på't igen för fa-an

2010-01-30 22:01:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yeeeas, nu är jag redo för ännu en natt. Jag kommer inte må bra imorrn, men vafan, shit the fucking same! Nu ska jag börja leva mitt härliga liv och ha så jävla kul, just nu skiter jag i allt annat, wiiiho!

Josse inkommer alldeles straxt! Då ska vi först dra på hemmafest, sen kanske vi drar ut igen beroende på hur roligt vi har där!
Ha en superkväll, för de ska jag ha! Tingeling lovers!

arton år ni!

2010-01-30 11:49:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, igår fyllde jag 18 år! Så jävla gött, äntligen! mihi

Dagen började med att Hannah ringde och sa grattis, med en gnäggande Peppson i bakgrunden som också hälsade! :) Då var klockan 06.15. Därefter rullade det på, telefonsamtal och sms i ett, under hela dagen!

På kvällen kom mina pinglor! Så himla roligt att få träffa dem igen! Där vet man var man har sina vänner. Inte träffat de på säkert 1 år pga. tidsbrist och så är allt precis som vanligt när man ses! Det skulle jag vilja kalla äkta vänskap. Vi hade trevligt, åt mat, skrattade massor och pratade gamla minnen, kände att vi börjar bli ganska stora nu, eget boende, körkort (snart), krogen osv.

Sen började Josse och jag förkröka lite, innan det blev dags för utgång! Gick först och tog en drink för och starta upp utelivet. Sen gick vi vidare och partade loss på två olika krogar. Jag hade grymt roligt, dansade hela natten lång, till bra musik och blev rätt redig!

Vid 04.00 -tiden gick vi hem, nöjda och glada och med en Emma också, som hade varit med större delen av kvällen! :D  Käka fyllekäk - SMÖRGÅSTÅRTA, må vara det bästa fyllekäket någonsin, mums!
Sen däckade vi ganska bra kan jag säga, haha. Vaknade dock runt 9-tiden i morse och kunde inte somna om. Så sen dess har jag varit uppe.

Nu ska jag snart göra mig iordning igen, för släkten kommer vid 15-tiden, GREAT. Kommer stinka bakfylla och rök, blandat med kattskit här inne när dem kommer, haha. Josse får sluta röka genom mitt fönster tror jag.
Jag kommer vara pisstrött men de e ju en annan femma, jag får ju iaf paket! mohaha.

Nej nu ska jag ta tag i det här.. Tack alla mina kära vänner som firade mig, det är ännu ett minne i livet :) <3

I'm in love

2010-01-27 20:02:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Shit, vilken röst! Helt totalt knäsvag!





HALKAN

2010-01-27 10:17:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår gjorde jag riskutbildning 2 - Halkan. Kul som fan och sladda runt! Men mycket mycket nyttigt, helt sjukt vad man inte varit medveten om innan.
Jag skulle åka på en raksträcka och sen "panikbromsa". Körde i 40 km/h och från och med att jag bromsade till att jag stod still (utan ABS-bromsar) gled jag 40 meter. Nästa varv kom jag på samma sträcka fast i 45 km/h. Då gled jag 63-65 meter !! Förstår ni?! 5 km/h snabbare och jag gled HELA 25 meter längre! Det är helt galet.
Så kör försiktigt, det är många som glömmer att det är så farligt fast att de har tagit körkort! Jag kommer ialla fall köra som en kärring när det är sånt här väder.

Nu ska jag dra mig till skolan alldeles strax! Ha en bra dag allihopa!

Godmorgon Sverige ! / fridahlouice


MIN BIL

2010-01-23 23:12:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu jävlar ni (!) har jag köpt min bil ! Idag blev det en Renault Laguna, -00 vinröd :D jisses så nöjd jag är. Min lilla bil! Jag är glad!! Snart blir de farligt ute på vägarna.

