lite småavundsjuk

2010-09-30 14:28:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ÄNTLIGEN, har min pluttepojk kommit hem! Som jag längtat! Jag började gråta när jag stod i inne hos honom i boxen och gosade med hans stora varma bak till rumpa. Det kändes som han också blev glad. Min lugna fina pojke. 
För tillfället tar jag mina dagar, dag för dag. Jag vet inte vad som kommer att hända imorgon, jag vet inte var jag står om en vecka. Både väldigt skrämmande men samtidigt lite spännande. Fast det är ju såklart en stor påfrestning. jag har nu för två nätter sovit hemma hos min bra och hans flickvän. Och jag kan bli så himla avundsjuk på dem ibland. De har varit tillsammans i tre och ett halvt år snart, dem har precis flyttat ihop till en superfin lägenhet vid ett drömställe här i linköping. Dem studerar och är framgångsrika oså har dem en liten katt. Jag vill också ha det livet! Så himla underbart, stabilt och skönt. Jo..lite småavundsjuk kan jag nog bli. Men förhoppningsvis hamnar väl jag också där en vacker dag, eller kanske en regnig dag - det vet man ju aldrig!
Idag, är ialla fall en dag jag ser fram emot! Jag ska alldeles straxt åka och hämta Alexander på dagis och så ska vi ha en dag bara han och jag. William ska på fotbollsavslutning.
Först ska Alex och jag åka o handla, lite mat och lite fika. Sen ska vi bege oss ut till stallet! Han ska få följa med dit :) hihi, hoppas på att han tycker det är lite spännande! Sen ska vi fika i stallet med de andra tjejorna!
Sen om vi hinner så ska vi åka till biblioteket och läsa böcker och om vi hinner så ska vi även åka buss hem! För det har han tydligen aldrig gjort! Det ska bli mysigt! Jag ser fram emot det jättemycket! 

min älskade lilla tyra

2010-09-27 17:14:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den dagen jag hämtade hem min hund var den lyckligaste dagen på länge i mitt liv. Ett litet djur som kan betyda så otroligt mycket, min stjärna. Redan de första timmarna här hemma hade hon gjort sig hemmastadd och la sig i sin säng, busade med oss, gnydde och ville komma upp i soffan och sängen så fort jag var där.
Hon lärde sig snabbt att det var jag som var matte ialla fall.
Min busiga kära lilla hund, med en tunn millimetertjock tunn rand runt öronen, sina konstiga färger och otroligt snälla bruna ögon. Min skäggiga dam, som ätit upp ett par av mina skor, jagar katterna och skäller på dem när dem inte vill leka med henne. Går i koppel som om hon gjort det i hela sitt liv. Följer mig lös, som om hon skulle va tränad världselit i lydnad. När hon är så trött på kvällen att hon lägger huvudet på min axel påväg ner för trappen, ut för att kissa.
 Biter sönder mina gosedjur, snor kattbajs ur kattlådan och äter upp det så det stinker i hela lägenheten. Biter i mina fötter när vi är ute och leker och morrar och skäller på mig när jag blir arg på henne. När hon tar sats o försöker hoppa upp i soffan men klumpigt flyger tillbaka som en boll och landar i en hög på golvet, men ändå gör ett tappert nytt försök. När jag varit borta i en kvart, kommer hem och hon blir så glad så hon inte vet var hon ska ta vägen o nästan kissar på sig. När hon gosar ner sig bredvid mig i soffan på kvällarna, pussar mig på kinden och biter mig lite oskyldigt och försiktigt i handen för att det kliar så förskräckligt i tänderna.
Men det bästa av allt, när hon på kvällen kryper under täcket, lägger sig bredvid mig, drar en djup suck och gnyr lite. Sen somnar av en så jobbig dag full med rika händelser. Min fina lilla tjej.
Det gör så ont och tårarna ruller ner för mina kinder som aldrig förr. Jag kommer sakna dig något så otroligt fruktansvärt mycket. Jag vill inte men jag måste. Jag kommer sakna dig sakna dig sakna dig!
Alla säger att varje hund har sin charm, det betvivlar jag inte, men Tyra är något alldeles speciellt, det går inte att förklara med ord. Jag älskar min hund, hon kommer alltid att ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta <3








