från mig alla till er alla

2010-12-31 11:38:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ett riktigt gott nytt år, hihi. Jag glömde säga så på jul så det fick bli nyår istället!
Jaha, mina vänner, sista dagen på året idag, nyårsafton, eller som Mr. Lindberg påpekade att det får man inte säga förrän ikväll, för ännu är det ju inte afton! Nä okej, fine. Men man kan ju inte säga att det är nyårsdag nu för det är det ju imorgon?! Konstigt.. Dagen heter nyårsafton, det är nyårsafton idag!
Jag ska precis bege mig, först till stallet och göra fint åt min polleplutt, sen dra mig till norrköping för att senare dra till söderköping och fira nyåret! Jaa, jag vet, söderköping, jag tänkte likadant! Men det blir säkert bra!
Kanske att jag bloggar senare, men tror inte att jag kommer hinna det. Sååå, allihopa, ha ett sjujäklans, hejdundrans bra nyår! Det ska jag försöka ha!

GOTT NYTT ÅR!!!


crap

2010-12-30 17:19:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helt plötsligt känns allt det här med nyår bara skit och åt helvete.
Klänningen känns skit, humöret sviktar, det blev inte riktigt som jag tänkt mig, iof blir de ju aldrig så, men de gör bara mitt humör ännu sämre, fia börjar bli sjuk, jag får typ inte tag på något drickbart. FYFAN va trött jag blir.
Det ända som är och blev bra är håret. Precis samma färg som till det lösa och jag är nöjd. Men vad spelar det för roll om man känner att nyår kommer bli skit?
Nu ska jag åka ut och trösta mig hos min ponny. Hej då.


släktmiddag och hårfärgning

2010-12-30 11:43:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, igår blev det av ialla fall, släktmiddagen som inte blev av sist, pga. vädret! Dock så var det bara släkten i Linköping + mormor och morfar. Alltså jag, Robin och Emma, Mormor och Morfar och familjen Andersson. Vi åt på Afrodite som ligger här i Linköping, riktigt god mat! Så jag/vi tackar mormor och morfar för att de var snälla och bjöd oss på middag, tack! Ni är så rara!


Min fina (halva) släkt. Älskar att morfar vinkar , haha :D

Efter det åkte jag till stallet och när jag kommer hem var det dags för hårfärgning, igen. Ja, men den här gången behöver det bli brunt till löshåret. Så jag gick till en frisörsalong med löshåret och sa; fixa fram en färg som e samma som löshåret! Visst visst sa dem, här varsågod, den här blir perfekt. Jaaaa, tjena brittmarie, nu är mitt hår en nyans ljusare än löshåret och dessutom en aning rött. Aaarghh! Så nu måste jag åka till frisören idag igen och hitta en annan färg! Mitt hår tål inte ens det, men vad gör man inte? Blir bara så arg, kände att jag ville ha det överstökat.



och åter hem

2010-12-29 09:45:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag ska jag äntligen åka hem till linköping igen! Jo men faktiskt, jag saknar mitt hem, min säng, min soffa, min tv, mitt kök, MITT bara. Jag är så glad för att jag har ett eget hem, för efter en hel vecka hemma hos mamma och hennes man, vet jag nu att jag faktiskt inte skulle klara av att flytta tillbaka hem igen, någonsin. Det skulle bara inte gå.
Jag flyttade ju hemifrån redan som nybliven 16-åring, vilket har gjort att man växt sig in i det, man har skapat sig sitt eget, lärt sig att leva på sitt eget vis, ha sina egna rutiner. Då blir det helt plötsligt svårt att komma hem till mamma igen.

