det löser sig alltid på något sätt

2010-04-30 18:08:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dem orden har jag fått inpräntat i huvudet sen jag var liten, och ibland så! Nu har det ju löst sig med hur vi ska göra ikväll. Sista minuten bara men tror de kan bli grymt!
Jag och Fia åker in till mina bröder och deras kompisar och grillar en runda, snackar skit i förkrökar, sen drar vi oss mot norrköping för att se majelden och sen blir det antagligen krogen. Men vi får se, vi får se! Allt kan ändras.

Nu ska jag dra på mig lite make, sen ska jag dra! Ha ett/en? bra valborg allihop!


josse rimmar

2010-04-29 21:27:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


"Jävla hund! Beiga ridbyxor och en skitig tass, aaah hörde du? Det rimma ju till och med, hahaha."
"Va?"
"Beiga ridbyxor och en en skitig tass, hör du inte? Det rimmar!"
"Nej Josse, det rimmar inte. Säg det igen"
"Beiga ridbyxor och en en skitig tass, nej fan nu rimmade det inte, hahah"
"Nej det gör det verkligen inte"
"Men vafan det rimmade ju först!"
"Nej, säg det igen och så talar du om för mig va det är för två ord som rimmar"
"Beiga ridbyxor och en en skitig tass, äh vafan, det lät bra i mitt tonläge ialla fall!"
"Mm, men det rimmar inte!"

Blondare människa får man leta efter! Haha



beslutsångest

2010-04-29 18:30:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Aaah, äntligen kom Micke hit och monterade ihop min cykel! Jag hade ju aldrig klarat det där själv kom jag på när jag satt och tittade på. Det är det man har karlar till, vetja! Men han glömde borrmaskinen för att kunna sätta upp mina hyllor! Inte lika roligt, jag har väntat på dem i år och dar! Men men. Nu kan jag ju iaf cykla, var jag vill på min fin fina nya damcykel! Man kan ju inte få allt som jag brukar säga.

Ja, oså till rubriken. Jag kan inte bestämma mig. Josse vill att jag hänger på ut ikväll o shakar as, men jag vetifan, för då måste jag sova nu för att ta igen lite timmar och orka upp i morgon bitti. Och där kommer det andra problemet, för jag har typ planerat att jag ska till IKEA idag och köpa en massa blommor och skit till mina fönster och då hinner jag ju inte sova! Hm hm!

Sen är det ju VALBORG imorgon. Var fan ska man då då? Hör av er gott folk, för jag har verkligen ingenting planerat! Det börjar jag få lite smått panik inför. Det har aldrig hänt förr, haha. Smarta jag.





in your face!

2010-04-29 15:38:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska jag nu gå fram och säga till min mentor och visa upp mitt läkarintyg som jag nu fått. Ingen jävla skolk här inte!  Förhoppningsvis kommer jag få tillbaka mina pengar från CSN som den ***** gjort så att jag inte fått på 2 månader för att hon inte trott på mig. Usch dumma hon. Men skönt att ha det nu ialla fall. Slipper få dåligt samvete när jag inte går till skolan som gör de hela lite värre.

Sen måste jag bara dissa en sak! Galet jävla irriterad på alla jävla statsbussar som tror dem är något! Jag körde på en två-filig väg inne i stan och skulle rakt fram, sen kommer en buss och prejar in sig framför mig ifrån filen bredvid, som jag knappt märker och måste typ tvärnita för att inte köra in i den! Kunde han inte tänkt på att han skulle svänga lite tidigare kanske? KUKBUSS. Så stor DISS på dem.




. . .

2010-04-28 12:13:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst


Jag hatar att vara hemma på dagarna, för jag hatar att tänka. Jag vill inte tänka, jag klarar det inte, orkar inte, blir tokig av det. Jag hatar mig själv för jag saknar något som inte finns. Jag kommer att ge upp, för jag orkar inte bli besviken igen.
Kan inte HSB bara komma någon gång så jag kan ta mig ut härifrån?


