influensa

2011-03-22 08:03:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja idag tycker jag synd om mig själv för första gången under denna influensaperiod jag är inne i. Jag har varit genomförkyld, haft feber, hostat och allt som hör där till. Ändå har jag gått till jobbet varje dag, åkt till stallet och gjort andra ärenden. Idag säger kroppen ifrån. Huvudet värker och det känns som det kommer sprängas när som helst. Jag har legat sömnlös och hostar tills jag nästan kräks. Jag är fortfarande täppt och låter dyngförkyld. Idag blir det att ligga i sängen och vila, i det fina vädret :( Skitinluensa!

den sextonde mars

2011-03-16 09:01:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har ännu inte kommit till insikt med varför just jag har fått bli en del av dig
varför du har valt mig, varför jag får vara med om någon så bra som dig.
Det går fortfarande inte in i mitt huvud, att du är min, bara bara min. Men jag är så
otroligt jävla lycklig för att det är så.
Du är bästast i helaste världen. Det kallas kärlek, du är kärlek för mig Kim Lindberg 
1 månad tillsammans idag,
2 månader sen vi sågs första gången. 9 månader sen vi pratade i telefon första gången.
Ja det tog ett tag innan vi kom dit vi är idag, men det har det varit värt!
det är rowligt att smygfota, hihi

mysdag

2011-03-10 08:06:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kände jag helt enkelt bara för mjukiskläder när jag gick upp, även om jag ska till jobbet. Men jag har ju faktiskt inte ett sådant jobb där man måste gå i fina fina kläder varje dag! Ska T och jag tillexempel vara ute och leka en halv dag så är det ju faktiskt ganska dumt att gå i högklackat och en dyr jacka! Ja nej idag blir det tvärtomdag.
Har precis ätit frukost nu, jag är snart klar med uppgiften och jag börjar jobba om en timme!
Sätter man sig bara med skolarbetet så går det faktiskt ganska fort ändå. Jag skrev 3 sidor på 2 timmar igår, och det är rätt bra för ett så tungt ämne som psykologi. Mina lärare är superbäst. Jag frågade om jag kunde få lite mer tid på mig, bara till idag, han svarade:
"Givetvis, ber man om mer tid så får man det! Kvaite i fokus!" där har vi i alla fall lärare som är tillmötesgående och förstående för livssituation! ME LIKE.
Nu måste jag sätta fart! Ha en fin dag allihop!

det tar kål på mig

2011-03-09 08:12:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igen.
Två jobb, farandes fram och tillbaka. Skrikande barn. Glada barn. Omvälvande. Skolan. Inlämningsuppgifter, prov, artiklar, distanskurser. Sitta hemma och plugga. Självdisiplin. Ork. Ingen ork. Stallet. Ta hand om hästen, rida, mocka, fodra, ta åtaganden, städjour, insläpp, utsläpp, byten, kvällsfodringar, morgonfodringar, träffa medryttare hit och dit. Planera. Inte glömma kompisar. Ringa kompisar. Umgås med kompisar. Ta en fika på stan. Handla presenter. Gå på kalas. För att inte glömma familjen. Inte glömma Kim. Vara med Kim, planera in att åka till Kim. Planera in att Kim ska åka till mig. Saknad efter Kim. Se över så att ekonomin håller. Betala räkningar. Inte glömma någon räkning. Ta hand om hemmet. Städa. Laga mat. Bädda sängen. Diska. Skura golvet. Handla. Mig själv? Duscha. Borsta tänderna. Fila naglarna. Hårinpackning. Måla naglarna. Smörja händer. Ta hand om ansiktet. Träna? Ut och gå. Boka in pass. Åka till gymmet. Äta bra mat. Tänka på maten. Inte äta godis. Inte gå upp i vikt. SOVA? Vakna upp mitt i natten. Ont i magen. Inte somna om. Drömma mardrömmar. Panik. Ångest. Oro. Spela musik? Helst.
J a g  o r k a r  i n t e  m e r.

kimvecka

2011-03-05 17:24:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


L o v e l y.

För tillfället sitter jag ensam i kims och hans fasters lägenhet här mitt i storstaden. Han hade bokat in att se på hockey med en kompis ikväll och eftersom det blev att jag åkte upp impuls med honom samma dag han skulle åka från mig så fanns inga biljetter kvar. Så här sitter jag. Men, då får jag i alla fall lite plugg gjort...
Imorgon ska jag åka hem igen, usch usch, kommer bli hemskt jobbigt efter att ha varit tillsammans så många dagar i rad. :(
Idag gick vi ner till djurgården ifrån stan och gick en promenad på 2 timmar, underbart skönt väder och hur mysigt som helst att bara gå, se stockholm och prata om allt och ingenting! Superfint är det verkligen här!
Lite bilder från veckan:
<3
Kims huvud, min hand
På bussen upp <3 osminkat o fint!
myskväll!!
imorse
helt plötsligt kom en häst från ingenstans, mitt i stan
djurgården!
Nu ska jag plugga! Hoppas ni har en fin helg!

lön!

2011-03-01 13:50:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja äntligen fick jag min försenade lön! Det är lite skönt att bara för några minuter, innan man knapprar in dosans siffror på internetbanken för att betala räkningar, känna att man faktiskt har gott om pengar! Men som sagt, man har det bara för ett par minuter. För när alla siffror är inknapprade och efter några långa minuter som jag oftast drar ut på, finns nästan inga pengar kvar längre.
Jag tänkte att jag ska bli hemmafru och ha en karl som jobbar så slipper jag tänka på allt det här! Usch.

Jag älskar och hatar pengar på samma gång. Men det gör väl alla, antar jag? Först tänkte jag att jag inte blev lyckligare av pengar. Men nä fan, det är fel! Jag blir lyckligare av pengar. Har man pengar kan man hitta på så mycket mer. Man kan gå på bio, ut och käka, åka iväg på en resa, hoppa fallskärm, nä men ni förstår vad jag menar. Ekonomi är en oro, för många människor. Jag tycker inte att vi ska lägga fram det som att det inte är det och att lycka är viktigare än pengar. För så är det inte. Tänk vad skönt att slippa bekymra sig? "Näää vi väntar nog en månad till, så vi samlar hundra kronor till, till en ny lampa", eller vad det nu må vara. Fy så trist det är! Fy fy fy fy fy!

Ikväll kommer i alla fall världens bästa Kim till mig. På impuls, bestämde vi det igårkväll. Superglad är jag! Hoppas på att dagen kommer gå fort!