det är dags

2009-11-30 20:54:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ibland, är livet komplicerat, ibland är livet så hopplöst, jobbigt, sorgligt och ibland är livet tomt. Ibland är livet fullt av energi, lust och glädje, ibland, i vissa stunder fyllt av lycka, bara ren lycka.
Just i denna stund, när jag sitter här och lyssnar på mina låtar i spelningslistan "tillfällig", där mina minneslåtar finns känner jag mig otroligt svag och nästan i botten, bara just nu..när det går upp för mig vilka knasiga val man kan göra i livet, har det en mening - eller inte? Kanske inte allting, men det mesta.
Medan jag sitter och gråter, kan jag inte låta bli att le, för det är ju de fina minnena man minns, eller hur? Så är det ju oftast alltid. Och jag kan få en så fruktansvärd ångest. Jag gråter för jag saknar och för att man kan va så förbannat dum. Man ska egentligen inte tänka bakåt, se till det som var utan försöka vara nu istället, kanske se lite framåt. Men just nu är ju nu, jag känner mig lite nedstämd, jag känner saknad, och det måste man få göra ibland, verkligen.
Ganska ofta när man är ledsen och inte riktigt vet var man har sig själv, börjar man tröstäta, och ingenting i min självkänsla blir bättre av det, man känner sig bara så jävla äcklig efteråt, det är de värsta jag vet. Istället satte jag mig först i soffan o såg på en film, med mina katter bredvid. Sedan satte jag på min "tillfälliga" spelningslista, högt, sket i att grannarna bankade i golvet (taket för dem), tappade upp ett hett bad och bara lade mig och försökte att koppla bort allt, det hjälper en stund, en stund kan de kännas bättre, som om allt bara ska försvinna.. men tyvärr kommer det tillbaka, det kanske bearbetas bort med tiden, det är väl så.
Men det är dags nu, att sluta gröpa ner sig och ta tag i mig själv istället, då skulle jag må mycket bättre. Men ibland är det faktiskt skönt att bara sätta sig ner, som nu och bara rensa tankarna. Tänka på vad och vem det egentligen är man saknar.


Fridah är en av de bästa och som de flesta dagar gör mina dagar
och får mig att tänka på annat,
tack för det, love to you hun <3




Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut



marknad

2009-11-29 16:38:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag var jag uppe i gamla stan på marknad, moster o mormor stod där uppe så jag var o hälsade på dem en sväng. Köpte ingenting faktiskt..men hittade en så himla fin väggdekoration, blev helt kär, men jag hade inte tillräckligt med pengar med mig, så får hoppas på att de står där nästa helg också så jag kan köpa den!
Tänkte först ta cykeln upp, men så hade kedjan hoppat IGEN, utan andledning så jag blev arg o tänkte, fan nu tar jag bussen, men då tyckte jag att det var jobbigare att gå upp för trapporna o hämta busskortet igen än att gå de ca. 3-4 km till marknaden, haha, sjukt. Men jag var ju inte lat iaf, de e fasen så mkt skönare o gå alltså, och man känner sig mycket bättre efteråt. Dock höll jag på att frysa ihjäl på hemvägen för då hade de blivit lite kyligare i luften. Nu ska jag fortsätta städa här, sen plugga lite.

blodpudding ?!

2009-11-26 17:30:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ööh, jag har visst fått för mig att jag tycker om det.. nu kan jag säga att jag VET att jag inte tycker om det.. nu behöver jag inte få för mig mer. Jag kommer nog aldrig mer att stoppa det i min mun!
Jag prövade det på jobbet för ca. 2 veckor sedan och kände att: ja, men nä de va ju inte så farligt. Idag tänkte jag att jag ville äta ngt snabblagat då jag ska o jobba så jag gick upp till ica o köpte blodpudding, stekte till det och lite så..de första tuggarna måste jag erkänna var ganska gott..men när jag verkligen började tänka på vad jag satt o åt, vad det egentligen innehåller då spottade jag ut det jag hade i munnen och kastade allt jag hade stekt upp! HAHA, tur att ett paet bara kostade 8.50:- . No more blodpudding för mig ialla fall, nu mår jag jätteilla!