Igår var jag ju på stan med mina småsystrar, Hilda och Angelica ju! Supermysigt :) Vi var och åt på Pappa Grappa Express , jag och Hilda åt en sallad, Angelica åt kebab. Min sallad kostade 79:-. Jag ska aldrig mer gå dit, så jävla skabbigt och sjukt vidrig mat (och då var det bara sallad). Så grymt utkastade pengar så jag fick nästan ångest! Åt inte ens upp halva. Fy skäms Hageby centrum! Skaffa bättre resturanger!
Jag hann i alla fall inhandla ett par nyårsskor, högklackat (!) , ni förstår, jag hatar högklackat. Men de var sjukt snygga, på fötterna, och de var nersatta till 300:- plus att jag faktiskt kunde gå i dem! Så det var det helt klart värt!
Jag köpte även en ring, i äkta silver, på rea. Jag var inte riktigt säker på att jag tyckte om den igår men nu när den har suttit här på handen ett tag, så joo, det ser faktiskt väldigt bra ut! Och så med lite rätt nagellack också ;)

Nu skulle jag ta kort på både skorna och ringen, men kamerabatteriet dog! Himla skit. Så ännu ett tråkinlägg utan bilder!
Nu ska jag packa ihop mina julklappar och kläder, packa in mig i bilen och åka hem! See you later guys!


babyboooom

2010-12-28 11:26:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alltså jag blir tokig! Jag skojar inte, jag kan lova att jag kan räkna till minst tjugo stycken i bara min omgivning (i min ålder) som har fått barn precis eller är gravida. Det är så himla orättvist! Blir ju inte bara mer sugen när man ser och hör alla! Himla dumt det där. Jag vill också.

Var bara tvungen att ta ut min frustration! Tack o hej.


problems

2010-12-28 11:17:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godförmiddag alla morgonpigga och godmorgon alla sjusovare!
Sitter hemma i köket och väntar på att min söta lilla lillasyster ska vakna så att vi kan åka in till stan och köpa nyårsskor till mig! Kanske något halsband med, kanske något till håret eller kanske kanske inte något alls sådant krimskrams.

Just det, i förrgår beställde jag mitt nya löshår (eftersom det gamla (nya egentligen) försvann spårlöst i någon annans händer) Jag beställde sån där expressleverans så att det skulle komma dagen efter! 
Ja, i förrgår var det ju söndag så då fattar jag med att de skickade det igår. Alltså skulle de komma fram idag. Men så ringer det ifrån posten o säger att mitt paket inte kommer komma förrän imorrn, annars får jag komma och hämta det på oskarsgatan eller vad fan han sa bara för att de glömt att lägga i min den där lappen i min postlåda?! Så himla konstigt kände jag.. och dessutom tänker jag ju verkligen inte betala 100 spänn extra då för att det skulle vara s.k "snabbleverans", då är det ju som en helt vanlig. Blir så trött! Det kommer imorrn iaf! Men då lär jag ju aldrig hitta någon frisör som kan klippa och färga mig! Himla skit.
Det kommer ialla fall imorgon! Great.



himla röra

2010-12-27 16:12:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Träffade Fia vid 11.15 tiden inne i stan! Helvete, så mycket folk det var! Jag blev helt yr i huvudet och det kändes som om jag var i en dröm. Fia beskrev det som att det måste kännas som när man själv står still och världen snurrar och det var precis så det var! Hemskt, verkligen.. Hittade ingenting, kände mig bara illamående och hade yrsel.
Vi tog en fika i hopp om att det skulle bli bättre med, inte då!
Så jag skjutsade Fia till jobbet, sen började jag köra hemåt .. när jag passerade Hageby köpcentrum kände jag att vafan, jag ger det ett försök, jag måste ju verkligen ha en nyårsklänning!
Parkerade och gick in, träffade på Martina och gick med henne upp till MQ, en affär jag verkligen aldrig går in i för att det inte håller för min ekonomi. Så jag gick som moraliskt stöd för henne där inne istället. Tills hon börjar jobba och jag fortsätter gå runt där inne själv.
Helt plötsligt har jag två olika klänningar, en kavaj och en tröja med mig in i provhytten. Båda satt verkligen asbra och var skitfina. Drömmen! Men jag hade som sagt, faktiskt ingen lust att betala 800 spänn för en klänning. Så jag tänkte fortsätta till Gina Tricot och köpa en klänning som alla andra också ska ha, för att synas i mänden (!), när jag såg den tredje klänningen samtidigt som jag hängde upp dem två jag redan provat! Aja, jag provar väl den med då, tänkte jag. Det blev den, klänningen som var fulast på galgen men snyggast på och bara 499:- + den där tröjan som det var halva priset på! Kalasfint. En lycklig Louice går ut ur affären och åker hem. Ibland känns det som att saker och ting verkligen är menat att bli. Hihi.
Nu ska det bara hittas skor också...hur nu det ska hinnas med och ha råds med :/

