. . .

2010-10-31 15:54:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag trodde ändå att vi kunde
men idag har jag förstått att det verkligen inte skulle kunnat gå

Orden jag fick höra att du sagt, skar i mig
kändes som ett knytnäveslag i magen

Ändå förstår jag, på något sätt skulle jag kunna förstå
men jag vill inte

Jag trodde jag skulle få ha en liten del av dig
Jag ska försöka acceptera att det aldrig kommer bli så




slödag

2010-10-29 12:31:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick upp kl 06.15 imorse och åkte upp till pappa och tyra. Pappa hade redan åkt till jobbet och tyra satt och väntade på mig. Jag vet inte varför men jag bröt ihop totalt när jag såg henne och bara satt och hulkade med henne i famnen. Men hon slickade bort mina tårar så ömt hon kunde och bara satt kvar. Min fina lilla Tyra, så jag saknat henne.
Ska bara sitta här hela dagen, vara ute med tyra och glo tv. Länge sen jag gjorde det! Åka hem till linköping igen när pappa slutat jobbet.

Tog lite bilder på henne ute förut:


Den här hunden är kärlek, ger kärlek, är min kärlek <3


Närbild


Fina Tyra


Ser ut som en nallebjörn

Nu kom visst pappa hem för lunch och hade visst köpt med sig lite lunch till mig också.
Julie smsade förut och frågade om vi skulle ta en fika på stan och det tackar man ju inte nej till, så i eftermiddag blir det fika på ikanohuset. Måste köpa det sista inför halloween med. Det kommer bli SÅ himla bra! Iiiih. Sen en snabbsväng in på ikea!
Mamma sa igår att det låg ett brev till mig på bänken och när jag öppnade det hade jag fått en utbetalning från tele2 på 543:- . Katching bara! Inte helt fel!

Nu ska jag äta lunch!


kuuul

2010-10-29 00:06:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag ser att det blir fler läsare för varje vecka på bloggen :) då blir jag glad och jätte motiverad till att fortsätta och blogga mer!
Ska bara komma på lite mer intressanta saker att skriva om. Men som lite försmak tror jag att det kommer att handla mycket om mitt jobb som barnflicka i alla olika familjer och därmed alla barnen. Mycket träning (om jag kommer hinna med det utanför jobbet) Slänga in lite mer musik kanske! Och givetvis tankar och funderingar, idioter och härliga stunder, till party! Samt mina egna känslor, fast dem kan ni ju alltid blunda lite för. Det är bara för min egen skull. 
Här ska börjas blogg lite mer!! Men nu, ska jag sova. Även fast jag sov två timmar förut (19-21) så är jag skittrött. Ska ju upp tidigt imorrn med så det är ju ändå bra att jag är trött och kan sova mer. Så man inte sitter uppe hela nätterna, som annars lätt händer, speciellt om man sovit ett par timmar under dagen.

Kastar väl in en låt bara för det, som jag har fastnat för och lyssnar konstant på
Kempegreat som min norska vän Julie skulle ha sagt ;P hihi : 
 



så galet trött

2010-10-28 19:09:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har gått som en zombie hela eftermiddagen. Jag är så fruktansvärt trött så jag har bara virrat runt på stan utan att jag visste vad jag gjorde där. Det är nog ganska farligt o va sådär, eller de känns så. Sista affären jag var inne i så bara svartnade det för ögonen och då kände jag att det var dags att åka hem! Konstigt och läskigt att det kan bli så.. men kan nog bero på att jag inte ätit ordentligt idag.
Så nu ska jag lägga mig och vila.. sen tänkte jag åka till söderköping. Imorgon ska jag ha min Tyra!! <3

Godkväll!