Har inga bilder än, men det lär komma! :D många..

en verklig mardröm

2010-01-22 09:06:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hade legat och vilat lite på soffan. När jag vaknar kände jag mig otroligt ensam, jag satte på tv:n och tänkte att jag skulle plugga. Pustade och kände ännu en gång hur det drog ihop sig i magen av stress.
---
Jag vet inte hur när eller var det hände, helt plötsligt fick jag ingen luft, började skaka och kallsvettas. Jag satt visst på golvet och visste inte var jag skulle ta vägen. Tidigare minns jag att jag behövde köpa kattsand. Plötsligt var jag i ica-affären, utan att ens tänkt på att jag gått. Minns att jag hade mamma i telefonen, sa att jag inte mådde så bra och hade svårt för att andas. Hon sa något om att jag bara skulle lugna ner mig. Det var dock inte så lätt..

På vägen hem skrev jag ett sms till Emelie och sa att jag hade svårt och andas och frågade vad jag skulle ta mig till. Jag fick ännu svårare att andas, lungorna bara snörde ihop sig, jag var jättevarm fast det var så kallt ute och jag hade inte mycket kläder på mig. Jag kände att jag började få panik och att gråten var nära till hands.
Emelie ringde upp mig och frågade vad som händer. Då brast det totalt, mitt på gatan börjar jag storgråta och fick inte fram ett ord för att jag inte fick någon luft. Även om Emelie var i telefon, även om jag satt mitt på gatan omringad av människor, så kände jag mig som världens mest ensammaste människa och jag fattade inte alls vad som hände.

Emelie sa att dem skulle skynda sig för att komma och hämta mig. Utan att veta hur jag kom upp var jag inne i min lägenhet igen, satt på golvet mitt i vardagsrummet och bara hulkade, frös och svettades om vartannat. Jag kollade mig i spegeln och sa till mig själv: A N D A S ! Men det gick inget vidare. Jag hade ett fruktansvärt tryck över bröstet. Hjärtat slog och gjorde ont.

Emelie kommer, jag sitter kvar på golvet. Reser mig upp, plockar ihop lite saker, jag hade lugnat mig en aning. Sätter mig i deras bil helt mör och trött i hela kroppen.

Jag fick en panikångestattack. Men jag vet inte varför. Helt plötsligt kommer det bara och det kan hända vem som helst när som helst, om det är något undermedvetet som ligger och gror. 
Jag antar att det var/är för att jag känner att jag har alldeles för mycket i skolan - redan. Och att jag känner mig ganska ensam här ibland. Jag håller ju även på att ta mitt körkort, och ska snart köra och skriva upp. Tror jag är stressad för att jag inte kommer klara det.

Det är alltså inget större fel på mig. Panikångest är inget ovanligt. Det vällde bara över för mycket för mig och för alla utbryter det på olika sätt. Tidigare hade jag magkatarr som "utlöste" min stress. Allt satte sig i magen då. 
Nu är det dock lite läskigt att det blir kroppsligt. Jag hoppas för allt i min värld att jag inte kommer få en ångestattack igen, det var riktigt obehagligt - en verklig mardröm. 




TA HAND OM ER! Jag vet att det är svårt att stressa och planera upp sin vardag. Men det ska inte behöva gå för långt. Tänk på det, det är ingenting man vill vara med om! Och TACK Emelie, så jättemycket för att du tog hand om mig igår, vet inte hur jag skulle klarat det själv. <3 Peace /fridahlouice


Klockan är 15.50

2010-01-21 15:47:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


och det är ljust ute MÄNNISKOR !! Är det inte helt fantastiskt? Jisses så mycket bättre man kan må helt plötsligt av att bara märka en sådan liten ljusskillnad. Jag säger som Kishti: Hallelujah-moment!

Hej hopp gummnisnopp

2010-01-20 18:41:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vad jag skriva och jag är uttråkad samt rastlös !!! Vet inte var jag tar vägen snart! Ngt bra på tv:n ikväll?

