sista dagen

2009-10-31 15:30:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


med fisan idag.. eller knappt idag. Sista natten får man väl säga istället. Men det har varit roligt att ha henne här, även om jag inte sett så mycket av henne! Igår va de ruuligt :) hihi.

Idag ska jag vara med Fridah, följa med henne ut till stallet, och sen ska jag hem till dem för jag blidde bjuden på middag. Mys på det!

Videoinlägg; Gonatt!

2009-10-30 23:50:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Osminkade övertrötta fula finniga barn i hopp om att snart få sova, HAHA
 


idol ikväll

2009-10-30 21:36:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Tove var lätt bäst ikväll! Jag brukar inte gilla henne, men jag tycker
verkligen hon var skitbra!
Vem tycker ni var bäst ikväll?


inte tänka, bara göra

2009-10-30 13:24:53 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


jag gör ngt som är bra för mig själv, det är bara härda ut! :'|

videoblogg; hoppa i min hoppborg

2009-10-30 10:43:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



tidigt på morgonkvisten, står och väntar på fias skjuts nere vi brandstationen
och passade på att göra ett litet gymnastiksvideoinlägg eller något.


fialicious är här!

2009-10-29 12:17:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


JAH! det är hon ;D dock har vi inte setts så mycket än för hon utnyttjar bara mitt boende för att hon ska jobba i min stad, haha! Nejvars, hon kommer snart, hon kommer snart! hihi Ikväll ska vi dampa sönder.
Just det, jag hade skrivit ett brev till Fia imorse, eftersom hon somnade 20.15 igår och vaknade 04.00 idag för att gå upp o jobba så hade jag inte en chans att prata med henne.
Så jag skrev en lapp att jag hade gjort iordning matlåda och frukost till henne i kylskåpet och att nyckeln ligger på min byrå. Jag fick svar tillbaka:

Godmorgon :)
Tack för hjälpen med maten. Så otroligt jävla gulligt :)
Känner mig som 10 år igen när man gick i skolan och mamma
hade fixat en massa gott till en. Tack Struten!

Nu sitter jag här och försöker äta, jävlar vad gott bröd!
Så himla mysigt att vara här! ikväll tycker jag att vi kör ett
ordentligt damp som bara vi kan.

Ha en superdag min vän och tillfälliga sambo.

Puss och Kram Fisan

p.s Glöm inte tvättstugan

HAHA, just det tvättstugan, tur att jag läste det här igen nu. Klockan 12.00 nu var det tvätten, bara sätta fart!


igår när jag var ute och red i det härliga vädret, bara jag och Peppson.


Min fina fina ponny <3

Ska ut till stallet sen till min polleplutt och kolla till honom, någonting var verkligen inte bra med hans ben igår :'( vet inte vad det kan vara, men ska se  om det är bättre idag! Hoppas, hoppas.


bilder från hannah-helgen

2009-10-29 12:02:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag var ju hos Hannah i några dagar, har glömt att lägga in bilder, men vi hade det bra!


Hannah vid stalldörren


Hannah lagar alltid lyxmat när jag är där :') sjukt gott var det!


största megafrukosten också! mmm!


sen var vi ju självklart ute o red ett par dagar i rad, så himla mysigt,
fast att det var lite dåligt väder!


körlektion 1

2009-10-27 09:06:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


yes hörni! nu är jag på stort G, idag nu på morgonen precis har jag haft min första körlektion och det gick skitavärldsabra!hon sa flera ggr faktiskt att jag var duktig och att det märktes tydligt att jag kört mycket innan, alltid roligt :)
hon tror att jag lätt fixar körkortet lagom till min födelsedag, jävla nicebajs alltså!