Ska snart åka hem till lkpg, eller mamma ska åka med mig..ska bara hem till mig, hämta lite grejer, ut till stallet till Peppar osååå tillbaka igen! Så roligt är det att åka bil i den här dimman som lagt sig! Inte. Men ibland har man inget val. Nej, nein, no, do eller vafan nu nej heter på japanska eller franska eller vad det är.

Har tyvärr ingen bild på klänningen. Såå, den som vill se den får ta o pallra sig hit för o fira nyår med mig! Höhöhö.
Godeftermiddag!




ett gott nytt jul

2010-12-27 09:47:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte visa er lite bilder ifrån min julafton! Jag är riktigt nöjd med mina julklappar :) tack min fina familj och släkt!
På julaftonseftermiddagen, precis när vi skulole äta julmat, kände jag dock att jag började må fruktansvärt illa.
En timme senare låg jag och kalva på toan. Jag trodde först att jag bara hade blivit matförgiftad då jag mådde jättebra efter och satt uppe i flera timmar. Men sen när jag hade lagt mig och sovit ett par timmar så mådde jag illa igen. Och kräks ännu en gång. Kul, med magsjuka tänkte jag. Fan, jag som var så jävla taggad inför juldagen! Inte mycket att göra åt! Igår var jag fortfarande svag och mådde dåligt, kunde inte äta ordentligt. Men idag mår jag bra. Magen är lite i otakt, men det funkar! Så himla typiskt! Jag som inte varit magsjuk på minst 10 år...


min fina lillasyster och jag


Aska <3


En gosig Aska <3


Puss, Sandra och Krister (glasögonormen) :)


Puss, Mamma och Micke :)   ( ser inte riktigt lika kärleksfullt ut)


en nyfniken madeleine :)


paketutdelning (nej tomten kom inte till oss i år)


mat


mina julklappar, från min familj och fam. Andersson

Har även fått från mormor och morfar och pappa!
Nu ska jag gå in och gå på mellandagsrean med fia och hennes übersöta lillasyster Stina :)
Ha en fin dag !


morgonpromenad

2010-12-27 09:13:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse när mamma och jag var ute med hundarna så lät det såhär:

Mamma: Nu är det andra gången jag hör den där ... tutan den här morgonen.
Louice: Tutan?!
Mamma: Ja?
Louice: Ambulansen menar du?
Mamma: Det skulle faktiskt kunna va brandkåren med!
Louice: Okej..


Grenade - Bruno Mars

2010-12-26 21:09:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den här låten går på repeat på min dator just nu, sjukt bra!


 
lissna!




min fina lilla familj :(

2010-12-26 17:37:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick just ett sms ifrån familjen Carp, som flyttar utomlands nu, idag! :( Det stod såhär:

"Hej,
hoppas har en skön jul. Nu åker vi mot Arlanda..
Stort tack för all hjälp under åren! Vi kommer sakna dig. Ha det jättebra.
Kram familjen Carp"

Och jag sitter och gråter som ett litet barn. Hemska känsla. Usch usch usch :(


William och jag


Alexander och jag

Jag kommer att sakna er också min kära lilla familj, vad ni gett mig mycket, så mycket ♥ Hoppas ni får det jättebra där nere och att vi ses igen i sommar. Kram, eran Lovis


en liten tår i ögat

2010-12-22 18:47:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir så himla glad och så himla rörd! Fick en julklapp av familjen torkel nu precis innan jag skulle åka hem. Öppnade nu precis och så är det en champagneflaska i. Utanpå hänger ett kuvert och i ligger det ett fint litet kort med den här texten:
 
"Louice!
Vi är så glada att du kommit in i vårat liv och hjälper oss med Torkel och hundarna!
God Jul och Gott Nytt År, Maria, Johan och Torkel"


titta så fint!