KU*EN

2010-04-28 09:44:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Förbannad men försöker vara lugn. Slarvigaste människan i hela världen har tappat bort sin hemnyckel inomhus och hittar den inte! Det kan ju bara inte vara sant. Nu kommer dem och byter lås, 2500 jävla spänn bara, katching jackpott.. för HSB! A N D A S Louice!


som i en dimma

2010-04-27 19:22:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner som att jag lever i en dimmig verklighet och har gjort det under några dagar. Det är som om jag drömmer, konstiga sega overkliga drömmar. Känner mig som en zombie typ, förstår inte vad som händer, fattar ingenting.
Allt på en o samma gång och ner i en o samma jävla bunke och så rör vi om lite och så får vi se om resultatet blir bra eller dåligt. Men röran blev bara en ända jävla röra, en kladdig jävla smet som inte lossnar ifrån kantera, den tar sig inte loss, för det är en ingrediens som saknas. Men jag har de inte hemma, finns inte på lager. Kryddan saknas.
Jag saknar något som inte finns, bara är en jävla ingrediens, en overklighet som är så jävla bra i drömmarna. Allt är perfekt på natten, det är perfekt då. När man vaknar är allt borta igen. Jag får helt enkelt ta vara på stunden i drömmen, det är antagligen det närmsta jag någonsin kommer få komma. Jag vet inte, jag vet ingenting. Hur skulle jag kunna veta?



en liten tår i ögat

2010-04-27 15:33:21 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


När jag kom hem idag så hittade jag ett fint litet brev från min fina, fina Fia. Jag blev så glad så det kom en liten tår, eller nio. Det här värmer ens hjärta när det är lite fruset:




från slott till kojja

2010-04-25 22:33:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp, jag kanske inte har skrivit så mycket om det, för det har varit så galet jobbigt för mig. Men nu är sista grejerna nerpackade i flyttkartongerna från mitt rum hemma i vårat slott, inpackat i en kärra och ska köras iväg till en kojja, jämfört med vårat stora fina hus. Varje liten sak har varit jobbig att packa ner och det har huggit till i hjärtat varje gång. Så jag klarade bara att packa ner mitt rum och ingenting mer, sen gick jag över till Hilda och var där hela helgen. Jag ville inte se hur hela min trygghet försvann ifrån mig. Men jag förstår min mor och hennes karl. Varför ska de bo i ett så stort hus när alla barn har flyttat hemifrån egentligen? Måste ju kännas konstigt och tomt för dem. Men ändå, det är mitt hem, en trygghet att få komma hem, ut till landet där allt är lugnt, tyst och stilla. Man hör en bil brumma förbi någon gång i timmen. Kanske en ko som råmar eller bara få höra fåglarna kvittra o det är helt tyst runt om.
Nu ska jag komma hem till mamma i den lilla staden och bli störd av alla jävla ungar som lever sina liv i en epa, ha grannar som stör sig på än och , och ... jag vet inte. Men det kommer säkert bli bra. Jag kommer bara sakna mitt hem. För ingenting har varit ett hem så mycket som vårt slott, uppe på kullen, på landet var. Jag fällde en liten tår eller tio när jag åkte tillbaka till mitt egna hem här i linköping, när jag tänkte på att det var sista gången jag körde iväg hemifrån på våran grusväg.



wille häromkvällen

2010-04-24 16:52:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hade precis nattat Wille. 5 minuter senare hör jag att någon tassar i trappan.

"Vad är det Wille?"
"Ehm..Louice.."
"Ja?"
"Jag kan verkligen inte sova!"
"Jodå, de kan du, om du bara lägger huvudet på kudden o blundar så ska du se att du kan det"
"Nej, jag har försökt men det går inte, jag bara tänker på den där filmen hela tiden" med gråten i halsen.
"Men lilla gubben"
"Jag kan verkligen inte sova, det är jätteläskigt"
"Men hjärtat, då får du sova nere hos mig här på soffan, okej?"
"M-m"


Han och ett par kompisar i skolan hade slagit vad om vem som kunde se på Mikael Jacksons musikvideo "thriller" längst och han förlorade. Stackars lilla hjärtevännen. Världens marddrömmar. Jag tyckte så synd om honom!



min bror talar ut

2010-04-24 16:46:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Christopher när jag kommer in i hans rum imorse:

Louice, kolla!
Vad?
Kolla Louice, jag har fått YNGEL, ser du? Kom o kolla då!


Hahaha, jag höll på o dö av skratt. Han va döstolt och visste inte alls hur de hade gått till typ! Christopher, 20 år. Mohahaha.


. . .