Jag kom till

2010-01-19 19:05:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Emelie och Micke, för att Emelie skulle hjälpa mig lite i skolarbetet. Men när vi hade käkat upp våran Donkenmat så åkte de in till akuten för att Micke hade ont i bröstet.. Klockan var då runt 14.00 och de trodde att de skulle vara hemma inom 2 timmar så jag valde att stanna här. Sen kom jag på; just det, akuten skulle dem till, dem är inte så där jättebra på effektiviteten..så här sitter jag kvar med Akita (hunden) och katterna och lagar mig några potatisbullar jag hittade i frysen. Haha

Men jag har pluggat en hel del i alla fall, så det är ju bra! Konstigt att man pluggar mycket bättre när man är någon annanstans än hemma!

Men det kan vara skönt o komma hemifrån lite känner jag och vistas i andras hushåll. Har varit ute med Akita och en massa :) mys!

NU fick jag visst ett samtal att de visst var påväg hem! Goodie, goodie! Inget farligt iaf sa dem, good for him!
Nej nu ska jag käka! Godnatt

Madeleine, lillkusinen, gästbloggar:

2010-01-17 16:02:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej Hej Bloggen!!

Idag har vi gått över isen till Louice familjs sommarstuga. Men det var jättekallt, fast jag hade det skönt och fick åka pulka så jag slapp gå. Vi grillade korv och myste i stugan, sen gick vi tillbaka igen. 
 
Här kommer lite bilder:


Jag /madeleine


Madeleine & Louice



Corint hoppar


Louice Moster, Min Mamma och Louice


Korv med bröd


Louice Mamma. Min moster och Min Mamma


Lilla Christoffer


Louice sommarstuga

Hej då bloggen /Madeleine 6 år.


Kärleken

2010-01-16 14:22:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag ser folk omkring mig, mina kära vänner som bara ger upp för allt för att vara till lags för sin pojkvän. Det är så hemskt! Varför ska det vara så? Man har ingen äganderätt på varandra även fast man är din och min. Att vara din och min ska ju vara något fint, eller? Att inte kunna få träffa andra vänner, knappt få röra sig utan den andre, vad är det för förhållande? Ska det vara så pass isolerat? Nej, jag tycker nog inte så, det är inte okej. Ett förhållande ska väl ändå gå ut på framförallt tillit, kan man inte lita på varandra så förstår jag inte varför man vill höra ihop med den personen. Det är så galet viktigt. Vem vill gå runt och vara på helspänn, rädd för att den andra ska göra något dumt? Älskar man någon, eller om man tycker om någon tillräckligt mycket gör man inte så.
Nej, jag förstår mig inte på det där, och jag blir så fruktansvärt arg. Man äger bara sig själv, man har rätt till att göra det man vill här i livet, ingen ska få stoppa än från det. Lev livet människor, och gör något bra av det. Vi lever bara en gång och jag tror inte vi vill vakna upp om 5-10 år och undra var de tagit vägen. Man missar så mycket! Kom igen nu, tänk på er själva också. När man vänjer sig vid att behandlas som skit, då har det gått för långt.
Halva vägen var, för alla är inte lika, alla har inte samma mål i livet, men vill man leva tillsammans med någon måste  man kunna komma fram till gemensamma beslut om vad som är rätt och fel och man får inte vara så konflikträdd, och bara bli överkörd. Stå för din sak, för som sagt, ingen kan bestämma om du får gå ut med en vän en kväll eller inte. Det funkar bara inte så.




Några kärlekscitat:

 

  • Att leva livet utan att älska är ej att leva ett verkligt liv.
  • Att älska sig själv är början på en livslång kärlekshistoria
  • Beskrivning av olycklig kärlek: som att försöka nå en träbit i vattnet, men man når inte riktigt fram och ju mer man plaskar med handen desto längre bort driver hon
  • De flesta människor känner inte. De tror att de känner. De tror inte. De tror att de tror.
  • Den som älskar utan kärlekens sanna mål, han är den som går till sjöss bara för sjösjukans skull.