3 månader och 2 dagar kvar tills jag fyller 18

i jönköping

2009-10-24 18:49:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej hallå lovers

sitter nu hemma hos hannahs mamma i huskvara, vi har precis blivit megamätta av hannahs supergoda middag hon lagade, ris med kassler&cashewnötter-röra , typ, SKITGOTT !
vi var även i stallet förut och red en långtur med Jessan o Tuffe, helt underbart fast att det var regnigt väder :)!!
Nu måste jag följa med hannah ut på balkongen tydligen - hon ska röka, jag är duktig o står emot, har ju faktiskt slutat nu på riktigt!! Så måste sluta.. uppdetaerar mer imorrn!

Kram på alla

för jag ska åka till

2009-10-23 00:00:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


HUSKVARNAAAAA ! Till min lovely hannih banani. Väskan precis färdigpackad, fyfan så jävla nicebajs, det ska bli så fucking skönt och hej vad jag svär, men jag gör nog de när jag e glad o arg, men nu är jag ju glad :D hihi


min HANNAH <3


plikten kallar

2009-10-22 15:50:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



japp nu ska jag till jobbet! jag vet att jag är orange och att det är lite
stökigt i bakgrunden, plus att mitt huvud ser ut som ett ägg,
men vafan, det trvis bäst så! ;) hahah


bilder

2009-10-21 21:58:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej på er! nu kommer det lite blandade bilder.. dock ganska dålig skärpa då det är från mobilen! Men jag har äntligen, eller jag, Emelies Micke har installerat min mobil till datorn så nu är jag superlycklig!


Mina kissar då då :) Tusse och Svinto


jag och min älskade lilla kusin maddi när hon sov hos mig en kväll<3


nää jag orkar inte lägga in fler bilder, jag måste sova!



Ska bara säga att emelie och micke har varit här en stund idag och för inte alls så länge sen så kände vi att det luktade jättekonstigt. jag gick ut i köket och där luktade det ännu mer! shit vad har jag glömt nu tänkte jag.. men så hade jag inte glömt ngt. Så öppnade jag dörren ut till trapphuset och fyihelvete, det var den värsta lukt jag någonsin känt! Jag har så jäkla ont i huvudet.. det luktade till och med ute så vi kunde inte öppna fönstret för att vädra. Då har mina snillen till grannar bränt ngt på plattan och fråga mig inte vad för det har jag inte en jävla aning om, men fan så illa det luktade! Nu som först har det börjat släppa lite..
visste inte om jag skulle våga sov hemma, ifall det skulle vara farligt att andas in, men men, nu har de som sagt lagt sig lite så får se om jag lever imorrn eller inte.


ett telefonsamtal

2009-10-20 15:50:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


från min lärare där hon ringde och bad om ursäkt, jag godtog ursäkten.

pedagogisk ??

2009-10-20 09:25:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


yeah right, not!
ska en så pedagogisk lärare som vi har komma och skälla ut än för att man inte lämnat in en uppgift inför hela klassen och sedan gå och berömma den som sitter bredevid -inför hela klassen? kallas inte det att bli kränkt? Efter cad jag har läst i vår psykologi och beteendevetenskap så vet jag att det är en kränkning. Det är ju för fan hon som har prentat in i våra huvuden vad det är för något.
Nä, jag trodde hon var mer pedagogisk än så, jävla fittlärare, blir så fruktansvärt ledsen, och detta gör att jag bara tappar mig ännu mer och inte vill fortsätta skolan. Nu är jag i bott, inte en chans att jag kommer tänker prata med henne mer, tänker inte se på henne, fyfan. 

namnbyte!

2009-10-19 23:13:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kom på att jag gkömt att srkiva att jag faktiskt har bytt namn på min ena katt då den inte riktigt passade i turbo, faktiskt... så nu heter den Svinto, och så är det rättvist för båda har fått byta namn en gång, haha.