 

slänger in

2010-10-28 14:13:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ett snabbt inlägg!
Är i en av de nya familjerna idag, ett par timmar bara. Har precis nattat lilla Edith, vilket gick jättebra, lätt unge! Mammin deras tyckte jag skulle ta vagnen, men Herman ville bara måla och måla och måla, så jag tyckte att han kunde få fortsätta på sin fina teckning som han är så insatt i.
Kul att se att barn inte bara sitter och spelar tv-spel nu för tiden utan faktiskt kan måla och gå ut och sysselsätta sig med annat!
Nu ska jag fortsätta leka med Herman och måla en massa fler fina teckningar.
Just det! Klockan 16 ska jag och hälsa på ännu en familj! Roligt att jobben bara kommer till mig när jag gått arbetslös så galet länge. Jag längtar till novemberlönen, hihi. Då är det både ifrån cloetta - mamma mia, och lite från städet. Göttmos!

shit the fucking same

2010-10-27 23:12:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu får de va nog.


hemsk mardröm men en mysig dag

2010-10-27 17:01:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Precis när jag hade vaknat imorse slängde jag på mig stallkläder, åkte ut till stallet och kollade så att min Peppson faktiskt stod där!
Inatt drömde jag nämligen att jag avlivade honom och av inga skäl alls. Helt plötsligt bestämde vi oss för det bara och sen kom jag på vad jag tagit för beslut. Plötsligt var vi på kliniken och avlivningsavdelningen och hon hällde på min häst någon konstig sörja! Jag grät och grät och grät och skrek som en galning. Jag förstod inte vad jag hade gjort, det fanns ingen anledning alls. Mamma var med också, och hon stod bara och pratade med veterinären som om allt var som vanligt, skojade och berättade...blabla.
Plötsligt så kom jag på att han behövde ju inte avlivas, han var ju inte avlivad än! Så jag sa det till veterinären, men då svarade hon: "Nej tyvärr. Nu är hela processen igång och vi kan tyvärr inte avsluta nu"
Då vaknade jag. Jag hade panik och tårarna bara rann ner.
Men han levde och han stod där och väntade på mig min fina på polle. Jag öppnade boxdörren, slängde armarna om halsen på honom och han gosade in sig i mina armar med huvudet, som alltid och jag viskade till honom hur mycket jag älskade honom och att jag aldrig skulle lämna honom och så fällde jag en liten tår.
Usch det var verkligen hemskt och jag känner nu när jag skriver om det att jag får en klump i halsen. Jag tror det är rädslan för att han ska försvinna ifrån mig och för att han har hostat så himla länge. Jag går och är orolig hela dagarna för det där.. på senaste tiden har vi pratat så mycket om veterinärer så jag dimmar säkert bara ihop allt.
Min fina fina ponny, så otroligt mycket kärlek till en sådan "liten" varelse. <3

Klockan 10.00 var jag hos Alex för Wille ska opereras. Någonting i halsen och jag vet inte riktigt vad det är.. och nu har det dragit ut massor på tiden så jag vet inte alls hur länge jag blir kvar här!
Alex och jag åkte först till Rejmes och besiktade min bil. Sen åkte vi och gick en sväng med Glimma. Efter det åkte vi hem och tog det lite lugnt. Sedan åkte vi ner en sväng på stan, käkade lunch, gick i några affären och fikade. Träffade även på min nya norska vän Julie som fikade med oss :) mycket trevligt och Alex tyckte hon var superbra också! Det är roligt.
Nu sitter vi hemma och vilar oss. Ska se på tv och mysa..

Ha en fin kväll allesammans! :)

ups

2010-10-26 23:58:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag glömde uppdateringen av mig själv 2010, kom fisan och jag just på!
Här ska ske förändring. Jag ligger lite efter, snart är det ju för fasen 2011!
Fia, i löööve you, don't ever forget!


ett ont hjärta

2010-10-26 20:54:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis kommit hem ifrån barnen, eller Alex bara. Wille var på kalas. Alex var lite krasslig så vi har tagit det väldigt lugnt idag. Först spelade vi lite bamsespel, sen åt vi mat, oså bäddade jag ner honom i vagnen med en varm filt och så gick vi ut och gick en timme, runt stan och till kyrkogården, kollade på alla fina gravar med ljus och blommor, lyssnade på fåglarna och så hem igen. Mysigt!
När vi gick där i det kalla mörkret så kände jag bara hur ont jag fick i hjärtat över att jag inte längre kommer att träffa dem mer efter jul. Det hugger till varje gång, både i magen och i hjärtat och halsen knyter sig och ögonlocken bränner med tårarna innanför. Det känns hemskt jobbigt. Mimmi har blivit som en liten extramamma för mig - och en väldigt bra sådan, barnen "mina små barn" som jag alltd säger. Dem har kommit så galet nära på det här 1.5 åren. Jag kommer verkligen sakna dem och det kommer att kännas förfäligt tomt, även fast jag kommer jobba i andra familjer.