Melissa Horn: Det fanns en kärlek, men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.
Mina ord: Har det gått så långt, har det gått alldeles för långt!

Peace / fridahlouice




Sitter här

2010-01-15 19:39:51 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


i min lägenhet med dubbla byxor, mina nyinköpta tofflor, tjock tröja och jacka för det är så jävla kallt här inne! Det här är inte okej alltså, jag måste ta tag i det och ringa till min hyresvärd!

Väntar på svar från Emelie, ifall hon ska komma hit :) isf ska vi se på film och käka.

Nu måste jag städa lite så jag får upp värmen!

Kvällen är ung, ciao!

stallet

2010-01-14 19:18:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Saknar stallet som fan, och speciellt min lilla skruttplutt. Blev lite sugen och som tur är har jag ju vänner som har hästar som jag får följa med ibland. Jag känner att jag bara vill åka ut o pyssla och vara där. Blir så lugn och det är så harmoniskt och vara där det är helt stilla och tyst. Man får bara vara bland det man älskar som mest. Känna lukten av stall och bara njuta!
I alla fall så var det riktigt trevligt idag där ute, Emelie red och jag gick en promenad bredvid, jätteskönt. Sen var det bara jag och Emelie som var ute. Micke var kvar i stallet och mockade. Jag måste säga att jag uppskattade den tiden, vi pratade jättemycket och det var faktiskt lite skönt att bara få snacka lite tjejsnack. :) Tkr jag vi borde göra fler ggr!


Peppar och jag den första sommaren tillsammans. Sep-05
Nu ska jag ut och övningsköra med min kära moster. Så håll er undan - Louice är i farten!


förändring

2010-01-13 19:24:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vad som händer riktigt. Om det är jag som förändras eller om alla mina omkringstående bara har beslutat sig för att vara hatiska och va emot mig?
Jag känner inte att jag förändrats på något sätt, jag anser att jag är som jag alltid varit. Men man ser väl inte sådant själv, vad vet jag? Däremot har jag börjat säga ifrån när folk kastar sin skit över mig, för det tål jag inte längre. Man får gärna prata med mig om sina problem men inte saker som irriterar er o sedan kasta det på mig. Där har de gått för långt. Jag vet inte riktigt om det är därför ni isåfall tycker att jag förändrat mig? För att ni inte kan använda mig som en sopsäck längre, eller vad man nu väljer att kalla det. Men jag är heller inte mer människa än ni och klarar inte hur jävla mycket som helst.
Något är i alla fall inte som de ska, för vad jag än säger så är det fel. Så som jag alltid har varit , de e helt plötsligt fel. Men om vi vill få mig att "förändra" mig eller vad de nu är ni vill får ni väl hjälpa till lite.
Det känns bara konstigt att de helt plötsligt blivit så. Och jag menar verkligen när jag säger att: jag fattar ingenting så snälla förklara för mig eller väck mig ur denna jävla mardröm.


Min guldklimpar, var är ni? Jag saknar er!!

körlektion 9 & 10

2010-01-13 13:25:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag körde jag dubbellektion, gång 9. men 10x40 min. Det gick bra faktiskt, jag känner att jag lär mig ngt nytt varje gång jag sätter mig i bilen och att sakerna från förgående gång verkligen gått in och att jag "utvecklas" i min körning. Jag har ialla fall gått igenom alla "stadier" nu så nästa gång ska jag köra utbildningskörning, alltså som om det vore en uppkörning. Sen har jag bokat in 5 extra lektioner för att vara säker på mig, bilen och allt annat, så att jag inte kuggar. För det skulle ju vara lite tråkigt.
I ALLA FALL, teoriprovet och uppkörningen är inbokade!!! :D men jag tänker dock inte avslöja vilket datum. Ni lär märka det ändå! Men så jälla gött alltså! Jag kan säga att det är väldigt nära nu ialla fall!
Jag har klarat fas A B C F och 1/3 av Repitionen i teorin så där ligger jag också bra till nu och det känns jävligt bra. Trodde först att jag hade sabbat den chansen, men smart som man är så tror jag inte det ;) mihi!