det här med att vara barnflicka

2010-09-26 18:52:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag älskar att "jobba" som barnflicka. Enligt mig kan man inte ha ett bättre jobb. Det är synd att det inte finns så många heltidsjobb i Sverige där man har barnflickor tycker jag.
Nu har jag jobbat hos "mina barn" här i 1 år och 3 månader och jag nästan längtar till varje gång jag ska hit. Jag älskar att vara här och speciellt att komma hemifrån lite. Jag är alltid lika glad när jag åker härifrån. Deras mamma må vara den bästa mamman och hon är bäst att prata med. Som sagt, det känns inte som ett jobb, mer som min extrafamilj! Om jag inte skulle va absolut tvungen att sluta här så skulle jag aldrig göra det heller. Det gör inget om jag är här när dem är 14, hehe, okej kanske då, för då har jag förhoppningsvis egen familj o egna barn, men ni förstår mitt syfte? Love it love it <3



himlans feber

2010-09-24 00:00:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det andra natten jag har sådan där extremt hög feber! Men jag har knarkat lite ipren och alvedon och det hjälper ialla fall ett tag! Har fan tagit tio tabletter sammanlagt sen igår morse! Känns hemskt, men jag hatar feber. Snart blir jag väl immun mot tabletterna med.
Ringde sjukvårdsupplysningen ialla fall, eftersom de håller i sig och jag har ett så konstigt halsont och så ont i kroppen. Och nästan svimmar så fort jag ställer mig upp. Men då hamnade jag som nummer nio i kön, fem minuter senare stod jag som nummer åtta, jag skulle fått sitta hela natten. Så jag tänkte att det kanske inte är så farligt. Får se hur jag mår imorrn, är det inte bättre så åker jag väl till vårdscentralen!





Hjärtat, jag tänker på dig och det gör så fruktansvärt ont i mig när jag ser dig såhär. Jag ska göra allt som står i min makt för att hjälpa dig. Allt. Du är min andra hälft och jag älskar dig! Från vaggan till graven <3



höst

2010-09-21 08:45:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vaknade jag 07.12 av en mycket kissnödig Tyra. Det var bara att dra på sig kläderna och pallra sig upp helt enkelt! När jag kom ut ur mitt rum slog kylan emot mig. Då hade Emelie balkongdörren och ett fönster öppet så det hade blivit korsdrag. Satan i gatan så kallt det var!
Så jag tog på mig mössa, tjocktröja och en täckjacka, när jag gick ut och frös ändå! Då kände jag att; nu är det verkligen höst! Både lite mysigt med kylan som kommer igen, men samtidigt så friskt. Dock vet jag inte riktigt var sommaren tog vägen men det är ju en annan fråga det. Det värsta nu är att det börjar bli så fruktansvärt mörkt så himla tidigt om kvällarna, då kan jag bli lite ledsen. Jag hatar mörker och grå skyar.
Dock är träden väldigt fina med alla sina härliga färger, bild från ballekongen:



Måste bara ladda upp två foton på Tyra, hon är så söt!


Vissa kvällar sover hon såhär, tror det är favoritställningen faktiskt. Jämt ligger hon som en groda med benen.


Men hon är ganska mysig när hon kommer och kryper upp och lägger sig bredvid mig precis.
Borrar in huvudet i min hals eller lägger det på min arm. Jag älskar min hund <3


kvällsprat

2010-09-21 00:39:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis skrattat en massa med Mr. Lindberg i feletonen! Knas knas..men rowligt.
Nu är det snart sovtajm som gäller, tiden går så jäkla fort på kvällen tycker jag! När man tror att klockan är typ 23, så är hon 00.30 redan. Typ som nu...inte bra för mig att va uppe så länge o sova bort dagarna. Tråkigt är det också när det redan börjar bli mörkt vid 19.30 om kvällarna!

