puss på dagen

2010-08-30 15:22:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halva natten spenderades i feletonen med Mr. Lindberg. Konstigt att man kan ha så galet mycket att prata om, så tiden bara springer om än med flera kilometervarv. Konstigt att man kan prata så med en person som man knappt känner. Ja, konstigt är det. Men absolut inget negativt konstigt, hihi. Bara bra.

Morgonens telefonsamtal spenderades med Fisan redhead boobie i luren, som uttryckte sig såhär när hon såg sig själv i spegeln när hon klivit upp ur sängen: "Jag ser ut som ett vandrande dött fläskbenslik"

Och med det välkomnar vi dagen med ett skratt och skrattar hela dagen vidare!

måndagsfin

2010-08-23 15:02:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag upp klockan 08.00 i ren panik. Kom på att jag skulle springa ner och lägga i pengar för parkeringen som gick ut klockan 8.00, men dem jävlarna har varit snabba så nu är louice 700kr fattigare! Fuck them. Dem ruinerar mig. Jag ska nog söka in till guinessrekordbok för expert på att få p-böter.
Morgonen förstörd.

För att lindra min smärta följde jag med Emelie ut till stallet för att rida, men Helmin var helt skadad i huvudet efter att ha fått stå inne hela natten (han klättra på frugan, vilket e förbjudet i hästvärlden) så när både emelie och jag satt på ryggen blidde han alldeles galen och ville bara springa iväg. Då hoppade jag av och gick bredvid istället, japp det gjorde jag.
Nu saknar jag min pollepluttis så grymt mycket så jag tjuter snart, men han kommer ju om ganska exakt en månad så det känns ju mer än okej faktiskt! L ä n g t a r .

Nu känner jag såhär. Jag har ju hoppat av skolan, jag tänker inte gå in på detaljer, men jag har det.
Och då känner jag såhär att; ska man behöva flytta upp till stockholm för att få ett heltidsjobb som barnflicka? Det känns inte helt okej. Jag får nog ta och söka Ica istället, ååh så roligt!

Nä nuu flummar jag. Ska nog lägga mig och vila en stund tror jag, jag skulle nog behöva det, ja det skulle jag!
Godnatt fläskisar, eller godmiddag kanske

mitt tillskott

2010-08-22 23:24:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det ingen hemlighet längre och om en vecka är hon min.
Jag vet att halva min släkt tycker att jag är dum i huvvet, men då får dem helt enkelt tycka det, jag bryr mig inte. Om en vecka ska jag hämta denna gudomligt söta varelse.

Jag kommer att döpa henne till Teijra, min alldeles egna hund:




två partydagar och lite bakfylla

2010-08-22 18:39:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags var Emelie och jag nere på staden och tog oss ett glas, som blev ett par fler. Roligt att titta på alla nollor som kröp på gatan, haha. Dock tröttnade vi rätt fort så, redan vid 23-tiden orkade vi inte mer, vi gick hem och däckade innanför dörren!
Igår, lördag dårå, fyllde min bror 25 år, så vi var där tillsammans med massa trevligt folk och firade honom! På kvällen åkte vi hem till linköping igen, och jag, lagom dragen körde på krogen med emelies kompis o hans kompisar så jaa, idag mår man som man förtjänar! Ren jävla bakisdag. Ändå har jag varit duktig och gått på stallmöte och haft visning på lägenheten OCH lagat mat, gör ett kors i taket.
Nu tänker jag dock bara lägga mig i min sköna säng och sova ifatt timmarna för inatt.






Du förstår säkert inte varför jag är så tillbakadragen
jag har nog aldrig framstått som den blyga lilla flickan
och du kommer aldrig att förstå
och jag kommer aldrig låta dig göra det
och jag kommer att få skylla mig själv för att jag sabbar chansen
ännu en gång, varje jävla gång
j ä v l a  m i g .


aaarrrgghh

2010-08-19 11:51:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oooh, de här senaste dagarna har ara varit S K I T . Ingenting går som jag vill. Sådana småsaker som att boka möten, parkeringsplats, internet som dampar, osvosv. Småsaker som gör mig så gaaalet irriterad. Tålamodet tar liksom bara slut. Skärpning på den som styr det där för mig. Inte okej.

Nu ska jag vila ett tag. Emelie har rymt igen! Men i eftermiddag ska Emelie och jag göra en hemlis! Får se om jag kommer att avslöja det här förr eller senare ;) kul ska det bli ialla fall!