besvikelse

2009-10-19 22:21:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det är inte förrän när man pratar med någon annan som inte vet någonting som man verkligen ser på hur vissa situationer eller vissa personer är.
Ikväll när jag pratade med en mycket pedagogisk person i mina ögon, insåg jag vissa saker som jag inte tänker på annars för att jag liksom "lärt mig" leva med det, eller man tänker inte, gör det bara, det bara "flyter" på. Och jag kände faktiskt besvikelse över vissa saker ikväll, när jag talade ut lite..
Det ä5r så mycket tankar, känslor och saker som händer mig just nu så det kan bli lite jobbigt ibland. Svårt att komma underfund med allting och det blir bara en ända röra, och så väljer man bara den enkla vägen för att det känns bäst så och är bekvämast så just då, fast man egentligen borde gå den lite svårare vägen för att slippa problemen i framtiden. Det är bäst att reda ut allting på en gång istället för att det bara ska läggas på hög.
Jag tror även på ödet, och jag tror att nästan allting vi gör har en mening. Sen gör man ju vissa val, men valen är nog också även speciell mening, även om det är bra eller dåligt, som kommer att ha betydelse senare, då man förstår.

stan o grejer

2009-10-18 15:52:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igår var det en mycket trevlig kväll! Dock blev fridah och jag lite halvdeppiga på slutet då vissa minnen från mitt höll dök upp och -är jag ledsen är fridah ledsen, är fridah ledsen är jag ledsen, igår var alltså fridah lite ledsen för min skull. Så runt 2.00 tiden kände vi för att bara gå ut o gå, vilket vi brukar göra när vi bara ligger o deppar hemma.. plus att vi behövde prata lite privat tjejsnack, rosen var trött så han somnade på soffan och jag o fridah gick ut o gick, i 1.5 timme, mycket givande!
Vi kom fram till att alla tror att vi är som klisterlappar som är jämt och ständigt! Men det är verkligen inte så.. nu var det första gången på säkert 3 månader som vi har gjort något tillsammans utanför skolan. Så vi är inte så lappade som ni tror att vi är. Vi har fullt upp med våra egna liv på olika håll när vi inte är i skolan.


gillar min mössa 

 


och att fula mig ;)

Idag gick vi på stan och jag gjorde ett fynd och handlade ett par örhängen, som jag letat efter i år och dar, som bara skrek Louice, och så köpte jag en foundation, jätteintressant. Även ett täcke till min häst och lite mat.
Nu ska jag snart ut till stallet, sen så kommer jag inte hem förrän jättesent och då är det sovdags och sen skola imorrn, jippifuckingyey! it sucks. så blir jag när jag tänker på skolan.


fridah och rosen

2009-10-17 20:07:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kommer till mig ikväll , vi ska svulla pizza och ha jättemyspys, se på film och en massa. :D de va liksom inte igår vi gjorde ngt tillsammans..så det är på tiden, ser fram emot det!

jag håller just nu på o spelar in Dear mr. President med mig själv, alltså bara via kameran och tänkte att jag kanske kanske kommer lägga upp den här.. men det kommer ta ett tag eftersom jag givetvis måste hem till mamma först för att jag fortfarande inte kan lägga in ngt från kameran då usbuttaget är trasigt..bajskorv på det!
jaja, vi får se hur det blir!

ruinerad

2009-10-17 16:51:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


på grund av mina kisseungar! 600 spänn gick åt till foder och kattsand...hoppas på att det kommer att räcka ett tag nu, för annars kommer jag nog inte ha råd att ha kvar dem :(  mm, det är inte billigt och ha katter inte!
På tal om det så vad är billigt nu förtiden? Ingenting, inte ens secondhand är billigt längre..
En sak som jag och Fridah har stört oss på är att allting höjs, men inte fan får vi högre studiebidrag för det? Det är ju galet dåligt..så vi ska skriva eller vad man nu gör och klaga på det! För visst borde vi få högre studiebidrag??!

betydelsen av ordet "normal"