Ska även ta hand om min favorithund Aska, deras hund, nu från och med idag och tillomed den 27e :) MYSIGT! Älskar den där lilla skithunden. Hon har redan gjort sig hemmastadd och ligger här vid mina fossingar.


Aska





dan före dan före dopparedan

2010-12-22 13:38:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


så sant som det är skrivet. Konstiga känsla.
Igår var det julmys hemma hos emmahägg och bror, men bror var inte hemma så det var bara lovis och emmahägg! Vi drack glögg och åt pepparkakor, och vi blidda allt lite runda om fötterna, varma och fnittrade som två små flickor åt allting. Sen dansade vi lite och slutade kvällen med att se "morden i sandhamn", tyckte inte att det var jättebra pga. skådespelarna. Vissa svenska skådespelare kan bara inte det dem tror att dem är bra på! Fy skäms.
Bästa svenska filmerna som gjorts är mellenium av stieg larsson! That's the shit!

Nu har jag precis sövt lillkillen och sitter och tar det lugnt! Jobbade ju inte i måndags och kände faktiskt att; shit va tomt det är, jag saknar torkel! Och han verkade faktiskt glad att se mig också! :) kul!


sötaste unge!


buset själv! :)



shit, just det

2010-12-21 12:40:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu kom jag på att det faktiskt är julafton om bara 2 dagar! Helt sinnessjukt vad tiden går fort och jag har inte ens hunnit med. Ingen julkänsla, ingenting! Så himla tråkigt!
Fick plötsligt lite panik och kände att; gud vad skönt att jag är ledig idag. Nu ska de sista julklapparna åka för att handlas! Jag som trodde att jag var ute i så god tid.. Aja först ut med Glimma, sen hämta upp Emma, sen hem och slå in julklappar!


fridahlouice


superfina emmahägg :)

Sen måste jag bara lägga upp den här bilden. Jag har lånat min brors systemkamera och de hade lite bilder kvar iden. Bland annat den på Emma ovanför som jag precis snodde. Men jag blev så full i skratt när jag såg den här bilden på min bror, jag trodde inte riktigt det om honom. Förlåt Robin! (nu kommer jag säkert aldrig mer få låna kameran) Hihihi:

 
så himla sööt! hahaha




dag två - min första kärlek

2010-12-21 10:26:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag minns att jag gick i första klass när jag såg min drömprins! Han hette John och jag blev verkligen jättekär i honom! Jag frågade chans och han svarade ja. Jag tror jag var den lyckligaste i helaste världen! Vi låtsades att vi var Adam och Eva. En dag hade vi bestämt att vi skulle pussas bakom trädet. Det var rast, han spelade fotboll och jag stod där och väntade på honom, bakom trädet vi hade bestämt och smygtittade på honom. Men så ringde ringde klockan in och min Adam (John) hade glömt mig! Jag var så arg och så ledsen. 
Men så en dag bestämde vi att vi skulle gifta oss bakom skolan. Min bror med, med en tjej som var 5 år yngre än honom och hette Sofia. Jag tyckte det var äckligt, men sa ingenting.
Jag kommer dock inte ihåg vem som var prästen, surt!
Innan vi skulle viga oss skulle vi ha pusstävling. Den som pussades flest gånger skulle få vigas först!
Ska tillägga att vi inte är gifta idag. Vi skiljdes när jag träffade en annan kille i andra klass och hellre ville vara ihop med honom! Hihi

Hahaha, så himla mysigt och enkelt allt var på den tiden!

morgonprat med fia

2010-12-21 10:10:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fia i telefonen:
"Nä jag sa aldrig att han inte var ful, jag ska bara att han inte va snygg" HAHA "Det är samma sak Fia, hahaha"

"Är det sol ute Struten?" "Hahahah nej fia det är det inte" "Synd, annars hade man kunnat gått ut och gått en morgonpromenad med sin hund, om man hade haft någon!" HAHAHAHA. Så trög. 