Tänkte också springa upp till piercingstudion och sticka hål genom näsborren! Vad tror ni om det? Åååh, så fint så fint!
Bye for now!


en ensam onsdag

2010-08-18 22:40:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter här med en handduk om kroppen och en lindad om håret. Har precis skrubbat bort allt smuts på kroppen och gnott som satan. Ni ska bara veta hur äckligt ren man känner sig efter en sådan åktur!
Emelie bor ju här för stunden, tills jag flyttar in hos henne, haha lite komiskt men är av olika skäl. Dock är hon ute på lite äventyr ikväll så här blidde jag kvar alldeles ensammen.
Saknar min Hilda något så fruktansvärt mycket. Fick just ett litet kort, men väldigt betydelsefullt sms av henne, mitt fina lilla hjärta:

"Saknar dig Louice <33 Älskar du"

Att så små ord kan betyda så väldigt mycket. Saknar saknar saknar.  

Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något här hemma!


kvällstisdag

2010-08-17 21:51:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll kära läsare,
första dagen i skolan idag, var så jävla taggad på det här året, med att allt ska lösa sig osv. vilket det verkligen inte gjorde förra året. Såg mitt schema, och dagen fortsatte med en hejdundrans ångest.
Måste nämligen säga upp ett av mina jobb som gör så jag kan leva mitt liv, pga. det jävla cpschemat. 8-16, typ varje dag. Så väldigt väldigt hemskt. Hur positiv jag än försöker vara så är jag väldigt osäker på om jag verkligen kommer att klara det. Vi får se hur det blir med allting..har lite tankar om lösningar som jag dock inte kommer avslöja här innan allt är riktigt klart.

Andra natten Em är hos mig ialla fall , igår var vi ute på måndagsklubben, så jävla nice! Träffa en massa trevligt folk. Dagen har även med andra ord varit jävligt seg.
Hade min lilla fina kusselina, som precis börjat ettan idag också. Stora tjejen nu! Dock fick vi inte så mycket tid tillsammans hemma, då jag behövde göra en massa ärenden, så hon ska komma till mig på fredag igen så ska vi hitta på en massa busigt :)

Nej nu ska jag ta tag i min bok och sätta mig bredvid Memelie och läsa! Sen sova och kanske hoppas lite på att få ett telefonsamtal från en viss.
Godnatt kära ni!


konstigt, antar jag

2010-08-16 00:45:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hm.
Det är konstigt hur man ibland bara klickar med vissa människor. Det är konstigt hur man ibland bara kommer på sig själv med att sitta och berätta i stort sett hela sitt liv för någon som man inte känner, för fem öre.
Men jag antar att det kan vara väldigt skönt. Att få en ny syn på det hela, folk som kommer med andra åsikter än vad man hört i hela sitt liv. Jag vet inte varför, men allt bara rann ur mig ikväll. Samtidigt som jag kom på mig själv med att det var så himla konstigt. Det är inte många som får det ur mig, hur fan lyckades du? Antar att det kändes bra just då. Vad jag känner nu? Det vet jag inte riktigt, eller jo, det känns bra, tror jag. Veliga jävel.
Men det är skönt att kunna prata så med någon, som faktiskt ändå verkar bryr sig, som faktiskt lyssnar. Eller ialla fall är jävligt bra på att låtsas. Jag vet inte.
Känns som jag bara yrar, men ibland behöver man även få skriva av sig om konstiga yror.
Det känns ialla fall bra, men konstigt  
att kunna prata
med just
dig.

usch mig

2010-08-15 01:07:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag känner jag mig som världens mest ovärdigaste människa.
Har nog aldrig varit med om så många dissar på en och samma dag.
Tack mitt herrskap, vad glad jag blir.

Nu ska jag lägga mig i sängen, hoppas på att kunna sova ett par timmar iaf
Har fått jättesvårt för att sova senaste tiden
inte vänt på dygnet, bara svårt för att sova. Inte bra inte bra
Godnatt


bilder

2010-08-14 20:02:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Första och andra kvällen var vi med JB och Danne, vänner ifrån hemstaden som har sommarställe här nere, dem hittade vi:


på stranden första kvällen


grillmys och asgod mat som självaste kocken Jocke lagade till!