2010-04-22 15:22:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



When I wake up,
and the day begins,
do I hold my breath
and count to ten?
Or will it be three?
We'll see, we'll see.
It depends on which
day of the week.

And so I sing out,
I sing out loud.
I'm just one tiny
motherfucker singing proud.
Singing glory, glory,
Hallelujah.
Yeah, that'll do.






I'll sing my stories for you,
and you will sing for me, too,
and together,
we can make it through.
They say,
"When you sing you're prayin' twice."
Don't that sound nice?
So, rise up,
come on, and give it a try.





det var det värsta

2010-04-21 17:22:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har ni sett på maken kära vänner! Jag höll på o falla baklänges tidigare under dagen när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade! Usch fy och fruktansvärt mycket blä. No more snow, okej GUD? Ingen av oss människor mår bra av det just nu och jag har ju hört att du ska vara en god filur, eller vad du nu är, så sluta upp med såna påhitt!
Antar att han bara lurades lite..visst?
När jag var ute och gick med Glimma (hunden) förut så fick jag då känna på vädrets alla lekar. På bara en och en halvtimme snöade, regnade, solen-sken det. Jisses margareta! Jag var ialla fall dyngsur när jag kom in igen, och Glimma droppade av både vatten och mensblod. Mumma vad fräscht! Sen blev det ett sorgligt avsked och jag åkte hem till min stuga igen. Nu sitter jag här och väntar på Frida. Vi ska ut och gå en sväng runt stångån och snacka en massa skit! Mys på det!



Min fina vän Frida




typ såhär trött

2010-04-20 23:17:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hahah, jag är tvungen o visa hur trött jag faktiskt är:

fridahlouice säger: fisan, jag måste verkligen sova nu! Jag är så jäka tröt så ögonen går i kors och rullgardinslocken håller på att inte ta sig upp igen

fisan säger: hahahahaha
                 jag vevar nog också ner för idag asså

fridahlouice säger: :D hahahahaha, ooo hej, ooo hå!





orkar inte

2010-04-20 23:07:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


aaaah, jag orkar inte blogga idag fast jag har massa o berätta! Får ta det imorrn eller så istället. Skulle bara ge er en tanke iaf! Hihi

Nu ska jag sooova, skittrött är jag. Godnattens alla sötingar


samtal från Madeleine

2010-04-19 19:14:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


"HEJ!"
"Men hej maddi, är det du som ringer?"
"Ja-a"
"Hoop, vad gör du då?"
"Ligger på sängen"
"Vad gör du på sängen?"
"Eeh, pratar med dig!"
"Javisstja"
"Mm, jag vill fråga dig en sak"
"Ja varsågod"
"Jo, det är så att jag ska ha kalas snart och då ska jag fråga om vi kan ha det på grannens loge. Mm, och då ska vi ha fiskedam och då undrar jag om du vill vara den som sköter..ehm tar hand om det? Eller fixar med det"
"Ja, det är väl självklart! Vill du det?"
"Mm, för jag vill att du ska vara med där, på mitt kalas"
"Ja, men det är klart att jag ska"
"Mm, bra!"
"Var det bara det du hade på hjärtat?"
"Hmm jaa"
"Okej, men vilka ska du bjuda då?"
"Alla i klassen såklart"
"Ja, såklart"
"Eller förutom dem jobbiga killarna"
"Dem jobbiga killarna?"
"Jaa, dem bara tjaffsar och pratar och ååh, dem e så jobbiga!"
"Jaha okej. Det var ju inte bra"
"Nää"
"Men Maddi vilken stor tjej du börjar bli nu ju!"
"Nja, 7"
"Ja, men de e väl stort"
"Ehm, nä jag tycker nog inte det"



HAHA, så jäkla sööt! Min lilla lilla kusselina. Jag saknar henne fruktansvärt mycket kände jag nu, när hon bara ringde sådär. Det var länge sen jag träffade dem. Även om vi bor så nära så blir det inte så ofta vi ses längre, tråkigt nog. Hon är ialla fall världens coolaste och med lillgamla tjej jag känner and i love her <3


Från i somras när vi var ute på landet och hade grillmys!