Lovis till Fia: "Fia, jag bet just bort en skinnläpp!!!" 
Fia: HAHAHAHA


 

jaaa såja

2010-12-20 22:24:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


får bara fler och fler läsare :D så hilma roligt att fortsätta blogga då! Ni ger mig motivation bara av att läsa, det är ju alldeles alldeles ... underbart, hihi askungen osido!

Är precis hemkommen ifrån min underbara ponny! Han bara stod i boxen o hängde när jag kom. Så ropade jag lite tyst på honom när jag stod där vid boxen, så lyfte han huvudet och kom fram till mig. Men han såg lite ledsen ut. Mitt lilla hjärta, får inte vara ledset! Då stod jag hos honom och bara myste i säkert tjugo minuter o sen såg han då lite gladare ut :) han måste sakna sin louice när hon inte är där och ibland får jag så dåligt samvete när jag inte är hos honom varje dag (har ju medryttare). Inte för att min medryttare är dålig på något sätt, absolut inte, tvärtom! Men han är så extremt känslig och kräver så pass mycket kärlek det lilla snörplet.


my one and only love


dag ett - presenterar mig själv

2010-12-20 15:24:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, jag tycker alltid att det här är lika svårt och det är därför jag dragit ut på att börja med det här. Men jag tänkte att nu skriver jag bara, rakt uppochner och ifrån det där hjärtat.
Jag är Fridah Louice Henriksson, arton år och trehundratjugofem dagar gammal. Jag bor alldeles ensam i mina 2a, på 60kvm i linköping och har aldrig trivts bättre. Mina tre största passioner i livet är: musik, min underbara ponny och inredning!
Jag skulle kunna vara den största tidsoptimisten i världen, trots att jag hatar när folk påpekar det. Jag kan faktiskt om jag bara vill! Ni ska se när jag racear igenom morgonrutinerna på 25 minuter. Då är det då ingen som kan klaga! Dock är det ju aldrig någon mer än jag som ser det! 
Jag älskar att träna och äta nyttigt, men det händer alldeles för sällan att man ställer sig och lagar mat till bara sig själv. Det är så grymt tråkigt. Men jag älskar att pyssla om andra, laga mat, göra frukost och fixa o dona. Den bästa känslan är när man känner sig uppskattad!
Jag älskar att vara bland människor och har ett stort socialbehov. Dock sitter jag ändå alltid själv i min lägenhet. Hahahah. Nej jag skojsar bara lite nu, det låter jätteilla, men så är det inte. Jag är nöjd med de vänner jag har och de ger mig tillräckligt för att jag ska vara nöjd och inte ensam för ofta!
Jag är tjejen som skrattar åt sin egen humor och tycker det är jättekul, faktiskt, iaf många ggr. Skrattar mer än gärna åt/med andra och är ibland alldeles för pratglad...
Men jag är nog en ganska emotionell och omtänksam människa som vill de flesta väl. Försöker alltid ge människor en chans eller två.
Jag älskar mysiga ljumna sommarkvällar, sitta vid en lägereld med gitarren, sjunga, skratta och grilla korv med mina vänner. Jag tycker om vintern också, men bara för att man kan åka pulka o skidor och för att den vita orörda snön alltid är lika vacker. Dessutom så får man lov att burra ner sig i soffan med en go film i en filt och en kopp varmchoklad i handen. Men mest av allt älskar jag vår och höst! När man får se på när allt får liv och bara växer. Dessutom är det bästa temperatur då!
Just det, jag älskar att köra bil!



äntligen

2010-12-20 13:26:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter att ha suttit och pratat med teknisk support i 40 minuter idag och typ etthundrasjuttioelva ggr innan så hittade vi äntligen felet på mitt modem! Så nu funkar det trådlösa igen! Jag har ju inte kunnat använda internet.
Jag beundrar fan deras tålamod för det där jobbet! Sitta så jävla länge och försöka hitta olika lösningar. Men dem måste känna sig jättebra när de väl lyckas fixa det för än! Nu är ialla fall jag jätteglad, jag var inte lika glad under hela samtalet (!)
Nu ska jag till Flügger och välja ut färg till min hall, sen ska jag och hämta ut något på ica, sen kanske Tokke kommer en sväng. Sen ska jag städa klart i min lägenhet, och åka ut til stallet! Full rulle hela dagen!



skitväder!