O danne , han blev så kär så kär :)


Dag tre åkte vi upp till byxelkrok, gick vid den här stenstranden, plockade lite stenar, gick i småaffärer och besökte även fyren långe-erik. Hur mysigt som helst!


rätt höga vågor


Lena och Viktoria


Stora starka Adolf...trodde Magnus han var!



Eira och Issa :) Eira var visst lite mer kramgo än Issa ville va med på


jag, uppe vid långe-erik


utsikten


hilda och utsikten

Dag fyra åkte vi ner till Borgholm, hela familjen gick på en grymt snuskig baja-maja, men nöden har ju ingen lag. Lena hittade dock en ajaxflaska och lite papper så hon gjorde rent den innan vi gick in! Haha. Sen gick vi i affärer och fyndade ännu lite mer.


hahahaha

Dag fem var vi på marknad i löttorp (där vi höll hus) och där gick jag o prutade så mycket jag kunde och fick vad jag ville ha! Haha, jag är allt bra jag. Hilda hittade ett par solglasögon efter femhundrasjutton år på ett o samma stånd.


snyggish - hilda


hihi


tittut


ända dagen det var riktigt fint väder så på eftermiddagen låg vi på stranden! skapligt fint!

Dag fem och sex var vi bara, tog det lugnt, hyrde cykelbilar och hade cykelrace, läste, hoppade studsmatta, ett vattenkrig artade sig en efter middag och resten av tiden hade vi det bara väldigt skönt.


gick visst lite fort i svängen


observera mina fötter !!


Hilda <3

Och där avslutar vi. Tack för en underbar vecka på öland med er familjen Larsson, love you all! <3


ölandii

2010-08-10 11:48:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är helt överlycklig, mitt mobila bredband har varit borta jättelänge och jag ville verkligen ha med det ner till öland, men jag hittade det ju fortfarande inte. Så sa jag till hilda att: "tänk om mitt bredband bara skulle ligga i bilen eller något när vi tittar där, då skulle jag gråta av lycka" och som en skänk från ovan när jag tittar i min väska som jag tittat i hundra ggr innan, ligger det bara där! Jag grät inte, men tusan så glad jag blev!

Så sitter här vid våran tältplats efter att ha varit nere vid strandpromenaden och vandrat runt, det är så himla fint, även om vädret inte riktigt är med oss. Sitter här i täckjacka o fryser lite grann.
Men det är helt okej! I förrgår var vi i byxelkrok och gick i lite småaffärer, fyndade en ny tröja, ett regnställ, ett armband och lite annat skit. Vi var även uppe i långe-erik, fyren, och det svindlade rätt bra! Men jisses, så fint det var! Tagit en massa bilder, men eftersom jag inte trodde jag hade internet så tog jag ju inte med mig sladden så att jag kan lägga in dem. På torsdag, eller fredag kanske, när jag kommer hem igen, då kommer det en massa pics istället!
Igår var vi även nere i Borgholm och fyndade lite annat där nere vid marknadsstånden. Mysigt mysigt. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. kanske bara ta det lite lugnt, gå o spela minigolf eller så senare! Älska campinglivet när man bara kan va utan att behöva tänka på en massa måsten!  
Så nu ska jag även lämna datorn och internet ifred och gå o läsa min bok! Skulle bara ge er en liten uppdatering ;)

Ha det bra där hemma, jag vet att ni saknar mig, thihi. Stor fet puss.


. . .

2010-08-10 11:38:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är när natten kommer nära som jag saknar
och skakar av förtvivlan
Det är när natten kommer nära som jag ångrar mig
och ligger sömlös
När morgonen kommer har jag grubblat klart
och jag låtsas att jag vet
När morgonen kommer är jag som vanligt igen
och ingen har märkt något


pääcking

2010-08-07 09:43:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon alla tröttisar,
här har vi varit uppe och styrt sen klockan 6 imorse, packat, fixat det ena ärendet efter det andra, handlat osv. Jag gick upp för ca 10 minuter sen! Hihi
Nu ska jag och Hilgerutta åka för att handla frukost, sen ska vi packa det sista och sen drar vi till ölandet! Sååå himla underbart. Hoppas att det kommer bli en bra vecka!
Ha det bra här hemma allihopa så hörs vi då, om ungefär en vecka. Tingeling!


morgonfrillisch och lite tokish
hälsningar Hilda och Louice


och när jag ändå är igång..