Tyvärr är jag rädd att hon är påväg att få samma syndrom som jag, haha


Men hon är ganska söt ändå, min kikka :)




gutenmorgen

2010-04-19 08:04:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar i min stora varma sköna säng och dra mig. Titta ut genom fönstret på solen och den klarblå himlen och bara drömma mig väldigt långt långt bort till något ställe som inte existerar på jorden. Ett ställe där allt är frid och fröjd och man får leva helt felfritt utan krav och press, måsten och stress.
Men verkligheten är inte lika ljuv. Här tar man sig upp, letar verbrilt efter något att ha på sig som man inte hade förra veckan, så fruktansvärt trött på mina kläder, vet att man har ca. 45 minuter på sig, sköljer ner frukosten med lite mjölk och så inte på toaletten för att tvätta ansiktet, smörja in det medan jag redan satt på plattången och dukat upp sminket på sminkbordet. Borstar tänderna, smörjer in händerna som varit torra som sandpapper ett tag, fick en dundersalva av min moster som hon gjort så nu är dem fina igen. Hinner byta kläder minst två ggr, plattar håret, fixar en frisyr, sminkar sig medan man tänker på vad som ska med till skolan. Rotar igenom påsarna jag glömde packa upp från mamma igår och hittar inte det jag vill ha. Sätter på tvn för att få lite harmoni, men lyckas inte så bra. Bäddar sängen, ställer in frukosten, gör rent i kattlådan, ger katterna mat och vatten. För att inte glömma matlådan jag stod och lagade imorse för att ha mat med till praktiken. Plånbok, nycklar, telefon, check. Körkort, check. Dator + laddare, check. Skolböcker, check. Släcker ner överallt och ska gå ut när man börjar tänka alldeles för mycket, känner att ångesten smyger sig på. All denna jävla stress tar kål på mig och det här bara lite morgonsysslor. Ibland är det bara svårt att leva helt enkelt. Därför skulle jag vilja ligga kvar i min säng och stanna kvar i drömmen jag mår så jävla perfekt i. Idag lyckades jag handskas med ångesten och de känns jävligt bra. Den här dagen ska bli bra! 


home again

2010-04-18 21:08:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, nu är jag hemma i min ödsliga, tomma, ekande lägenhet igen. Okej, riktigt så illa är det inte, verkligen inte. När jag åkte ifrån mamma kände jag att; Usch jag vill inte åka hem igen. Men nu känns det ganska okej. Men jag hatar att vara ensam, som jag bara sagt sjuhundraåttioelva gånger. Det är det absolut värsta jag vet. Det är inget fel på Linköping och lägenheten i sig, allt de älskar jag. Det är bara tryggheten som saknas, och jag behöver verkligen det för o må riktigt bra.

Idag har jag bestämt mig för att jag imorgon ska försöka bli duktig igen. Därför har jag inte köpt några cigg idag! Bra va? Sen ska jag börja planera in min tid lite igen så att jag slipper stressa och kan planera in träning, storhandling, jobb, plugg osv. Jag tycker egentligen inte om att han mitt liv efter ett schema och planering är ju till för att brytas. Men jag behöver lite struktur för att klara av att leva har jag märkt. Så nu kör vi på det ett tag så får vi se hur de blir...bättre förhoppningsvis!

Okej jag börjar känna abstinens redan för att jag inte har någon kvällscigg. andas. jag klarar det.



ibland bara

2010-04-18 17:43:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Ibland önskar jag att jag också kunde få
lite mer än det jag ger.


beslutsångest

2010-04-17 18:01:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kind of.
Hilda och Elin vill att jag ska vara med dem hemma på landet i en stuga o supa..typ. Jessica vill att jag ska med in till Hugo. Josse vill att jag ska komma till linköping och va med henne. Sen nu när jag kom hem ifrån Hilda såg jag att min kära syster var här, och henne är det ju aldrig fel att vara med heller. Så hur fan ska jag göra? Igår kunde ingen, idag slits jag i stycken. Det är ju synd att man inte kan dela upp sig i flera ibland.


Gårdagens:

"Fias telefon, de e My"
"Hej det är louice, har du fia där?"
"Louice?!?"
"Ja, strut"
"Men jahaa, HEEJ!!"
"Haha, hej. Har du fia där?"
"Ja gud ja vänta lite. FIIIA, de e Strut i telefon!"