2010-12-20 09:00:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jisses så trött jag blir på det här jävla vädret! Nu kan jag inte åka till jobbet heller och förlorar en massa pengar! Usch usch :( blir lite ledsen i ögat! Crapshit.
Då får jag väl sätta igång och städa lägenheten när jag fick en ledig dag istället då! Kul skit.


You make me feel so good inside. Don't let me down!


såå lockande

2010-12-19 23:45:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det bara spritter i kroppen när jag och fia pratar om att bara dra härifrån. Jag hatar den där adrenalinen jag får av impulskänslan. Vi ska dra, långt härifrån. Inom sverige eller utomlands? Det frågan kvarstår, men långt härifrån ska vi. Då jobbar vi arslet av oss då - sen ni, äre bye bye!


det är så många som frågat

2010-12-19 21:16:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


som hört klippet hallelujah på mig från youtube. Där var jag 14 år när jag spelade in det, och det ni frågat är om ni kan få en upgrade från nu, nu snart 5 år senare? Självklart, idag tog jag tag i det! Så varsågoda:


 


Åh så liten och söt! Shit va mkt fräschare man höll sig när man var liten :D vad hände? haha




Jag gömmer mig här bara för det ;) Rösten enligt mig är bättre och det är ju ändå den vi ska lyssna på, right?


Är det bara jag som hör skillnad ;P ?





en dag på staden

2010-12-19 13:04:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom på att jag glömt skriva om när jag och Madeleine gick på stan och hade mysdag i förra veckan.
Jag hämtade henne från skolan, oså åkte vi ut till ikano och kolla på lite julklappar vi skulle köpa till diverse familjemedlemmar.
När vi kommer in på Lindex så ser Maddi ett par benvärmare och frågar mig:
"Louice, vad är det här för något?"
"Det är benvärmare"
"Jaha okej"
.....
"Vet du vad man har det till?"
Madeleine tittar på mig som om jag vore helt dum i huvvet och säger:
"Man har dem för att värma benen med Louice"
Trodde jag skulle dö av skratt, och en annan mamma som var där med sin son också.
Ibland tänker jag nog att Madeleine är lite mindre än vad hon faktiskt är. De åldras ju så fasligt fort de små liven. Och därmed jag också kom jag att tänka på nu! Nu är det bara en månad och 10 dagar kvar tills jag fyller 19! Konstigt..tyckte jag fyllde 18 nyss. och just det.. har jag sagt att jag vill ha barn?! nununununu!!!
Jag går visst och tjatar om det varje dag. Men jag har kommit in i ngn väldigt längtanperiod efter barn. Men det skulle ju vara bra om man kanske har ett någorlunda stadigt förhållande med någon först.
Maddi och jag var inne på bebisavdelningen och jag hittade så grymt fina body's och andra fina små små kläder, skor och strumpor. Blev helt till mig. Och sa till Maddi att jag ville ha en bebis.
Då kollade hon ännu en gång, lika dumt på mig och sa: "Du vet att det är väldigt dyrt att ha barn va?"
Ännu ett skrattanfall. Hahaha, den där ungen. Det är inte så konstigt att man blir sugen på barn efter att ha varit med henne en hel dag! :D


tjejen med fotbollsmålet :D hihihi

Sen var vi och fikade. När vi sitter vid bordet säger hon:
"Jaha, så vem hejjar du på i idol?"
"Jag hejjar nog på Minnah"
"Nä det gör INTE jag, men jag vill att Minnah ska vinna för då får man ju höra mera ifrån Jay. Tvåan hör man ju alltid mer av än den som vinner"
Min lilla lilla lillgamla tjej.
Träffade Julie en sväng och åkte sedan vidare hemåt. Hade köpt med en massa godis för att vi skulle kolla på idolfinalen. Myys!


