saknar min kamerasladd och jag funderar på om jag ska åka hem till mamma i helgen och hämta mina saker och självklart träffa min pluttskrutt Hilda.



snyggaste hildskurt ^^


mysig dag

2010-02-24 22:32:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vaknade imorse vid 09.00 tiden av att min katt, Svinto, skrek som en stucken kris. Hörde att han var i köket och gick in dit för o kolla om han satt fast eller något. Men nej, han satt framför ugnen och stirrade rätt in i "rutan" och skrek. Vet inte om det var att han såg sig själv o trodde det var en annan katt kanske. Hahah, han är knäpp den där katten. Något äre som är fel ialla fall, haha.
Jag la mig i sängen igen o satte på tv:n, sen när jag väl tittade ut genom fönstret så såg jag att det var superhärligt väder ute och blev jättesugen på att åka ut till stallet, så jag ringde min kära vän Frida som har häst. Men då hade inte hon stallet idag så vi bestämde istället att vi skulle ha ett inget-liv-dag. Nä, en fotodag i den härliga solen.
Blev att åka till ett av våra hemliga smultronställe och fota järnet. Fast det gjorde vi ju inte, det blev inte alls mycket bilder faktiskt. Det var kallt.
Efter det åkte vi till ett av köpcentrumen här i staden och jag handlade en tröja som jag var och tittade på igår. Frida köpte ... kanske jag inte får säga förresten, men det var en porrtidning, (förlåt frida) nu när hennes pojkvän är i lumpen oså, måste hon ju kunna ha något för sig själv sålänge. Nää, jag skojade bara, hon köpte ingen porrtidning, det var på skoj. Hon köpte också en tröja, eller nej hon gjorde ju aldrig det - hon tänkte köpa en tröja, kom jag på nu.
När jag hade köpt min tröja åkte vi och tittade på en lägenhet - japp vi ska flytta ihop frida och jag..ialla fall i min värld, tyvärr inte i hennes, maha. Jisses, vad jag skojjas idag, busigt.
Det var en ganska fina lägenhet, men inte min smak direkt och mycket mindre än den jag har nu. Frida och jag har kommit på att detta lägenhetsletande har lett in oss i någon snoppvärld. Första lägenheten vi var o tittade på i helgen som var, där stod det penispasta på bordet när vi kom in i köket. Vi höll på och dö av skratt. Idag låg det en kapsylöppnare, gjort som en snopp i trä och bara för det började vi gapskratta ännu en gång av den komiska situationen. Vi förstår inte, men ganska roligt var det. Hahah
Något man kommer minnas sen: "Frida, kommer du ihåg när vi var o tittade på lägenheter och snopparna förföljde oss" Mohaha.

Nej nu är jag trött. Tror jag ska slumra, eller ta min skönhetssömn. Godnatt kära ni

bilder kommer från dagen, fast imorgon eller någon annan dag när jag får dem.

städtvättochpluggdag

2010-02-22 09:30:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är precis vad det är för dag idag! Vädret tillåter inte att vistas ute. Det är synd för solen skiner och himlen är blå så det är ju jättefint väder. Däremot är det -21 grade här och jag har ingen lust alls till att lockas ut av solen för att sedan frysa ihjäl. Därför får det bli en städ-tvätt -och pluggdag idag. Tvätten började redan vi 07.00 imorse, så nu är jag snart klar. Nu ska jag bädda rent sängen, damsuga, damma och moppa golven. Sen ta tag i det där förbannade plugget så att jag kan komma tillbaka till skolan sen och inte ha någonting som ligger och gnager. Skönt!
Fast när jag kommer tillbaka till skolan från sportlovet nu så går vi bara en vecka, för sen ska jag ut på praktik och det ska bli både skönt och roligt! Hoppas bara att jag kommer till ett bra ställe.
Om ni undrar varför jag är lite seg med uppdateringen är för att min kamerasladd är glömd hemma hos mamma och jag tycker inte det är roligt att blogga utan bilder.

Justde, min bil har gått sönder och jag är jättearg eftersom jag behöver den till jobbet.. har ju fått ett till jobb nu! Men Micke var här igår och har lämnat den till verkstaden nu så bara hoppas på att dem hinner ta den innan onsdag för då behöver jag den som mest! Skitbilar..


au-pair

2010-02-20 19:41:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag plötsligt en sådan typisk Louice-imulsidé vilket jag verkligen tror att jag ska göra! Resa som au-pair till USA eller något annat härligt land och bo hos en familj och jobba som barnflicka, läsa på college, uppleva ett annat liv, lära mig flytande engelska, ha ett år fyllt av händelser som jag kommer minnas hela livet.
Det är verkligen något jag skulle behöva just nu! Det låter så galet härligt när folk berättar hur det är och har varit!
Lägger in några citat:












Låter det inte hur härligt som helst :D ? Som ni kanske vet älskar jag barn, älskar att vara impulsiv och göra det jag aldrig tror skulle kunna funka. Därför tänker jag börja med att ansöka, och prata med min skola. Sen får vi se vad som händer!