Haha det är så sjukt. Ingen av Fias vänner vet att jag heter Louice. De e liksom strut. Säger man strut vet varenda jävel! Jag är känd så, tyvärr! haha.




dagens

2010-04-15 15:58:33 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemkommen från min APU nu precis. Det är verkligen sjukt hur det kan skifta från ställe till ställe. Jag vill inte ens åka hem när jag har slutat nu, på det andra stället räknade jag minuter, om inte sekunder till jag skulle få åka hem! Men det känns så jävla skönt. Det är flera stenar som ramlat från mina axlar på sista tiden, hoppas det fortsätter i denna riktning! Det är så skönt när det bara rullar på efter att det varit så tungt ett tag. Men som man brukar säga- efter regn kommer solsken!

Lite senare i eftermiddag ska jag och träffa 2 personer och en hund! Ett jobb alltså, jag ska kanske bli hundvakt nu med som lite extra klirr i kassan! Behöver typ bara gå ut och gå långpromenad med den och det gör jag ju ändå. Så vem tackar nej till att få betalt för man motionerar? Inte jag iaf! Då blir man bara ännu mer pepp till det.

Sen ska jag träffa min kära snoppjosef och gå ner till stan, spana killar, snacka skit och bli dyngraka för att sedan gå upp klockan jättetidigt imorrn och först lämna katterna till vetrinären för kastrering och sen till praktiken! Okej, vi ska inte bli dyngraka, vi ska bara ta en mitt-i-veckan-drink, fast att det är torsdag! Vi får låtsas att det är onsdag helt enkelt. Haha. Nej men de ska bli trevligt!! Ser fram emot kvällen! Sen får vi se hur det slutar!

Förresten, vad som är hetast på min spotify just nu är HOFFMAESTRO, så grymt bra så det bara pirrar i hela kroppen när varje ny låt börjar. Man vill bara dansa och flyga runt i hela lägenheten, vilket jag kanske gör lite i smyg också! Men säg inte det till någon! Mihih


Så jäkla söta så de e ju helt galet! Haha


jag hjärta mitt fönster

2010-04-14 20:18:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gokväll kära vänner!
Jag är precis hemkommen från en promenad ikväll igen! Denna gången själv, fast med min kära vän Hannah i telefonen! Det var väldigt länge sen vi pratade kände vi denna gången, så samtalet slutade när hennes batteri dog, efter 1.5 timme, annars hade vi nog fortfarande suttit och pratat! Haha, tjejer, tänker ni säkert nu. Men jag tror faktiskt ni killar kan vara likadana..ibland!
Sitter ialla fall här i mitt fönster här igen, så jäkla soft, jag älskar det verkligen! Det allra bästa jag vet med lägenheten + våren/sommaren. Jag skulle kunna sitta här en hel dag om jag bara kunde. Skulle kunna sova här med, om det skulle gått. Men det går ju inte, för då skulle jag nog inte vakna igen! Jag tänker på att jag nog skulle ramla ut, eftersom hela charmen är ju att sitta vid fönstret när det är öppet såklart! Annars hade jag ju inte gjort det! Haha.

Nu blir jag lite nervös dock för katterna är jäkligt nyfikna på det där med utelivet! Haha, så jäkla rädd att de bara ska få för sigatt hoppa ut! Det skulle inte va lika kul!




Jag har tänkt på en massa saker idag. Saker jag ska sluta med och andra saker jag ska börja med!

Först och främst, och punkt nummer 1:

SLUTA RÖKA, det är verkligen, verkligen och återigen verkligen inte bra för min hälsa. Inte för någons hälsa, men framförallt inte min! De e ju mig själv jag tänker på i detta läge.

BÖRJA CYKLA, till skolan och allt igen nu när de är barmark.

PLUGGA IFATT massa i skolan, nu när jag har 3 veckor kvar på min praktik. Då har jag ju liksom tid med det. Så
 s k ä r p n i n g säger jag till mig själv!

Vi börjar så och jag kommer må så jäkla mycket bättre mentalt.
För, jag har dåligt samvete för att jag röker, jag kommer må bra av att börja cykla och jag kommer inte ha ont i magen varje dag för att jag ligger efter i skolan. Så egentligen kan de ju inte bli bättre ände där 3 största punkterna om jag tänker efter. Och det ska jag väl ändå klara kan jag tycka!