helt klart den sötaste tjejen i helaste stan!





ketchupeffekten part 2

2010-12-19 01:24:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag kom på att kanske inte jättemånga hängde med på ketchupeffekten. Det är alltså egentligen inte ketchup det handlar om. Det är bara en effekt, för mänskligheten.

tack och hej leverpastej. nu ska jag sussa kudden. godnatt


ketchupeffekten

2010-12-18 20:43:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja vad tycker vi om den egentligen? Ni vet, man skakar och skakar på flaskan, men likt förbannat klistrar sig ketchupen bara fast på plastväggarna. Men, plötsligt och till slut bara lossnar allting och då kommer man på att man har tryckt lite för hårt på flaskan så där sitter vi, men alldeles för mycket ketchup på tallriken, som skulle serveras.
Jaha, då är frågan..kom det alldeles för mycket ketchup eller är vi ändå ganska nöjda?
Jag tror att man skulle kunna säga att, ibland hatar man ketchupeffekten. Ibland älskar man det. Det är ju ändå ganska härligt, visst? Med ketchup, eller?


utmaning?

2010-12-15 10:43:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fia, gör det, jag tänker göra det. Vet inte om de kallas utmaning men man ska skriva om sig själv..en dag i taget!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

♥ Dag 6 – Min dag.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

♥ Dag 9 – Min tro.

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

♥ Dag 11 – Mina syskon.

♥ Dag 12 – I min handväska.

♥ Dag 13 – Den här veckan.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

♥ Dag 16 – Min första kyss.

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

♥ Dag 20 – Den här månaden.

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

♥ Dag 25 – En första.

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


citerar

2010-12-15 10:35:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fia igår kväll: Struten, du tänker ju på honom hela tiden, jag ser det.
Louice: Det gör jag inte alls, sluta.
Fia: Nä visst och kossor kan flyga!
Louice: Kan dem?
Fia: Tydligen.

Hahahaha, jag höll på och dö.


so let's get down

2010-12-13 10:27:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


and dirty baby
let's get restless baby
come on get crazy with me.


. . .

2010-12-13 00:33:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Någonstans, långt därinne kommer du alltid finnas kvar
och jag vet, att det är detsamma för dig
Ända sen första gången jag såg dig har du varit ngt speciellt
Vi kommer alltid vara något speciellt, det bara är så
Du kommer finnas kvar, jag kommer finnas kvar, därinne
och vi får nog lära oss acceptera det, visst? visst.


tvätt, städ och lite madeleine

2010-12-10 09:32:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej, hallå och godmorgon!

Jag har varit uppe sen klockan 06.14 imorse! Sååå himla härligt! Not. Är så jäkla trött, men kan tyvärr inte gå och lägga mig igen, för kl. 10 ska jag kolla på en bil, dessutom håller jag på och tvättar och städar! Sån där rolig dag!
Meeen, i eftermiddag ska jag hämta Madeleine från skolan :) det ska bli mysigt! Funderar på om vi ska åka ut till ikano en sväng..om min tvätt är klar då vill säga! Hoppas hoppas!

Såhär hade Madeleine sagt imorse:

Louice skickar sms till moster: Skulle jag hämta Madeleine från skolan idag?
Sandra ringer upp; Jaa, det kan du få göra, det vill hon jättegärna! Hon bara lös upp och skrek JAA! när jag frågade.
Maddi i bakgrunden: "Ja-a , ja-a det gjorde jag"

Lite senare träffar jag Sandra för att jag behövde barnstolen i min bil. Då sa hon att de skulle skriva en lapp till skolan imorse om att jag skulle hämta henne.
Sandra till Maddi: Ska vi skriva såhär då: "Idag kommer Madeleines kusin Louice och hämtar henne ifrån skolan.."
Maddi: "Nää mamma, skriv såhär: "Idag kommer Madeleines BÄSTA kusin Louice och hämtar henne från skolan.."