BTW (!!!!) så har jag världens jävligaste nackspärr, vet inte alls hur jag ska klara av att cykla till jobbet och sedan ta hand om ungarna men på ngt sätt får de väl lösa sig. Japp..nu måste jag dra mig! Plikten kallar!

Puss på eer, p.s imorrn äre fredag :D JAH*

det här med att gå..

2009-11-25 18:21:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


överallt, det är faktiskt riktigt skönt! Jag har börjat ett "nytt liv" och det är att jag ska ta och gå över allt istället för att ta bussen eller cykeln. Jag springer hellre bredvid bussen (som idag) när jag har bråttom någonstans än tar bussen och jag måste säga att det känns jäkligt bra! Jättehurtig känner jag mig. :)
Jag tycker alla borde börja med det, faktiskt, man känner sig så himla mycket bättre! För migtjänas det jättemycket ialla fall. Ni vet -vardagsmotion är kanonviktigt, och det är först nu jag förstått det :) man mår så himla mycket bättre av lite motion och frisk luft om det så bara är in till stan eller ner till resecentrum.
Ner tillmitt resecentrum är det bara en nerförsbackar så det tjänar ingenting till om jag cyklar, om jag så bara inte vill ha lite frisk luft såklart. Gå, tycker jag :) detär skönt!

ullared

2009-11-23 20:02:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är jättemånga av mina nära och kära vänner som frågar mig om jag vill följa med och shoppa loss på ullared. Jag önskar att jag kunde tacka ja till alla, men jag är ledsen och säga att jag inte kan säga ja till någon, och det är pissjobbigt. Jag älskar ullared och åker gärna dit 3 ggr på en o samma månad. Kanske inte bara för och handla men bara för att det blir en mysig roundtrip med massa skratt, prat och god mat!
Men tyvärr alltså, jag har inga pengar kära vänner. Jag är galet fattig just nu, när det är så nära jul och allt. Måste ha råd med julklappar, räkningar, mat osv. så tyvärr lovers, det får bli i januari eller februari kanske..

video

2009-11-14 18:26:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Hade lite tråkigt så satte mig faktiskt med mobilen och gitarren och spelade in en jäkligt bra låt men med mycket dålig kvalite. Jaja, kommentera gärna iaf :)


fryser

2009-11-11 18:03:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


som en gris, så nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta på mig varma kläder, hoppa upp i soffan med något varmt i händerna och glutta film.
TRODDE NI JA !
att jag inte ska.. det är det sista jag hinner med just nu.. istället ska jag krypa upp på en köksstol, tända lite ljus och sätta mig och plugga som en annan häst.. vaför man nu valt att sätta häst efter plugg, de vet ifan. Ha en god kväll! Byes

panik

2009-11-10 14:38:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


och ont i huvudet. Det här går inte. Jag klarar inte av det längre. Jag går i ide nu.

plugg plugg

2009-11-09 22:22:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


japp, hela dagen lång. Kände faktiskt att jag orkade det, då det var en himla slapp dag i skolan! Så nu är 3 uppgifter av 9 avklarade, hejja mig!

Nu ska jag sova, för mina ögon är helt slut..sov gott kära vänner! Godnatt

julstämning till tusen

2009-11-07 16:13:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jisses Margareta, jag fick världens julkänsla! Jag bara ville sätta på en massa julmusik! Så himla mysigt..
Jag tror att man inte riktigt känner att det är ju snart för att snön alltid är så försenad och allting, men faktum är att om man börjar lyssna lite försiktigt på julmusik så kommer man i det, det är ju ändå snart första advent - igen.
Vi kan inte riktigt ta fram den riktiga julkänlsna ännu för att vi tänker: Men jisses, det är ju jättelångt kvar till jul, men det är ju inte riktigt det.
jag kommer ihåg förra året så hade jag ingen julstämning för fem öre, alltså inte ens på julafton. Det var riktigt sorgligt.. men nu ska jag verkligen förbereda mig..längtar faktiskt lite till julen, all god mat, efterrätt, musiken, kalleanka, släkten, julklappar, KLÄ GRANEN, glögg och nötter, ljusstakar, massa tända ljus, tända ett ljus för varje vecka, julkalendern, gud så mysigt, visst blir ni lite lockade nu? :) hihi
Det ända som man inte får missa är ju att det ska vara en massa massa snö, så man kan gå ut med de små barnen och göra en stoor snögubbe med morotsnäsa, grenar som armar och stenar till ögon o mun! ooooh, jag blir tokig, jag vill ha jul nu.. !!


update

2009-11-07 10:12:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vet, just nu är jag galet dålig på att uppdatera igen.. men just nu har jag faktiskt saker som jag prioriterar före att skriva här!