2009-10-16 23:48:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag på psykologin så pratade vi om betydelsen av ordet "normal", hur vi tolkar det osv. Vad vi tycker är att vara normal och onormal.
Jag sa att jag inte tycker att det finns något som heter normal, visst finns det, men det borde ju inte finnas. Eller vad tycker ni? Det är ju därför alla har sådana ideal idag, för att man ska vara "normal" och se ut eller vara som alla andra. Jag tänker ialla fall att ingen kan vara normal, för vad är det att vara det?
Finns det då udda människor också - onormala? Vilka är dem då? De som klär sig annorlunda, har en speciell humor, lyssnar på en speciell musikstil osv..?
Jag anser väl att visst finns det folk, mycket folk som är precis likadana, kanske till utsidan, kanske inte till insidan. Bara det yttre, finns det ngt yttre som är normalt? Finns det något inre som är normalt? jag blir inte klok av att tänka på det, vad är normalt ?!?! Alla tycker ju om olika människor för hur dem är.. ska ordet normal finnas, borde det finnas personligt för var och en, eller att ordet betyder väldigt mycket och har hur många olika kategorier som helst. Det är ju sinnessjukt. Alla är ju vi ju olika, alla gillar olika saker/människor.. och det är ju "normalt" för en själv? Eller? Är jag bara ute o cyklar? Detta skulle jag kunna starta en riktigt stor diskussion om känner jag.


tvtaaajm

2009-10-15 20:05:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu blir det att bänka sig framför tv:n, först Mammas Pojkar 20.00 , sedan Inlåst 21.00 på kanal 5 :) missa det inte, de e skitbra, haha!.

webcam kan va kul ibland

2009-10-15 18:10:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


speciellt när man inte har så mycket att göra och är rastlös..

some pics;




fridah talar ut

2009-10-15 17:09:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


inför Tommy:
"Först hade jag tänkt att jag ville tatuera in vingar i nacken, men sen kom Louice in i mitt liv som fick mig att falla ner på jorden med ett magplask. Nu ska vi tatuera in ödet istället"

Det var gulligt sagt pullan, det värmer <3 I love you too.


här rinner det iväg

2009-10-14 18:36:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


minsann minsann .. tiden går fort när man har roligt, så roligt att jag glömmer att blogga, inte bra - fy på mig!
nä, men de senaste dagarna har det varit mycket, mycket som går före bloggandet faktiskt, så jag får ursäkta!

denna dagen har faktiskt varit en bra dag. Fridah och jag har haft grymt kul i skolan.. det har vi ju oftast alltid men aa, idag lite extra kryddat kanske. Trötthet? Jo kan bero på det..
jag tänker ju alltid att vi ska skriva alla våra sjuka kommentarer om dagarna här , men med mitt minne så tror ni jag kommer ihåg det eller? nä, trodde ni väldigt fel måste jag tyvärr meddela :/

mamma har varit hos mig idag också, jag har skrivit inne mig på körskolan och första och andra körlektionen är bokad (!), övningskört (med mamma) vilket gick superbra, verkligen superbra med tanke på att jag inte kört på säkert 1.5 månad. Varit i stallet och sen lite på stan, fick en jättefin kofta av mammsen, så TACK , och sen 2 par jeans som hon hade beställt, men som var försmå som jag fick, faktiskt mycket snygga :)

just nu kan jag säga att jag har fyra katter här hemma, nej nej alltså lugn, jag är kattvakt åt två stora kissar, mamman och storebror till mina små, så jag har inte skaffat flera alltså! Det är inget att leka med de där stora katterna alltså, dem är helt galna! Brorsan springer runt som en virvelvind i min lägenhet och får med sig en hel del kan jag lova.. men det gör ingenting, eller jo lite, men huvudsaken är faktiskt att jag får sova på nätterna ialla fall, och det fick jag i alla fall denna natten, får se hur det kommer att gå i natt.

fy i helvete!!!

2009-10-11 09:55:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oooooh, som om jag inte redan är arg för bussarna, vad tror nu jag ser när jag kommer ner till min kära moped? Jo några jävla idioter som har försökt tjuvkoppla min moped! Sitter en halv skruv inne i nyckellåset eller vad man säger så det går inte ens sätta i nyckeln, sen är den helt söndersparkad på sidan!
Förstår ni att man blir arg eller? Guuud, så jävla omoget, jävla idioter till folk som håller på såhär och förstör för andra! Gudm jag kokar, fy i helvete så jävla arg jag är!!!


aaargh!

