relationer osånt

2009-09-29 15:33:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt just och pratade med en gammal killkompis jag inte pratat med på år och dar om relationer/förhållanden.
Vi kom fram till att det typ i slutet alltid bara blir en massa strul, att förhållanden är så komplicerade och att det nog är bättre  att va vänner med en mer tillkryddad vänskap, vad vi nu kan mena med det, haha. Ni förstår nog. Vad tror ni?

Jag tror på förhållanden och kärlek och sånt där skit men ibland blir man bara så trött, slutar hoppas, orkar inte bli besviken och allt negativt som nu kan läggas på listan. Ja, ni förstår nog, som sagt.

sjuk fan

2009-09-28 10:57:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch, nu kom de ifatt mig också. Trodde verkligen inte det den här gången, men varför skulle jag vara någon jävla specialare som inte blev sjuk liksom? Orkar typ inte sitta här, men vill bara ha lite medömkan (A) höhö, nävars.
Ingen skola för mig idag, jävla skit, jag har inte tid att bli sjuk! Jag har stallet idag, vem fan ska ta det? Och imorgon ska jag jobba, jag kan ju inte ringa idag igen o säga att jag förmodligen inte kan komma i morrn heller? ooooh.

Jag funderar på att få hit lite filmer o mys så ska jag lägga mig i soffan och radda upp en massa vitaminer och honungsmjölk, linda in mig i filtar och hoppas på att bli bättre!

Håll er friska !

två mycket konstiga nätter

2009-09-27 12:36:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Första natten på denna helg, alltså natten till lördag var det en mycket sjuk kväll. Ingenting jag kommer ta upp sådär men jag kan säga att det var snorkiga fittor som jag blev så fruktansvärt arg på. Vissa som förstörde min annars ganska så underbara kväll.
Det var spyor öven en hund, spyor ner från en balkong och på grannarnas fönster, spyor av paprikarester i duschen, en tjej som ramlade pladask ner i sina egna spyor och USCH, överallt! Inte jag alltså..(!) konstiga, äckliga killar som var överallt man själv va, aggressiva kompisar och dryga kommentarer. Vi hann även med att ringa polisen i en nödsituation denna kväll. I korta drag.

Natten, eller ska man säga morgonen (?)  till söndag kom även ett mycket mystiskt, konstigt telefonsamtal till Louice mobil. -

Fridah och jag tog även lite nya bilder i fredags. -->




FREDAG

2009-09-25 15:44:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjohoo! Idag är det fredag igen! Det är så läskigt för det går verkligen så himla fort! Jag vill inte tänka så- jag har lärt mig att man inte ska tänka så, men hur fan ska man tänka då när det inte går annat än fort? Det är så läskigt!
Jaja, ändå ganska skönt att det är fredag, det har jag verkligen ingenting emot! Men i tisdags satt Fridah och sa att: Gud jag längtar så mkt till fredag till Rosen kommer. Då sa jag att: ja men de går fort, imorrn äre onsdag och då har halva veckan gått, torsdag bara flyger förbi och så äre fredag igen. Och precis så var det, känns som om vi satt där igår o pratade om det! usch

Nu ska jag snart kila ner till resecentrum för att möta Hilda och Jasmine som ska vara här över helgen :D! Ska bli grymt kul att dem kommer, för de va jättelänge sen jag träffade dem! Vet inte riktigt vad vi ska göra än ikväll dock, men de e ju sådant som märks.

En gårdagens ros ska ialla fall Fia ha! Jag tänker inte skriva om här varför, men fasen vad jag ångrar att vi glidit ifrån varann en bit för igår insåg jag att hon är en utav de viktigaste människorna som existerar i mitt liv, som påverkar mig på ett mycket bra sätt! Jag saknar en henne som en apfjärt längtar efter att få komma ut tarmarna. Japp, som jag alltid sagt - Utan Fia, skiner inte solen. Dem kasnke kanske kommer förbi ikväll :) KUL!

                                                     fia
                                                                                    Min Fia

Nu måste jag dra mig, skriver senare.


idoool

2009-09-23 19:47:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


japp, jag ska över till emelie och micke nu och glutta idol :) några faktiskt som jag känner som är med i år! Eller känner och känner, men vet vilka det är! Två iaf, som har gått vidare till idag, kommer ju från min stad. Däremot såg jag många igenkännande ansikten på auditions! Det var roligt faktiskt.
Nej nu drar jag, ha en trevlig kväll allesammans!

take me away

2009-09-23 17:33:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej hallå alla glada!

min dag har inte varit super, tyvärr! Började verkligen inte så bra, men men, inget jag vill gå in på ialla fall.
När jag sedan kommer hem tillsammans med Fridah skulle vi sätta oss o plugga och kommer på att vi har glömt allt material i skolan, så nu var jag tvungen att ringa och säga till jobbet att jag inte kan komma imorrn för att jag var tvungen att plugga! Så jävla irriterande!

Sen är det ännu lite mer strul som jag heller inte vill gå in på så jag vet egentligen inte vad jag vill säga, bättre o va tyst!

hade tänkt att jag skulle skriva på min rapport nu fram tills idol börjar ialla fall! Den börjar bli klar, men de är ändå långt ifrån :/ börjar få en otrolig press på mig nu, och då får jag panik och det är absolut inte bra!
Först hade jag tänkt att jag skulle åka upp till affären och handla lite. Sedan ska jag sätta mig ner och ta mig an min planering. Blä, för den just nu!


pics after school

2009-09-22 21:49:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter skolan idag bestämde jag och Fridah oss för att vi skulle åka till något härligt ställe och fota lite, här är en av de bilder vi blev nöjdast med som var på båda två. Det var sjukt roligt, och lär göras fler gånger. Första gången vi kom på den idén faktiskt. haha!



man kan ju alltid låtsas att man nästan kan flyga tycker jag.

ny blogg dårå

2009-09-22 19:29:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena på er skönheter!

Nu är det så att jag ska försöka att växla över till blogg istället då jag har tröttnat på att devote strular exakt hela tiden! Just nu har jag header och allt som tillfälligt tills jag kan fixa allt med det, så ni får stå ut med att det är tråkigt ett tag ;)

Nu ska jag fortsätta plugga ialla fall, sen se på idol, så jag skriver mer imorgon!