2010-08-06 15:07:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


så kan jag ju säga ett flertal saker som jag har bestämt inför hösten. Jag har inte en aning om hur allt ska kunna gå ihop sig men jag ska verkligen försöka se framåt, positivt och inte ge vika så fort det kommer ett litet problem emellan mig och livet. Okej, här är planen:




bara en liten bild på min saknade ponny emellan allt! :')

  • Jag ska kämpa som en gris mitt sista gymnasieår och gå ut med bra betyg. Prioritet nummer 1.
  • Jag ska flytta den 1 september och bli sambo... med emelie andersson! haha. Ser fram emot det något sjukligt mycket och det kommer att bli så himla bra!
  • Min ponny kommer att komma hem till mig igen, den 1 oktober, så passa på guys. Efter det kommer jag inte ha tid för någonting annat. Det kommer vara skolan, hästen och mig själv..o givetvis lite party på helgerna. Men jag menar det. Passa på, nu! Hur mycket jag än kommer vilja träffa mina vänner så kommer jag inte att ha tid, det kan jag säga redan nu, tyvärr. Emelie kan dock skatta sig lycklig som tillochmed får bo med mig, haha.
  • Min bror och hans flickvän har flyttat till min town och jag är superlycklig! För det första får jag fler att umgås med och så får jag träffa dem lite oftare, vilket jag verkligen inte har någonting emot då jag inte träffat dem så mycket innan och för det andra så kommer jag och emma (flickvännen) stepa på pass som aldrig förr på de luckorna som inte kommer bli över av min tid, men som jag kommer trycka in ialla fall.
  • Jag ska även försöka att hinna med mina två jobb jag har i linköping, vilket kommer bli otroligt knapert. Om inte annat får jag sluta hos mina pluttepojkar och ta helgjobb på willys eller ica kvantum som ligger precis fem minuter från där jag kommer bo. Kan ju alltid söka ialla fall! We'll see, we'll see.
  • Är det något meeer? Jag hoppas inte det, det får inte plats nämligen, mer alltså, i mitt kommande år så jag sätter helt enkelt stopp där. Stop.

bjuder lite

2010-08-06 13:10:26 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


på mig själv och en video jag spelat in som jag faktiskt är riktigt nöjd över! Så ta er en lystring om ni är nyfikna! :)



Just det, varför jag slänger in inlägg lite hur som helst är, först och främst, för jag har så sjukt tråkigt och för det andra fick jag reda på att jag ska äntligen ska åka till ÖLAND imorgon med min bästa Hilda och hennes/min extrafamilj!! Så himla roligt och så blir det som en liten sista semestergrej innan skolan och allt tråkigt börjar igen! Därför slänger jag upp massor så att ni har att läsa när jag är borta, för jag sa ju att jag skulle börja blogga nu igen. Men don't worry, jag är bara borta i några dagar och kommer snart tillbaka! Jag ska inte svika er!



godmorgon skpg

2010-08-06 09:44:04 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaa, då välkomnar vi morgonen och startar med ett leende! Eller? Har precis varit hos tandläkaren och dem har gojsat runt med mina förskräckliga tandsmycken, inte roligt alls. Nu har jag haft den i 6 månader och jag vill bara ta bort den! Hur ska jag klara ett helt år till? Jag har börjat fundera på om det ens var värt det, men vafan, nu är det ju lite sent att ångra sig så det är inte ens värt att lägga funderingar på. Aja, jag får ju p e r f e k t a vita tänder sen ialla fall :)
Ska fortsätta dagen med att börja jobba klockan 11.00, inte roligt alls, men ibland får man väl ställa upp lite på sin kära mor som ställer upp så mycket för mig. Någon som vill komma förbi o hälsa så är ju det hellugnt faktiskt!
Jajaa, ikväll blir det kanske party ialla fall, som sagt med snoppisjosef in my town. Eller ska man kanske åka till jönköping till min kära Hannih och min kära ponny? hm hm. Frågan kvarstår.
NU ska jag ialla fall ta en morgoncigg, sen lägga mig och vila en stund, så himla skönt! Bye for now!




ny design

2010-08-06 00:33:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaaa. Nu är jag redo igen. Uppfräschat och lite annorlunda. Här ska det bloggas minsann! Men först ska jag sova lite för imorgon ska jag först till tandläkaren och sen ska jag jobba. Kvällen vänder sig till linköping och josse som jag inte har träffat på hela sommaren, såå paaarty party, japp japp! Me like!
Bye for so long! Kisses!