Jag har förrsten fått byta praktikplats nu! Hallelujah what a moment! Haha , jag skojade lite, men fyfan vilken skillnad alltså. Jag trivs som fisken i vattnet och jag ville inte ens gå hem idag! Haha, det ni! Jag kommer inte vilja sluta där sen!
Handledaren är perfekt! Och så är det en till som jobbar som assistent och hon och jag har pratat hela dagen om allt och ingenting. Hon är lite yngre så de fanns en hel del att prata om. Så himla kul! Skit att jag inte fick den här platsen från början känner jag! Men men, man kan inte få allt och jag har ju verkligen lärt mig någonting! Se det från den positiva sidan fridahlouice!

Nu ska jag gå och laga mig lite käk! Ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag och mina katter ha! Hih

 

 

 


utgång

2010-04-13 22:38:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


med frida, fast utan sprit och i skogen! Hah. Vi gick en promenad alltså tillslut, en lååång på typ 1.5 timme. Skönt som fan var det! Och nu har vi bestämt att bara hon och jag ska göra det en gång i veckan utöver den andra träningen. Sen får vi ju se hur de går med de om man känner både Frida och mig rätt med tid och grejer! Hoppas kan man ju göra ialla fall!


JAG VILL HA EN NY MOBIL, KAN NÅGON GE MIG DET, TACK?!

lång dag

2010-04-13 17:34:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


och jag har hunnit med att göra ganska mycket faktikst! Städade imorse efter att jag skjutsat Fia till skolan. Hämtade Fia 2 timmar senare, åkte till norrköping, packade ner hela hennes lägenhet i kartonger påca. 1 timme, åkte ut till deras gamla hus och ställde sakerna där ute på vischan. Käkade, åkte tillbaka till stan, släppte av Fia och nu är jag hemma igen! Det är ganska bra jobbat om jag får säga det själv! Men jag har bara käkat frukost, så tror ni jag är hungrig? Höll på o svimma där utepå vischan för blodsockret var så lågt.På hemvägen höll jag på o somna för jag inte hade någon energi kvar. Läskigt! Så nu ska jag ställa mig och göra en fetingsallad, och den ska avnjutas, väl och länge!

Det är så tomt nu och komma hem när det inte finns någon här. Jag hatar att va själv! Usch fy och blä. Finns ingen o prata med, ingen o skratta med, ingen att irritera sig på. Ingen att dampa sönder med, ingen att säga godnatt till! För jag lovar, allt detta hann Fia och jag med även fast hon bara var här i 3 dagar! Hah. Så frågan är vad jag ska göra nu i det tysta?
Ringde till Frida för jag ville gå en sväng runt stångån o snacka sönder henne, men hon var visst inte så pigg på den iden. Istället ville hon hellre ta sönder bena med en sån där grej, vad de nu heter, som sliter bort hårstråna. Bajs på henne, kan ju jag tycka!

Aaaahh, jag hungrar sönder! Måste äta nu! Ballefjong so long

for the sun

2010-04-12 14:50:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har alltid sagt och kommer aldrig sluta säga det, Fia Fisan Maria Davidsson - utan dig skiner inte solen. Ja, igår kom min kära Fia till mig, eller jag åkte och hämtade henne rättare sagt. Jag fick chocken när hon började prata med mig och hon lät som en kille som just kommit i målbrottet och som att de fastnat en död kråka i halsen på henne. Hon hade bara skrikit lite mycket visst. Vi drog iaf en drive hem till mig, bar upp allt skit som jag hade med mig till mamma och åkte och handlade. Det blev en mycket konstig kväll igår, men jävligt värd all magont, allt tänkade och annan möda. Vi skåla på en cider och halvdäckade i min säng vid 01.30 -snåret, haha. Söndagsalkisar. "Vi är dem som kan skratta om allt med varann, vi är dem som kan gråta när ingen ser på", som min kära Winnerbäck säger. Igår sken solen, idag skiner solen! De e ju de jag säger.. dagarna innan har varit kalla, grå o trista.



Japp, vi är alltid lika dampiga och vi har alltid lika jävla kul. Så jävla glad att du är tillbaka!


Efter endast 5 timmars sömn tog jag mig upp ialla fall och gick till skolan mot min vilja. Nu har ialla fall allt löst sig med praktiken. Men jag hatar människor som inte tål kritik och istället kastar skit i ansiktet på än, som om de e jag som gjort fel. Det är i alla fall skänt att jag slipper det där nu och jag hoppas kunna komma till nästa ställe och ha en bra känsla i magen när jag vaknar om mornarna.