/fridahlouice

jobbsök

2010-02-10 20:33:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


pågår för fullt! Jag har idag varit och lämnat CV till MAX och varit och frågat på Hemtex i stan. Häromveckan var jag även inne på Hemköp. Söker extrajobb samt till sommaren och jag hoppas för mitt liv att jag snart får ett jobb! Jag är liksom luspank, nu med bil och allt också så behöver jag pengar till det. Så håll tummarna för min skull ni också!
Vet ni något extrajobb eller sommarjobb så hör av er till mig! Sommarjobb spelar ingen roll var de är - jag förflyttar mig.


KÖRKORT

2010-02-08 20:36:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ni vet hon fridahlouice? hon har tagit körkort, japp hon ja!

waaaaaaaaaaaaah!!

helgen

2010-02-08 20:32:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, jag ska börja med att berätta och visa lite bilder från lördag! Jag, Martina, Jessica och Lina gick o satte oss på en liten krog i stan först. Där bjöd Martina oss födelsedagsbarn på en shotkanna, de blev ca. 4 shotar var. När de var skålat o klart var jag och jessica inte sena att fortsätta! Vi tog oss en tequila i baren!

Sen fortsatte vi ner till dit vi skulle. Vi tog oss en drink, sen körde vi järnet! Dansade och hade askul! Träffade massor av gamla godingar också och de kan ju aldrig bli fel liksom, så jag kan inte säga mer än att vi hade skitkul och att det var asbra musik! Jess och jag ska dit i helgen igen eftersom vi fick fribiljetter, wiiho!

BILDER då, från min kamera (A) :


Lina och Jessica på MAX, tog ett förefyllekäk ;)


Supersnygga Jess och Martina på förkröket!


Jessica och vår superhärliga färggranna shotkanna + glas


De snyggaste kusinerna ever!

Kvällen var underbar, som sagt, nästa helg kör vi igen!!

//fridahlouice

utgång ikväll

2010-02-06 18:55:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


med de bästa kusinerna, självklart martina och jessica! De ska bli roligt :) ut i grannstaden till både min stad och min hemstad, så nu provat vi ngt nytt! Kanske träffar lite gamla godingar hemifrån, never know.

Ska ialla fall börja göra mig lite halvt iordning, Emma har varit här en stund. Hjälpte mig lite med körskoleteorin, och tillsammans fick vi 68/70 rätt så vi är visst väldigt bra tillsammans! haha. Själv får jag på gränsen till godkänt för varje prövning när jag gör det själv. Suck.. men nu kommer jag ialla ha lagt de här frågorna på minnet, det är min bästa inlärningstaktik, att få gå igenom med ngn annan. ...men de kommer gå skitamega bra på teorin..uppdatering kommer inom kort gällande det ämnet.

Köpt en ny kamera idag också, ganska nöjd faktiskt. Killen som sålde den till mig börja flörta med mig också, när han skulle skriva ut kvitto. Dessutom fick jag en massa rabatt ;P Frågade varför jag stod på en annan ort och frågade om jag pluggade här och en massa. Haha, inte mig emot dock, han var skitsnygg! Men de va ju inte direkt så att jag kunde fråga efter namn o nummer kanske, sen var han kanske kanske oså lite kanske igen, aningen för gammal för mig..men ändå -liiiiksoom! Jag får gå dit igen o bara; hmm, du det är n å n t i n g som är fel med kameran. Vill du hjälpa mig ;) (A) ?

Nej nu kommer lite bilder från min EFTERLÄNGTADE - kamera, nu jäklar ska de börja bloggas med bilder:







Svinto




Tusse




Emma gör sig redo för sittning ;P






Tusse





Svinto

Mer bilder kommer säkerligen imorrn! Ha en bra lördag! :)

min kökslucka

2010-02-02 14:49:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hade jag helt glömt bort att jag ringt och sagt till om, att jag ville att den skulle bli bytt pga. skada. Jag hade helt riktat in mig på mitt avlopp bara. Nu när jag kom hem och kom in i köket fick jag typ en chock och tänkte; vad har nu katterna styrt med?! Sen kom jag på: men gud, inte fan kan väl de få dän en kökslucka och var fan är den ist ?!
aaaah, justde! mahah, läskigt värre.

Skolan har faktiskt varit ganska rolig idag! Nu ska jag på körlektion! Bye lovers..