När Alex satt i vagnen förut så sa han: "Lovis, när vi kommer tillbaka från Abudabi, då kommer jag vara 6 år och då ska jag börja skolan. Då kommer du att hämta mig från skolan istället, precis som William!"
Då bröt jag nästan ihop.. :( men jag fick hålla mig. Min fina lilla Alex. Då sa jag: "Alex, när ni kommer vara i Abudabi kommer jag sakna dig"
Då sa han på sitt speciella sätt att: "jag kommer sakna dig" och: "men du får ju komma och hälsa på förstår du väl!!"
Usch jag gråter nästan nu. Fy vad hemskt.




jag har glömt

2010-10-26 11:30:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


att säga en sak... OCH DET ÄR JU FAKTISKT ATT PAPPA HAR KÖPT MIN ÄLSKADE LILLA TYRISH!!!!!! förstår ni?? Så otroligt jävla överlycklig är jag! Hihi

Nu ska jag åka ut till min Peppson, sen blir det att jobba för hela slanten. Från och med kl 16 idag till typ kl 18 imorgon.. Imorgon blir det heldag med Alex! Han är lite krasslig och ska stanna hemma från dagis. Wille ska ju opereras och mamma och pappa ska givetvis vara med. Så då rycker Lovis in såklart.
Vi ska mysa och åka ut till stallet, gå ut med Glimma, åka o besikta bilen osv :) hoppas att lillponken klarar det!

Måste bara säga en sak, pröva inte functional moves! Det var grymt tråkigt, igår. Okej, jävligt bra övningar, men väldigt tråkigt och virrigt. Eller så kanske vi bara hade fel instruktör.. jag vet inte, men jag ska nog inte gå på det igen!

Ha en supermega fin dag i det supermega fina vädret! Men luras inte bara, det är faktiskt svinkallt ute!!


JISSES

2010-10-25 22:53:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Margareta Adolfsson Karlsson. Det bara väller in med mail där folk vill ha barnvakt! Jag önskar att jag kunde dela på mig och att det fanns fler timmar på dygnet, men så bra kan man ju inte ha det.
Kan ialla fall säga att det börjar gå bra nu, på många fronter och det är ju inte helt fel :) då är lovis en glad flicka!


heldag

2010-10-23 18:58:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


i stallet idag! Vaknade lite sent, men var ute i stallet vid 11, för att sitta på stallmöte. Det höll på till ca. 13.30 och det är alltid lika allvarligt som skrattnödigt på dessa möten! Mysigt är det faktiskt också!
Sedan gav sig jag, Sanna och Josefine ut på en superhärlig ridtur i pissregnet! Så nu sitter jag här jättekall och fryser, hoppas på att inte bli sjuk. För blir jag det IGEN, så är det Sannas fel, för det var hon som tvingade mig ut idag. Ja, hör o häpna, hon tvingade mig, jag var inte helt villig att rida själv idag i detta pissväder faktiskt! Burr!
Kom hem igen vid ca. 17.15 och nu är jag ganska trött faktiskt. Men jag känner att jag verkligen vill hitta på något ikväll, inte bara sitta hemma utan TV och vid datorn. Någon linköpingbo - hör av dig! Jag vill ut o parta. Norrköping går också bra, hihi.

Känner även för att bara burra ner mig i sängen med en stor kopp kaffe och sätta på en bra film. Krypa under täcket och låtsas att det fanns ngn där som höll om mig, var sådär mysigt nära och andas varmluft i nacken.. mys :(

Ha en bra kväll



fredagmorgon

2010-10-22 07:34:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon ni morgonpigga!
Gick upp 05.45 imorse för att åka till stallet och fodra hästarna! Nu är jag trött som en valp och ska nog sova ett par timmar till. Natten har det sovits dåligt på. Önskar att jag kunde vara den där morgonpigga som är glad och superpigg på morgonen, men jag är inte det tyvärr. Kanske om jag lägger mig lite tidigare på kvällen iof. Men det är svårt att lägga sig tidigt när man fått en "rutin" på att lägga sig vid 00-01-tiden.
Jag älskar ju  morgnar, det är så mysigt att gå upp tidigt såhär när det är mörkt, ta en stor kopp kaffe, hinna andas och ta det lugnt, vara med när ljuset kommer och titta lite på "vakna med the voice" på tv:n som jag ännu inte har..
Den rutinen ska jag börja införa! Hädanefter är det bums i säng 22.00 fröken lovis!

