.

2010-07-12 13:01:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den bild jag hade var alldeles för perfekt för verkligheten.
Jag visste ju det.
God damn it!
Ändå kan jag inte låta bli att sakna
jättemycket


winnerbäckish!

2010-07-09 20:46:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Mmm, igår var jag med Hilda, moster och hennes man och min lilla kusselina på winnerbäck. Underbart, fyfasen så jäkla bra det var. En av de bästa konserterna med honom som jag varit på! Han spelade verkligen bara låtar som jag ville att han skulle spela. så jag säger det igen, helt fucking jävla u n d e r b a r t . Jag, Hilda och Maddi stog längst fram vid scen, innanför grindarna. Bara 800 stycken som kom in där, så vi hade tur :)
Mysigt som sjuttsingen men tungt att ha Maddi på armen hela kvällen för att hon skulle få se något överhuvudtaget.
Videos kommer att läggas upp. Blev en del om jag säger så! Hihi.


Min älskade lilla maddi och jag <3



Mina älsklingsflickor <3

Melissa Horn

winnerbäck självish i början!


Hela bandet!

Fler bilder kommer och videos, som sagt!




eclipse

2010-07-09 20:34:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdags kväll åkte jag med två av mina pinglor, Jess och Hulda, in till norrköping för att se den nu komna eclipse! Tredje filmen i twilight-serien. Så gryymt jäkla bra, men lite skrämmande läskig på något sätt.
Jag kan få så mycket tankar om en sån där bra gjort verklighetsfilm, för, tänk om det skulle finnas vampyrer och människor som förvandlas till vargar på riktigt? Bara att verkligen ingen vet om det, för de gör ju inte dem normala, utom Bella, i de där filmerna heller! Visst? Psykbryt kan jag få, fast jag vet ju faktiskt att de inte är så. Men just i stunden när man sitter där och ett par stunder efteråt kan man faktiskt fundera lite på det ialla fall!
Den får i alla fall 10/10 fl.
Efter filmen åkte vi ut och badade en ganska bra bit ut på landet! Gillas! :)


ljuva kvällssol :)


jess


hilda ovetandes med tröjan bakofram



typ halvdöd

2010-07-06 23:02:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej kära läsare och förlåt för jag inte uppdaterar mig sådär jätteofta nu för tiden. Men ni vet ju varför! Dock har jag bara ca. en vecka kvar att jobba nu, sen har jag också sommarlov!! Så hilmans skönt ska det bli och då blir det givetvis mer bloggande också!
Min dag på jobbet idag har varit a pain in the as, och därmed på orden! Usch usch usch. Massa jobbiga tankar om beslut, det är alldeles för varmt i hallarna, maskiner som aldrig tystnar, truckar som kör förbi, tutar och vinkar glatt, anstränger sig för o va glad tillbaka. Till slut höll jag på att få värmeslag, i slutet av dagen var jag så nära att svimma så min lilla lena var tvungen att hålla i mig, sätta mig på en stol, ge mig ett glas vatten och klappade mig på huvudet och sa: Vännen, det löser sig. Då började jag storlipa. Hur fasen vet hon att det var ngt med mig? Himlans äldre damer som har ngt sjätte sinne eller någonting. Aja, jobbig dag.
Åkte hem, sov en stund. Åkte hem till mitt andrahem i hälla och min kära hilda, tog med oss småttingarna och åkte och badade. Nu som först kom jag hem, men fy vad mysigt det var :) saknades bara lite eld och korvgrillning.
Nu är jag helt död. Men att bada och få vara med människor jag tycker allra mest om gjorde mig gott och fick mig att tänka på lite annat för en stund. Tur det, annars skulle jag legat i sängen med täcket över huvudet hela kvällen och inte vetat varken ut eller in..

Nu ska jag försöka sova iallafall Sov gott små töser, de ska jag försöka göra...