Nu ska jag åka och hämta Fia vid universitetet! Sen ska vi gå lååångpromenad. Skönt som fan.


. . .

2010-04-11 13:46:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I swear I know his face,
 I just don't know who you are
come closer


homeparty

2010-04-11 13:33:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja alltså inte sånt homeparty med typ plastburkar o skit, utan bara en massa musik o dansande, snack o allt sånt mysigt! Var i söderköping igår med lite folk, helt okej faktiskt! Skönt att variera miljö lite kan ju jag tycka.

Orkar inte skriva så mycket så bilderna får tala för sig själva:


bästa bilden! haha




jess och stoffe


fotbollsnördar


haha! micke och patrik


Tack för en bra kväll ! Puss på't 


den där äkta vänskapen

2010-04-02 19:55:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tänkte skriva världens inlägg. Men jag tror jag nöjer mig med ett par rader. Jag vill bara säga att, fan va skönt det är med vänner som man vet att man har, fast att man inte setts på hur länge som helst (ca. 1 år) så är allt precis som vanligt när man återses. Det känns så väldigt tryggt. Tjejer - Ebba, Jessica, jag älskar er <3 Ni är bäst. Don't you ever forget!


My fucking lovely babes!





I'm glad I'm not a proud American

2010-04-01 12:14:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Miss Li må vara den skönaste liraren någonsin alltså! Hon verkligen bara kör på. Så jävla bäst så de sjunger om det! Maha, klyftigt.


Några av mina favoriter:

  • I'm glad I'm not a proaud American
  • Is this the end
  • I'm sorry, He's mine
  • Gotta leave my troubles behind
  • Poplythene Queene
  • I heard of a girl (väldigt sorglig men fin text)

Ni bara måste ju lyssna, om de nu skulle va så att man missat denna underbara människa! 



när man vaknar med skräck och panik under borden

2010-04-01 08:20:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har inte klarat av att gå till praktiken nu på flera dagar. Jag nämner ju såklart inga namn eller huvudpersoner, men det finns en viss person på den arbetsplatsen som gör att jag mår väldigt dåligt och inte vill gå dit. Så ska det ju faktiskt inte behöva vara på ett arbete. Eller har jag fel?
3 mornar i rad har jag vaknat upp med världens ångest och tryck över bröstet för att jag inte ens vill gå upp ur sängen pga. att det första jag tänker på är praktiken.
Ringde i alla fall till min handledare i skolan idag och berättade ännu en gång att det inte funkar och att jag får ångest bara av och tänka på att gå dit. Sen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det skulle ialla fall lösa sig lovade hon.
Mamma säger att nu har jag ju fått uppleva hur det kan vara i riktiga arbetslivet sen. Men är det såhär om jag skulle börja jobba inom denna branchen, eller det spelar ju egentligen ingen roll vilken branch man är i. Men skulle det vara så, så skulle jag nog sluta där med. Eller få den personen man inte kommer överens med att sluta. Tyvärr är jag ju bara praktikant på det här stället och kan ju inte direkt slänga ut någon. Nej, men de bästa är väl att försöka lösa allt egentligen men vissa människor är ju inte kapabla till det.





Såhär känner jag inför såna människor, ni får tolka mitt kroppsspråk som ni själva ser på det!






fia gör sig hörd

2010-04-01 00:04:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Överkänsliga, tråkiga läsare, ombedes titta bort!

Fia: "Godnatt, nu ska jag tigga snopp, jag ringer dig imorrn"
Louice: "Ja, puss hej, sov gott, knulla lugnt!"

Fia: "Strut (jag kallas ju så av fia)"
Fia: "Det ligger en kuk på min axel"
Louice: "HAHAHA, jag dööör"
Fia: "Jag är seriös. Jag klappar på den och skrattar ondskefullt"
Fia: "Vi ska ta över världen, kuken och jag!"
Louice: "Jag har en syn jag inte vill se framför mig"
Fia: "Haha, men den bara låg där. Och nu har jag ett snoppmärke på tröjjan, för den hade duschat"
Louice: "hahahaha, godnatt"

Jag dog lite grann ett tag. Fia är så jävla dum i huvvet men fyfan va jag älskar henne! Hahah, det här gjorde min kväll!