Fast nu ska jag faktiskt sova liiiite till....gäsp. Godmorgon!


body pump

2010-10-21 23:25:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan vara något utav det jobbigaste jag har varit på! Usch fy och blä vad jag har ont i mina muskler. Så ont så jag skakar..Kunde knappt hålla i telefonen när jag pratade med Mr. Lindberg och var tvungen att stödja armbågen. Usch, det är hemskt vad man egentligen plågar sig med träning, allt jobbigt för att få en bra kropp och hälsa! Egentligen..men jag står ut ändå! Det blir nog lättare efter några ggr ska jag se!

Idag har jag förövrigt varit i den nya familjen igen (barnflickefamilj) och pratat massor med mamma Sara, hållt i en förskräckligt trött och skrikande liten Edith och busat lite med Herman, byggde en sandväg och hus i sandlådan! Svinigt kallt var det dock då jag glömde både mössa och vantar! Men det var en trevlig liten "lära-känna-stund" och det känns mycket bra! Första uppdraget blir nästa vecka :)

När jag stod på balkongen förut så trodde jag att jag inte trodde mina egna ögon!! Men det var helt sant, precis framför mig, dalade det ner snöflingor ifrån himlen! Det är ju bara OKTOBER for godness sake! :( Fy...ledsen i ögat blev jag..det har gått så himla fort de senaste veckorna. Med både mörker, kyla och nu..snö.


kolla bara! usch..

Nu ska lovis sova.. hon ska upp klockan 6 imorgon och fodra hästar!


pengar - en viktig grej?

2010-10-18 13:02:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godförmiddag

Idag vaknade jag 10.30, bara för att min himlans mobil hade dött! Fiaskruttfis skulle egentligen ringt och väckt mig 07.30 men det blev ju inte så lätt för henne det! Jaja, sånt som händer ibland!

Jag sitter ialla fall här i min fina lägenhet och funderar och funderar på hur jag ska möblera. Och nu vet jag precis hur jag vill ha det! Bara en lite grej som hindrar och kommer i vägen.. och det är pengar!
Som de flesta vet bor jag själv, har hoppat av skolan och får inga bidrag. Har ströjobb som barnflicka samt deltidsjobb som lokalvårdare som inte blir världens bästa inkomst.
Nu känner jag, när jag flyttat till ett nytt hem, hur mycket det påverkar mig att inte ha så mycket pengar som man skulle vilja ha. Jag behöver ett inrett hem för att kunna trivas ordentligt och jag har världens sämsta tålamod när det gäller att vänta! Allt ska ske direkt. Men det är bara för jag vill kunna bo in mig och känna att jag trivs så fort som möjligt. För jag älskar ju lägenheten! Pengar är inte jätteviktigt annars för mig, men just när det gäller att kunna köpa saker man vill ha, eller känna att man kan gå ner på stan och köpa lite nya saker till sig själv ibland. Då önskar jag verkligen att jag hade gott om pengar så jag kunde få må bra av det!
Jag kan verkligen bli så frustrerad över den här situationen och speciellt när man ALDRIG får tag på jobb i det här landet Linköping!




vilken härlig dag!

2010-10-16 12:36:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godförmiddag alla ni!

Vilken grymt fin dag det är idag! Solen skiner, det är blå himmel och det luktar nästan som vår ute! Om inte annat så känns det nästan som en vårdag.
Sitter hemma hos min granne - bror och är kattvakt åt hans superfina wille, men ska alldeles straxt bege mig ut till stallet och ta en lång härlig ridtur tänkte jag! Så himla härligt.
Passa på att njuta av dagen innan jag ska vistas halva dagen i källaren och tvättstugan. Känns sådär faktiskt. Men det behövs! Tror jag har 5-6 ikeakassar fullt med kläder, handdukar och lakan som ska tvättas. Inte roligt alls.

Jag har ju börjat jobba...som lokalvårdare, verkligen inte världens roligaste och mest fräscha jobb, men det ger ialla fall en inkomst tills jag hittat ett annat jobb och det är ju bra det ändå. Får försöka tänka att det ger pengar och att det är endast därför jag är där. Det värsta är att jag inte tål att handskas med varken vatten eller medel hela dagarna och även fast jag har handskar, så är mina händer redan efter 2 dagar helt förstörda. Det gör så fruktansvärt ont!