Nu sitter jag och funderar på om det är värt att åka tillbaka till skolan, jag ska först äta lunch för det hann jag inte i skolan innan. Sen ska jag ta mig ner dit också..hm!

svinkallt

2010-01-12 22:58:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ute - svinkallt i mitt hem! Det drar genom fönstrena! Måste ringa min hyresvärd o klaga känner jag. De behöver verkligen dra upp elementen! Sitter här, ganska nyduschad, het jävla dusch var de och nu med sockar, pyjamas och en filt virad runt mig och ändå är det kallt! Nooot good.
Men jag älskar vintern och jag tycker om att det blivit så kallty och framförallt så mycket snö i år! Härligt, så otroligt vackert med alla vita träd och vita landskap överhuvudtaget. Men det är kallt, hihi!

Dock när jag kollar lite på sommarbilderna o ser de gröna och solen och minns sommaren så saknar jag det också lite faktiskt! Jaja, den är snart här igen.

Nu ska jag sova. Godnatt

martina was here

2010-01-11 23:08:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll.
Ikväll har min kära kusin Martina varit här, riktigt najs :) var över 1.5 år sen vi sågs bara hon och jag. Snackade lite problem, både är lite nere för tillfället, men de va trevligt ändå. Käkade tacos och åt fruktsallad, nu mår jag dock illa. Borde ses oftare tycker jag.


Hittade en galet gammal bild på oss och nog den ända vi har också. Vad kan vi varit , 13 o 15? haha!


nyårslöfte

2010-01-10 15:27:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tycker inte om att plugga när det inte är under skoltid. På lov vill jag vara ledig. Men har man legat efter så är det nog lika bra att göra skiten. Jag kom inte efter med flit, jag var bara sjuk i 2 veckors tid, och det är galet vad mycket man missar på en så "kort" tid. Det var i mitten av höstterminen och jag fick det med mig ända till nu, eftersom det hela tiden kom nya uppgifter på dem jag låg efter i. Man pallar inte hur mycket som helst, jag höll på att gå under-ännu en gång när det var som mest. 13 uppgifter som jag låg efter i. Nu har jag 2 kvar och det är jäkligt skönt. Bara börja på nytt nu liksom. Ska försöka hinna klart dem nu under denna veckan, innan allt sätter igång.
Jag har inte gett något nyårslöfte i år, men nu vet jag vad det ska bli. Jag ska sätta mig med uppgifterna direkt när jag får dem så jag inte hamnar efter, jag ska inte skolka i onödan. Jag ska se till att läsa Matte B som jag hoppade av. På så sätt kommer jag ha tid till att utföra min träning som jag vill samt hinna med jobbet och kanske lite fritid. Men först och främst- ta mitt körkort. Sen ska jag även försöka se saker lite mer positivt än negativt, det skulle göra mig gott. Det tror jag många behöver. Lycka till med era nyårslöften!

Vi har ganska mycket plugg på vår linje, eller det är mycket men det är inte överdrivet. Däremot vet jag de som sitter på heltid, när dem ligger ifatt. Går till skolan, är med på lektionerna, kommer hem, måste plugga, på helgerna, ledig en dag, resten plugg. Är inte det helt sjukt eller?
Vi pratade faktiskt med en av våra lärare om att de måste hjälpa oss att planera in deras prov bättre. Det är inte bra att ha 2 inlämningsuppgifter och 2 prov i veckan liksom. Det hade vi på slutet och det är nog inte okej enligt mig. Blir de så igen kommer jag strejka. Höhö.

Nej nu ska jag gå och plugga färdigt så jag får lite frihet och kan lugna ner mig. Ha en fortsatt bra dag!