2009-10-11 09:03:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh jag blir så fruktansvärt arg! Alla jävla partiskitgrejer och allt vill att man ska resa mer kollektivt för att spara in på bränsle. Men då kan det ju vara bra om det går några jävla bussar på söndagar också! Ooooh! jag vill ha min bil! Min ponny ska nämligen skos nu på morgonen och jag tar mig inte ut! Eller jo, det gör jag eftersom jag har moped, men tänk om jag inte skulle haft den, eller om det skulle varit mitt i vintern så att jag inte hade kunnat köra den? Dessvärre så vill jag ju faktiskt inte åka med den eftersom den är sönder. Bajsskit säger jag!
Bussarna går 07.15, nästa 10.35 !!! Hur galet är inte det liksom? Shit vad arg jag är. De kan ju åtminstonde sätta in en vid 9 tiden! Gosch!
Nej nu måste jag äta frukost och ringa till bussförlaget och klaga!


turbo och tusse

2009-10-10 20:47:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


blev namnen :) den svarta far som ett yrväder och tyckte det passade bra med turbo då, tunn och smidig. Den orangea är lurvig tjock och klumpig så de blidde en tusse :)

kan tyvärr inte lägga in ngn bild, då min ballekamera fortfarande inte funkar!

hopplöst

2009-10-10 15:29:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu känner jag att jag bara vill lägga mig ner, göma mig och hoppas på att inte synas mer. Jag är så less på det här. Klarar det liksom inte, vad fan gör man? Jag hatar att klaga, hatar att klaga på mig och mitt liv, men nu är jag i stort behov av det eftersom det inte finns något annat än negativt just nu känns de som. :( Allt går bara åt skogen.

Har 2 katter nu förresten. Dem e underbara. Namnförslag? Min pojke passade inte att heta Easias. En orange lurvig och en svart korthårig. Den orangea ska nog heta Tusse, sen vet jag inte.   

snart blir de fredagsmys!

2009-10-09 11:57:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hallå,
hemma från skolan idag också! På måndag tänker jag gå varesig jag är frisk eller inte! Orkar inte sitta hemma, så grymt tråkigt. Men igår hade jag jätteont i halsen igen och idag nyser jag som ett annat offer, så det känns som hela proceduren börjar om igen! Jag har hostat hela natten och inte kunnat sova alls bra! :(

Ikväll kommer ialla fall Madeleine hit och ska stanna till kvällen, sen kanske Emelie och Micke ska komma över med oså ska vi prata ihop oss lite om min ponny över "en bit mat" ;) som vuxna gör, höhö!
jag får min kisse idag med !!! Superglad! Så nu ska jag vara hemma med den hela helgen, supermysigt. Om jag inte har sagt det så ska den heta Easias :) uttalas Äjsias.




torsdag idag

2009-10-08 17:49:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


mhmm! var i skolan idag faktiskt! men fick gå hem efter lunchen för att jag inte orkade mer, alltså kroppen sa ifrån typ, jag är ju fortfarande sjuk, så halv 2 någonting var jag hemma, skitkul. Näsblod får jag också titt som tätt när jag e sjuk och det suger apballe! Men de går över fort om man skjutsar in en bomullstuss med olja på!

Förresten så mailade jag på min darling (bilen) igår och så fick jag ett mail tillbaka där det stod att den blev såld igårkväll!!! Är inte det typiskt eller? Jag blev faktiskt lite ledsen i ögat, jag ville verkligen ha den bilen.
Men det är bara att ge sig an och leta vidare, jag har faktiskt mailat på några flera idag, men jag får inte riktigt samma feeling liksom som med min citroën xsara :( . Det går nog över, tiden läker alla sår, haha!