Det blev ingen träning ikväll! Mötet jag var på drog över en hel del på tiden så jag missade det. Så himla tråkigt, jag som var så himla peppad! Men får köra på onsdag istället! Har ialla fall gått långpromenad med Glimma och gjorde mitt egna lilla styrkepass här hemma, det får väl räcka för idag.

Just det, måste bara berätta om en liten komplimang jag fick idag, som jag blev väldigt glad över:
"Du har väldigt vackra ögon. Dem speglar din själ. Det finns ett djup i dem som visar både bus och en mogenhet för din unga ålder"
så himla fint sagt!

Jaja, nu ska jag sova i ett rum som luktar kattpiss, det är trevligt är det. Jag hittar inte var den förbannade katten har kissat så jag får ta tag i det imorrn. Hellre på kläder som går att tvätta än på saker. Helst ingenstans alls.
Godnatt kära läsare!



Emelies Robin och Tyra :) tyckte de var lite sött!



afropowerdance

2010-09-20 10:56:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


är nog något utav de roligaste träningssätt som finns!
Igår var jag och tränade med Emma , alltså afropowerdance, en timme. Så himla skönt att vara igång igen. Nu har vi bokat in två pass till den här veckan, så nu är vi igång - på riktigt den här gången. Här ska skes förändringar.

Ska snart ta på mig skorna för att ta med Tyra till Glimma och gå ut och gå. Skönt, det är galet fint väder ute idag! Sol och blå himmel, nästan som en sista sommardag.
Ikväll blir det stepträning också, det är lite svårare, men roligt!

Nej nu ska jag äta frukost! Godförmiddag nissar!


"godmorgon"

2010-09-18 16:25:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och godmorgon,

det var så att det blev utgång igår i alla fall! Min älskade kära bror och hans flickvän tog hand om Tyra. Så otroligt tacksam för det, så tack så mycket era snälla, så även jag kan få roa mig lite ibland!
Dock var det inte den bästa kvällen, men det var helt klart bättre än att sitta hemma o glo en fredagkväll! Ialla fall, kom hem vid 04.00 imorse, somnade väl runt 04.30, Emelie kom inrusandes i ren panik 08.00 för att vi hade försovit oss. Vi skulle in till stan och hänta bilen då vi bara kunde stå där till 08.00 gratis. Så vi slängde oss i bilen och förväntade oss en härlig bot. Men...icke! Det var nog första och ända gången Gud var med mig, haha. Eller så var det för att p-lisorna inte ville va ute i spöregn o ge böter. Tur hade vi ialla fall och sparade 400 kronor!
Åker och hämtar bäbis och hem igen, störtar ner i sängen och vaknar 15.00, yippifuckingyey! Hela jävla dagen förstörd, jättekul. Menmen, inte deppa ihop för det. Nu ska jag packa ihop mina grejer och Tyra, sätta mig i bilen, åka till Norrköping och hämta min kära Fia. Sen ska vi åka till Söderköping och ha filmkväll! Massa mys. 
Imorgon ska jag rösta och alla ni andra också såklart ;) lycka till!  


vadå, är det fredag idag?