Jaja, helgen består endast av att vara kattvakt, stallet och ta det lugnt, inte mer än så och ganska skönt!

Nej nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen bege mig ut till min ponny. Tråkigt inlägg, men ialla fall lite avskrivet.

Bye for so long.


en helt vanlig tisdagmorgon

2010-10-12 09:46:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fast att jag vaknar upp i min nya lägenhet!!! Ja, det sa jag väl? Att jag fått en lägenhet nu?! Jisses så glad jag är! Ringde på den en kväll och fick flytta in dagen efter! Jag börjar ana att jag har lite småtur ibland! Dessutom ska jag på provanställning på torsdag! Det ska också bli roligt, så jag hoppas på det bästa nu! Att allt går bra och att jag kommer överens med alla osv.
På onsdag kommer det ett till flyttlass, skönt att få hit alla grejer kan jag känna! Sen blir det att ta lite sparpengar för att åka o handla lite ny inredning. Mm, denna lägenheten är ju lite större än min 1.5:a plus att det här är en 2:a så det finns lite mer att pyssla med! Men inte mig emot.. jag tycker det är jätteroligt!


En ganska väldigt morgontrött Louice med sminket kvarglömt! Nice..

Dagens plan är att:

  • springa ner nu till tvätten och kolla om det finns tvättid, för att isf tvätta hela berget med kläder
  • Emellan tvättarna åka ut till clas ohlsons för att ta med mig lite småprylar hem, likaså ikano
    Sen åka till Glimma och gå ut och gå med henne
  • Nästa grej är att åka ut till stallet
  • Och sist men inte minst, åka och hämta barnen! Det låter väl som en jätterolig dag :) jajaja jag vet!

Nu ska jag alltså sätta fart! Det är fint väder ute idag och alla mina handdukar är borta!

 


godmorgon

2010-10-08 10:24:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


allihopa. Idag vaknade jag en alldeles hel timme försent! Inte bra alls. Det blir stallet nu, sen jobba jobba jobba. Jag känner mig ihjälstressad, tur att det inte syns utåt. Dock sa de flesta på jobbet igår: " Va trött du ser ut Louice" Nästa person jag stötte på: "You look tierd Louice" "YEAH I AM TIERD!" och irriterad! , ville jag skrika men jag höll minen uppe, såklart. Sa bara: Ja jag är lite trött...har jobbat ett pass innan det här och varit i stallet hela morgonen.
Nu blir det att åka till stallet och min lilla Peppson, han hade tydligen varit jätteledsen och hängig och nästan inte ätit när jag inte var där i förrgår sa dem i stallet igår. Men imorse fick jag ett sms där det stod att han hade god aptit och såg väldigt pigg ut! Mitt lilla hjärta, han är så känslig...
Sen börjar jag jobba klockan 14 så nu har jag bråttom, ska hinna duscha innan också OCH åka från söderköping nu! Ha en fin dag alla!


mamma mia!

2010-10-07 09:38:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är nog ett ganska perfekt uttryck för allt slit igår backstage! Vi kom dit vid 10.00, blev presenterade och fick ett helt häfte med saker vi skulle göra, som dessutom - var på engelska!
Det tog ett bra tag att gå igenom det där häftet, både med min dåliga engelska och för att förstå precis i minsta detalj vad som skulle göras.
Efter att vi läst igenom allt, fick vi en introduktion - på engelska (!) av en varsin handledare, som finns runt omkring oss hela tiden. Jag blev helt confused! korgar hitoch dit, dem kläderna på strykning och den skjortan ska i tvätten, efter den scenen ska dem skorna dit, och korgarna med bh och trosor dit. Sen ska du hänga upp dem där kläderna där o ta fram dem där kläderna där sen hänga de andra kläderna ovanpå, GLÖM INTE smyckena och skorna. Sen ska du springa till scen o hjälpa henne på med kläder. När du gjort det, spring ner till honom och hjälp honom på med sin super-trouper dress..blablabla! Så var det hela tiden och i det tempot! DET skulle jag komma ihåg - inte det enklaste i hela världen kan jag säga. Dessutom pratar de där britterna så fruktansvärt fort att jag hörde hälften av vad dem sa,så bara att koncentrera sig på det blev jobbigt. Dock fick jag en jättebra handledare somändå är väldigt lugn och förstående! När jag slutade igår fick jag i alla fall ett "Very well done today, Louice, good job!" Och då kändes det bra igen! Har redan kommit in i rutin nu så idag ska det nog gå bättre, iaf! Kul att träffa alla artister! Sjukt duktiga är dem och jättetrevliga allihop!