 


partysugen

2010-01-09 20:36:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


åååh, jag är sådär galet partysugen! Jag vill bara ut o bli full, träffa folk o ha så jävla kul! Men alla i min omgivningen har ju fyllt 18 nu, så de är krogen som gäller för dem - med andra ord, inga hemmafester längre!
Tur att jag fyller 18 om 20 DAGAR :D då jävlar ska de partas loss, fest varje helg, mihi, då ska jag ta igen allt jag suttit hemma. Shit va kul de ska bli och jag längtar som en tok.

Snart har jag mitt körkort med. Kan ju inte bli bättre! Sen ska jag köpa bil. Sen ska vi skriva över lägenheten på mig. Sen behöver jag inte mamma för att skriva under saker längre och behöver åka hela vägen hem till henne för det. Sen får jag tattuera mig om jag vill, sen får jag köpa ut cigg - om jag vill, men de vill jag ju inte för jag har slutat röka. Sen får jag göra väldigt mycket mer än vad jag får nu :D Shit, så jälla gött, vilken frihet! Gaah!

Ha en god kväll kära vänner, nu ska jag drömma mig bort ;)



nederst från vänster: Daniel och Linus
mitten från vänster: Jag och Fia
överst från vänster: My
tid: NYÅR!


 Jag och Fia :D haha



bättre dag idag

2010-01-07 21:55:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade av att moster väckte mig vid 8. Vi skulle åka o träna simning, som jag då börjat med. Asbra träningskort har jag köpt där det är massor som ingår, typ; easyline, simning, vattengympa, aerobics, boxning, gym, aa allt man kan tänka sig, nu jävlar ni vet ;)
Efter att ha simmat i ca. 40 minuter, duschat o grejat så kom jag hem för att sedan gå ner till körskolan och göra teorin. Det är så att jag har varit så inne på körningen att jag typ har glömt teorin lite så nu är det lite mer än brådis med den kan jag lova er om jag nu ska hinna ta mitt körkort så fort som möjligt, vilket jag vill.
Men jag klarade i alla fall av fas A och B idag, känns kanon, börjat på fas C också, så imorrn ska jag gå ner och fixa till den hade jag tänkt. Nu jävlar ska här tas körkort!
Jag lär mig bäst av att sitta och nöta in frågor, det spelar ingen roll hur många ggr det tar innan jag klarar det- antagligen krävs det och jag klarar mig ju liksom. Jag är sådär tävlingsinriktad mot mig själv och tycker nästan att det är lite kul så jag ger mig aldrig förrän jag nått dit jag vill och det är ju en ganska bra egenskap faktiskt.

När jag kom hem var jag skittrött och hade huvudvärk av all koncentration. Så  vid 18.30-tiden somnade jag och vaknade inte förrän två timmar efter. Dock har jag fortfarande lite ont i huvvet men de löser sig nog, ska nog lägga mig snart igen.

ha en bra kväll och god fortsättning kära vänner!

hemska jag..

2010-01-06 17:36:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag är jag visst en väldigt dålig människa. Alla klagar på mig, ingenstans har jag känt mig välkommen. Trodde min dag skulle bli bra när jag vaknade men inte då. Vet dock inte vad jag gjort för att förtjäna all skit jag fått ta de senaste dagarna från alla mina vänner. Jag är tyvärr inte mer människa än vad ni är. Jag är tålmodig och empatisk, dock brister det för mig också någon gång. Jag orkar inte ta hur mycket som helst.
Jag är tillmötesgående, alltid alltid för er, jag tar emot egentligen alldeles för mycket. Jag kan hålla det på en bra nivå, men när tom. små saker i er vardag går ut över mig för att "louice förstår och louice blir inte arg och louice kan ta det, hon vet att det inte är menat till henne" så blir det bara för mycket. Förlåt mig.

Känner just nu att jag bara vill krypa ur skinnet och gå i ide, krypa under täcket och vakna om 70 dgr. Och när jag vaknar upp hoppas på att folket omkring mig är lite gladare.