2010-09-17 18:29:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag ligger här i soffan och tittar på förhäxad, som har börjat bli ett av mina favoritprogram såhär på dagarna.
Okej...jag erkänner att det var ett tag sen jag började skriva på det här inlägget och att jag inte orkade skriva vidare. För förhäxad gick ju faktiskt för flera timmar sen.
Men ialla fall, alla jublar och hojtar om att det är fredag idag! Jaha..tänker jag och inte så mycket mer än så. Fredag för mig nu för tiden är samma sak som måndag, eller söndag. Alla mina dagar ser i stort sett likadana ut och det är då lätt att man blir lite veckovill.
Fredagar har ju i och för sig rätt bra tvkvällar. Idol är ju klockan 20. Men jag hade nog egentligen velat gå ut ikväll, men jag har ju min tyra att vara hemma hos. Sen tänkte jag att jag ville åka till min mor. Men då skulle de ut till landet och alla mina vänner i den staden hade redan planerat in bio eller middag eller liknande, såklart. Man planerade ju in sådant i förväg när man gick i skolan! Jag har visst glömt det..
Jag vill inte vara hemma här, jag vill krypa upp i en mysig soffa med en massa kuddar, laga god mat, sätta på en bra film och sätta mig i soffan med ngn jag tycker om, som håller om mig, skrattar och pratar med mig och så myser hela långa natten. Jag saknar. Och jag tänker nog gå i ide ett tag och en bit framöver..Godkväll



en dröm och en verklighet

2010-09-17 12:01:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Verkligheten kan aldrig jämföras med en dröm.
Verkligheten kan aldrig bli så bra som en dröm.
Sanningen ljuger och drömmen är sann?
Tyvärr lever vi i en verklighet som aldrig går upp
jämsides med drömmen.
Aldrig att de skulle kunna gå hand i hand.
Drömmen är verklighetens största fiende,
och tvärtom.
Jag önskar så innerligt, så djupt och nästan religöst
att, att... bara om...




. . .

2010-09-17 01:18:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet
att det är dig
jag borde välja
du min fina
Men
jag vill aldrig
se de sorgsna
ögonen igen
Jag vet
att det finns
någon
som jag inte
borde välja
Men
jag gör det
ändå
du främling



ångesthelvete

2010-09-05 23:08:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min dag kan ta sig i röven och dö i helvetet. Jag hatar att ångest kan ha en sådan jävla makt. Inte den där paniken utan bara den där ångesten som gör att man känner sig totalt jävla värdelös. Paniken har ingen makt över mig längre.
Har mått illa hela dagen, rent av spyfärdig och haft en konstig känsla sen jag vaknade. Känns inte okej. Vill bara må bra och att allt ska vara som vanligt!
Ska nog gå och lägga mig, vila ut ordentligt och hoppas på att morgondagen blir bättre!
Godnatt på er!


lördagsmys

2010-09-05 01:36:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter hemma med Emelie och Robin, spelar kort, och har grönsaker och dip som tilltugg. Tyra ligger bredvid mig i sin säng i soffan här! Min pärla som jag hämtade hem igår. Världens goaste valp, jag är helt nerkärad. Mysigast men busig som få och redan ganska duktig med att inte kissa inne! Love her! 

 
Tyra och jag imorse :) sötningsleif!


. . .

2010-09-01 20:19:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


It was so easy that night
Shoulda been strong, yeah I lied
Nobody gets me like you

Could I keep hold of you then
How could I know what you meant
There was nothing to compare too

I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you
now




sex grader

2010-09-01 07:07:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon, godmorgon alla morgonpigga!

Vaknade upp hos min moster idag då jag flyttat min säng till emelie nu! Superfint väder, men väldigt väldigt kallt, endast sex grader! Känner att; fasen vad fort det har gått från värme till kyla!
Men jagår bra av den friska luften! Det känns liksom så...friskt, hihi. Skönt att andas in ny kylig höstluft..lite mysigt också tycker jag..när man börjar fåå ta på sig lite pålager och halsduk osv.
Jag behövde även komma upp tidigt, gick upp 05.45, för att hinna med att kasta ut det sista ur lägenheten idag. För, idag flyttar jag ut!
Antar att far min kommer o ringer på snart också, dem sista tapeterna i mitt nya rum ska upp idag, kuuul! Kommer bli så himla fint! Har tagit för-bilder. Nu väntar jag på att få ta efter-bilder!
Nej nu måste jag verkligen sätta fart här!
Tjoflong!