Jag blir så himla glad! :) Det finns ingen bättre unge än den där skruttfisen, and i love her so so much! <3




hjälp

2010-12-09 22:03:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är påväg att göra saker jag verkligen inte är van vid, sånt jag aldrig gjort och inte gör heller. Men hejja mig! Jag behöver det här, jag vet det. Det blir bra, visst? Visst.




mysbilder

2010-12-07 10:54:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Fridah Louice Henriksson

min helg

2010-12-06 13:55:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har varit kempegreat som min vän Julie skulle ha sagt på sitt norska, hihi.
Helgen har tillbringats med mina allraste favoriter Fia och Hilda! Min äldsta bror var även med på ett hörn. Vi hade faktiskt sjukligt roligt och skrattade till långt in på natten. Älskar att skapa mig minnen.

och inatt saknade jag dig så det gjorde ont
i kroppen, själen, i hjärtat.



min stora dag

2010-12-03 13:53:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter just nu i soffan och bara slöar medan lillkillen sover. Idag åt Maria lunch med oss och hon berättade om en organisation hon är med i som heter Min Stora Dag. Det är en organisation för sjuka barn som ligger på sjukhuset. De får en gång önska sig precis vad de vill, så får dem det och det blir deras Stora Dag. Utöver det har de julfika och andra aktiviteter och jag tycker det låter så härligt!
De kämpar så fruktansvärt hårt för att de här barnen ska få precis vad de skulle vilja ha. Det är en slags "välgörenhet" så ingenting har med pengar att göra, om man skulle vilja ställa upp som volontär. Och jag skulle helt klart kunna göra det. Jag med mitt emotionella medhjärta skulle stormtrivas att få vara bland de här barnen, låta de vara helt vanliga människor och se dem otroligt lyckliga och tacksamma för de dem önskat sig.

Däremot var jag precis inne på en blogg genom deras hemsida och läste om en liten flicka som kämpat mot cancer i 2 år och dog i somras. Det var hemskt att läsa det och jag antar att man lär få vara med om sådant om man skulle gå med i det här. Skulle man klara det?

Torkel i sin vedkorg, han tyckte han passade bättre där i än veden , haha:




Dear John

2010-12-02 15:11:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den här filmen skulle kunnat vara läskigt lik min verklighet. Tursamt nog inte. Sjukt bra film!







mysfaktor på hög nivå

2010-12-02 13:26:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har the kiddo somnat och jag sitter i köket och försöker fortfarande få upp värmen! Herregud jag höll på att förfrysa här förut på förmiddagen, jag trodde seriöst att mina fötter skulle gå av! Läskigt.
Men nu sitter jag här vid den öppna spisen och värmer mig! Sååå himla skönt och faktiskt väldigt mysigt :) ska även ta mig en varm och god expresso tänkte jag och ringa ett samtal! Mumma .. 

 
Idag, så väldigt vitt och fint!


Igår eftermiddag, så himla vackert!


Öppen spis :)






tjugotvå minusgrader

2010-12-01 10:59:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


stog det klart och tydligt imorse på displayen i bilen när jag skulle skjutsa fia till skolan! Sinnessjukt kallt!
Fast.. det kändes inte så kallt, det är nog för att det inte blåser och tacka Gudarna för det!
Jag älsar snön när den ligger stilla på backen, är helt orörd, det är blå himmel och solen skiner och så är trädtopparna alldeles vita. Det är så galet vackert! Det är friskt att andas när det är så kallt, det känns nästan som man andas in en helt ny kropp och en ny själ. Mjoo, jag gillar vintern när det är sånt här väder som idag! Då mår jag bra!

Jag som trodde att jag skulle jobba 14-24 idag, men inte då! Det var en annan vecka såg jag i almanackan, och det var ju ganska skönt ändå.. då hinner jag göra massa saker här hemma som jag inte skulle hunnit annars!

Idag åkte min kära Fia ifrån mig, fast hon kommer ju tillbaka på lördag igen tydligen! Vi har haft så sjukt kul de senaste dagarna och samlat på oss minnen - me like! Älskade vän!
Nu ska jag ta tag i städningen, skura golv står på listan! Så hiiiimla rowligt! :)