Exakt 3 månader och 3 veckor kvar till min 18årsdag!


MIN BIIIIIL !!

2009-10-07 18:35:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har hittat min bil !! Åh, jag är helt i extas eller hur fan det nu stavas och det skiter jag i! Jag trodde jag ville ha en liten plutt Renualt Clio, men nej, nu har jag hittat min perfekta citroën xsara, och jag lovar, om det är som jag har tänkt mig när vi åker och tittar på den är den så jävla MIN :D ooooh! Då står min bil klar där när jag får mitt körkort i handen osen är det bara ut o köra! miiihi! jag blir så lyrisk när jag tänker på det.. gud vad jag längtar!


Är den inte cool ^^ Den kommer iaf bli cool när Louice sitter i den! Höhö.


Apologize

2009-10-07 17:18:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det spelar ingen roll hur många gånger jag hör denna låten, jag tröttnar inte ändå. Jag vet inte vad det är, men denna låten ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Minnen? Jag vet inte.


fortfarande sjuk

2009-10-07 12:47:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch, jag är fortfarande sjuk, ända sedan förra söndagen har jag i stort sett bara legat i sängen! Helt orklös är jag, kroppen vill inte fungera. Det är jättetråkigt :(
Nu försöker jag bara hålla mig inne och bli frisk. ju mer man är i skolan och ute tror jag bara man blir sjukare eftersom jag har så lågt immunförsvar nu och det är baciller och bakterier precis överallt!

Mitt internet har heller inte fungerat på flera dagar så jag har varit så rastlös att jag inte vetat var jag skulle ta vägen. Jag tig faktiskt min nu trasiga moped och åkte iväg för att köpa 5 filmer för 100 kronor på hemmakväll, dem hade outlet.

Idag skulle jag egentligen ha jobbat också, och det känns så dumt att hela tiden säga ifrån. Men för de första vill jag inte smitta barnen och för de andra så vet jag inte hur jag ska ta mig upp dit nu, eftersom jag inte får anstränga mig och jag måste cykla för vägen in till deras gata är avstängd pga. vägarbete. Bara skit med allt, haha.

Jag längtar så GRYMT mycket efter min bil så det är helt sanslöst, men min 18-årsdag närmar sig med stormsteg :) dagarna går faktiskt ändå ganska fort och det har jag ingenting emot just nu faktiskt. Jag är överlycklig för att det är mindre än 4 månader, att jag kan säga att det är exakt 3 månader, 3 veckor och 1 dag kvar!

Nu ska jag gå o skära upp en till apelsin, sen kolla på film, :) hoppas att ni där ute mår bra i alla fall! Proppa i er alla möjliga huskurer som honung, apelsiner, kan jang, vitlök osv. så att ni inte blir sjuka! Massa c-vitaminer i alla fall. Mitt bästa tips. Puss på er.

no power

2009-10-05 18:17:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


till någonting längre. Känner mig så fruktansvärt orklös, och det är sjukt jobbigt. Jag vill, men jag orkar inte, så är mina känslor just nu. Vad fan tar man sig till när man inte vet vad man vill?
Detta är jobbigt... bajskorv.

Nu ska jag ut till min ponnny, sen förmodligen sova hos moster, får se.


huskvarna

2009-10-04 00:06:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå där, länge sen jag skrev nu.. beror på att jag har varit sjuk och inte orkat sitta vid datorn.

Men nu är jag nere hos Hannah, i jönköping - huskvarna och vi har haft så sjukt mysigt och så himla roligt! Jag vill verkligen verkligen inte åka hem i morgon. Vet att det är en massa plugg och bara skola som väntar på mig och jag vill vill vill vill inte! Är så skönt att bara åka bort såhär och slippa tänka på vardagen, bara vara, ha roligt liksom. Jag har verkligen ångest, har haft det i flera timmar nu. Inte kul alls.

Nu ska jag sova.. ska upp tidigt imorrn :( jag kommer sakna min hannih! massor