Nu ska jag en snabb sväng ut till min ponny, sen åka och jobba igen!

JAG VILL HA ET HEM!

Ha en fin dag!


jooooobb!!

2010-10-05 16:50:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fia ringde mig förut och sa att hon fixat jobb till mig!! Jag ska jobba bakom scenen till musikalen MAMMA MIA, av alla grejer, på cloetta center! Förstår ni? Jag kommer träffa en massa kändisar och tjäna en hel drös med pengar. Bara för fem dagar men ändå! Helt sinnes. Vilken grej, fortfarande chockad är jag! Haha. Så jäävla roligt ska det bli! Så börjar redan imorgon! Kul kul kuuuul! Wish me luck!





  


morgonpigg

2010-10-04 12:07:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


är någonting som jag verkligen inte är! Fy vad det är träligt att gå upp på morgonen! Vet ni hur skönt det är att vakna till o sen blunda oså somna om igen. Sen vaknar man igen sträcker på sig, o så somnar man om igen under sitt varma täcke som är sådär extra jätteskönt på morgonen! Mmm. 
Det värsta som finns då, just i den där stunden är när någon står och skriker och tjatar på än att man ska gå upp. Det kan förstöra en hel dag för mig om jag inte får vakna själv. 
Så var det i morse nämligen när mamma stod o skrek på mig. Jag var nämligen tvungen att åka till stallet och vara där redan vid 09 för jag skulle vara med på utsläppet. Det kändes lite sådär att gå upp för att sätta sig i en bil och köra fem mil då. Nog om det.
Har precis varit hos Glimma och rastat henne! Väldigt skönt att komma ut lite och speciellt i det fina vädret! Ska åka till emelies lägenhet nu med och packa ner alla grejer som mamma, jag och micke sen ska hämta och köra iväg med ikväll! Nu vill jag bara ha min lägenhet så att jag kan få börja fixa ngn gång och få ett hem, också.

VIRDARNAS PEPPAR

2010-10-02 22:49:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


1994-06-22
e. Miclas Micado   u. Värends Picette


Även kallad Peppson. Jag älskar min fina ponny mest av allt!



lägenhet

2010-10-02 12:04:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååååh, jag är helt genomkär i lägenheten jag var och tittade på! Den ligger en bra bit utanför stan, nästan ute på landet kan man säga, men ändå inte alls långt ifrån stallet kom jag att se när jag åkte en annan väg hem!
Håll alla tummar o tår och allt man nu kan hålla, åt mig! Jag skulle bli världens mest lyckligaste person om jag fick den där lägenheten! Skulle dock bara ha väldigt tur om jag fick den, men någon gång ska man väl få ha det med?
Nu väntas besked, förhoppningsvis i veckan!



min superfina

2010-10-01 21:53:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


PONNY, så jag älskar du! Helt superlycklig är jag idag, har varit ute hos min skrutt och ridit en sväng idag, se om jag fortfarande kunde efter tio månader! Haha, jag kunde, de va som om jag satt på ryggen igår! Vi galoppade fram i en hejdundrandes fart på stigen och jag log så mycket inombrods, skrattade så högt av lycka att folk måste trott att jag vunnit på lotto eller något. Det är nästan den känslan också! Jisses vad jag saknat honom, mitt hjärta! <3

När jag kom hem till min supersnälla bror och emma som låter mig sova här, stod de och lagade fläskfilé med potatisgratäng och tzatsiki, mums! Sen satte vi oss framför tv:n och checkade idol. Mys på det!

Imorgon ska jag åka o titta på en lägenhet! Spännande faktiskt. Så nu hoppas hoppas hoppas jag! På akelius kom det ut en lägenhet som faktiskt ligger bredvid bror och emma här med, i samma hus, men porten bredvid! Den gjorde jag en intresseanmälan på. HÅLL TUMMARNA för mig, tack snälla!