I alla fall det jag skulle skriva nu är att jag ska va extremt hurtig och gå ut o gå eller jogga i en timme hade jag tänkt! Kommer kännas skönt sådär på morgonkvisten att ha fått lite frisk luft. Sen ska jag sätta mig uppe vid bibloteket och plugga till mina 2 kommande psykologiprov på måndag. Inte lika roligt.. men lika bra att få det överstökat nu, jag orkar inte ha det liggandes efter mig längre.
Go me! Hoppas ni får en mycket roligare helg än vad jag kommer få. :) Fast iof, mig gör det inte så mycket, inte den här helgen känns det som, jag vill bara vara för mig själv ändå känner jag. Puss på er

snö!

2009-11-05 15:25:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


japp, skulle egentligen gjort det här inlägget igår men då hann jag inte det. Men det snöar som sjutton ute!! Dock är det nog lite för varmt än i backen så det lägger sig inte utan smälter så fort de kommer ner! Men satan så kallt det är ute! Idag när jag skulle gå hem från bibloteket efter ha suttit där i 3 timmar och pluggat så höll jag på att dö! Jag menar allvar. Det tar endast 5 minuter att gå från bibblan, men när jag var halvvägs så ville mina knän knappt böja sig för jag frös så mycket!
Svinto och Tusse tyckte att det var mycket underligt, det där med snö! Haha, checka bara in sötnosarna;

 


SER DU ELLER, hörrö brorsan?! Jisses vad konstigt det är de där




Matte, vad är det där egentligen för något? /Tusse


myskatter

2009-11-03 20:52:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag har nog världens mest mysigaste katter! god, i love them. På kvällarna och mornarna kryper dem upp hos mig vid huvudet och ligger o spinner o gosar o borrar in sig i halsen! Osen sover dem hos mig hela natten..
Dem följer sin matte var hon än går :) när jag duschar sitter dem utanför o väntar på mig, sitter jag här vid datorn ska dem va i knät, äter jag mat sitter dem i köket, ligger jag i soffan ligger dem bredvid.. thihi, mm, jag njuter av deras närhet nu :) känns som mina små barn. Tvåäggstvillingar så de heter duga:D

nu ska jag skölja ur mitt hår med färg i! Lite uppdatering på håret sådär :)

pant-a merra

2009-11-02 14:53:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


wohhoo pant-a merra, pant-a meeeeera, wohooho pant-a meeera..
ni vet tv- och radioreklamen.. hihi. Japp idag har jag varit duktigt och gått o pantat mina tomburkar! Hela 48 kronor blev det som ska slängas ner i sparbössan ;) duktiga jag.


bensinlukt

2009-11-02 10:12:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


stinker det i hela trappuppgången!! usch.. blir ju lite rädd med att ngn tänker tända på hela huset :O

har precis kommit hem nu från psykologilektionen.. har bara liiite att göra kan jag nämna, så nu blir det att sätta sig och plugga för hela slanten! bljääk. Det är intressant men väääldigt mycket just nu.. önska mig lycka till! TACK ska ni ha.


helvetes jävla skit mög och piss..

2009-11-01 10:52:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


och ALLTING!!! jag är sååå arg nu! eller frustrerad! skulle åka till stallet nu med 10.35  bussen och innan dess skulle jag hunnit ta ut pengar! Men nää, då har givetvis min cykel pajjat ihop totalt !!! så jag hinner inte ner ! oooh. nu får jag sitta o vänta på att mamma ska komma hit också, så ska i åka ut tillsammans. Hoppas dagen blir bättre än den börjat.